Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Ljudi, mrzi me da citam sad sve 23 strane...pa ako neko ima neki link za neki patch, crack ili tako nesto u vezi sa Guitar Pro 4 ili 3..neka posalje na pm..nerviraju sva ova ogranicenja

• 4 weeks later...
Posted

E,pa ovako,zavrsen je demo pre par dana.Izasao je pod imenom NIGHTFALL,a naziv demo-a je "Svi odlaze...".Sve je radjeno 100% u kucnoj produkciji ( u Cubase-U).Imate temu na Domacoj(metal)sceni.Pesme mozete da skinete na download.com.Pa kako vam se cini produkcija i ostalo? PS.Bubanj nije bas ispao bas najbolje,ali s obzirom da je rec o DKFH 1...Pisite! pivopije.gif

Posted

Jel neko ima iskustva u radu sa "Cakewalk ProTracks"-om? Ja imam taj software i pojedine probleme sa istim, pa bi neki savet dobro došao...

• 5 weeks later...
Posted

U cubaseu,zasto kad udjem u valjda se zove key editor(za midi track),pokaze mi notni sistem ali nece da upisuje note.Upisuje ih u key editor,ali ne ide dalje,nego ako roknem neku drugu notu on ih otkuca kao akord. Da li mogu u cubaseu da kucam note kao u finale-u ili nekom drugom programu za kucanje nota?

Posted

Mislis na score editor? (key editor je onaj piano roll)

Nisam nikad radio u njemu, ali evo probao sam. Ukucao jednu notu i onda drugu pored nje - izgleda da radi. Hoces da kazes da tebi uvek sledecu stavi ispod ili iznad prve? Jedino sto mi pada na pamet je da si mozda odabrao celu notu pa i ne moze vise da ih stane.

Posted

Da izvinjavam se score editor.Nisam itzabrao celu notu sigurno,posto mi ni tu jednu ne upise nego je upise u key editor(ono se klavijaturama) a u score niceg nema.I nota je bila 1/4-ona crna sa uspravnom crtom.

Posted

A obrnuto ako iskucas u key editoru sta se pojavljuje u scores.

Ne znam zasto ti se to desava - stvarno nemam iskustva sa score editorom.

Posted

Da li neko zna sta je sa score editorom u Cubaseu,ako kad krenem da kucam note on duzinu note kuca kako se njemu cefne? Odaberem primera radi 1/8 note pa kad krenem da pisem on malo kuca 1/8,malo 1/16 lupa pauze...

Cak nekad i povisilice i snizilice lupa. Da li to ima veze sa nekaim glupostima kao quanisize i sl.?

Guest حسين
Posted

Ljudi, kakav je to security trip sa CUBASE SX3 ?

Kakav USB Key !?

Da li ima neko u Novom Sadu funkcionalnu verziju ovog

programa a ne živi u zabludi da ću mu platiti za to ?

• 4 weeks later...
Posted

Interesuje me da li bi neko mogao nesto vise da mi kaze o profesionalnim zvucnim karticama? Modeli,performanse, cene, itd. Konkretno treba mi nesto sa 4 ili vise line in-a

Posted
  Bole said:
Jel ima neki dobar metronom za komp ili drum machine da se skine free ??

Pa...drum machine...sto ne koristis Cubase ili Reason?

Posted
  Dragan Pagan said:
Interesuje me da li bi neko mogao nesto vise da mi kaze o profesionalnim zvucnim karticama? Modeli,performanse, cene, itd. Konkretno treba mi nesto sa 4 ili vise line in-a

Ako insistiraš na srpskom, imaš www.rumski.com forum pa pregledaj tamo. Imaš mnogo sajtova po netu koji se bave tom tematikom pogledaj i sam, u svakom slučaju, moraćeš malo da se obrazuješ na tu temu hteo ne hteo.

To što tebe interesuje korektno rade Terratec, M-Audio i Emu, postoje ljudi koji ih diluju ovde, i cene nisu mnogo veće nego napolju. Idi na njihove sajtove da pregledaš modele, uporedi cene, imaš google, i izaberi nešto što će imati takvu konfiguraciju out-in i ostalih stvari koja će tebi odgovarati. Šta god da uzmeš od ovih firmi, biće ti ok.

Jedino nemoj eksperimentisati sa nekim eksternim usb i firewire modelima, ako ne postoji zaista potreba (tipa imaš laptop, ili dva kompa pa ćeš zbog nečega prebadati iz jednog u drugi) Uzmi običnu PCI varijantu.

Posted
  Dushan S said:
Ako insistiraš na srpskom, imaš www.rumski.com forum pa pregledaj tamo. Imaš mnogo sajtova po netu koji se bave tom tematikom pogledaj i sam, u svakom slučaju, moraćeš malo da se obrazuješ na tu temu hteo ne hteo.

To što tebe interesuje korektno rade Terratec, M-Audio i Emu, postoje ljudi koji ih diluju ovde, i cene nisu mnogo veće nego napolju. Idi na njihove sajtove da pregledaš modele, uporedi cene, imaš google, i izaberi nešto što će imati takvu konfiguraciju out-in i ostalih stvari koja će tebi odgovarati. Šta god da uzmeš od ovih firmi, biće ti ok.

Jedino nemoj eksperimentisati sa nekim eksternim usb i firewire modelima, ako ne postoji zaista potreba (tipa imaš laptop, ili dva kompa pa ćeš zbog nečega prebadati iz jednog u drugi) Uzmi običnu PCI varijantu.

Hvala na savetima i informacijama! Gone google!!! mrred.gif

Posted

Sto se tice M-audio kartica imam ja audiophile 2496 i mogu da potvrdim da fenomenalno radi.Ima 2 izlaza na cinceve,S/PDIF (in/out) koji ti je u principu potreban ako zelis ozbiljnije da snimas i midi in/out.Tako da bar mozes provereno znati da sto se tice M-audio kartica neces se zajebati. musik20.gif

Posted

Mene zanima ako bi neko mogao da mi kaze o M-audio delta 44 ili delta 66 jer to je nesto sto otprilike meni treba

@ Dusan S: Thanx for advice!!

Posted

Ako naletiš na te dve kartice polovne po zaista dobroj ceni, zašto da ne. Inače to su ti starije generacije, i imaju nešto lošije konvertore, ograničen sample rate itd. Generalno večina kartica ima 2 ulaza ili više tipa osam itd, jer po nekoj logici, ili ti treba da uđe nešto stereo ili, ako snimaš nešto tipa bubanj, onda ti treba već 8 ulaza. Ne znam zašta ti treba ju ti ulazi?

Posted

Pa dobro onda ti je minimum 8 ulaza, fakat. Imaš terratec phase 88 ili nešto strariji EWS88 koji sam ja imao sa 8 in- 8 out. (po oglasima ponekad, jedan je bio cool, a vidim neki tip mesecima prodaje jedan preskupo za 350 evra) M-audio pravi par varijanti sa više ulaza izlaza. Elem, pogledaj po njihovim katalozima.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...