R_a_S_a Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Jel moze neko da mi posalje Trilogy posto ne mogu da skidam GB podataka sa neta. Ah da, muci me jedna sitnica:KO' KRETEN SE CIMAM I NE MOGU DA PROVALIM KAKO DA CRTAM BASS U CUBASE-U.ZNACI UKLJUCIM VST INSTRUMENT ODABEREM JEDAN OD BASS PLUGIN-OVA,DODELIM KANAL MIDI-JU ( KANAL NA KOME JE BASS) I NECE DA MI OMOGUCI DA CRTAM, TJ. NE DA MI DA KLIKNEM NA KEY EDITOR U MIDI MENIJU.PIZDIM! :mad: :mad: :mad: Jel ima neka dobra dusa da to objasni u stavkama ili sl. Cackao sam i uputstvo i svasta i nece pa nece.Verzija je SX3. Aj ziveli!
yodey Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Ah evo i ja na ovoj temi da postavim pitanje: jel radio neko bubnjeve u Frutie Loopsu 7? Ja se trenutno bahcem sa tim... fruity loops, prva verzija, je bio zamisljen kao ritam masina. kasnije su dodavali, prosirivali pa su ga nazvali DAW. bubnjevi su osnova FL( to je onaj sempler). sa FL dobijes semplove drugih ritam masina, pa ako tehno nije ono sto zelis, moras da nadjes semplove. u svakom slucaju recept za FL je sledeci: nadjes na netu dosta semplova bubnjeva ( one shot sample) svaki deo seta na poseban kanal klikces bubnjeve po zelji koristiti opciju shuffle i humanize OBAVEZNO zezati se sa velocity da bi to zvucalo realno( menjati jacinu svakog udarca) zvizni neki reverb na kraju da se cuje prostor gotov deo poslusati na nekoliko razlicitih audio uredjaja podesiti po potrebi
Alex de Large Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 kakva je muz. kartica creative live 5.1? kolika je cena za polovnu? imam neku varijantu...
ProgressiveR Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Nije za bavljenje muzikom. savet je da je zaobiđeš u što širem luku (jer je već old shit) ... ne podržava na EAX ni još neke stvarčice ... tako da je out date i za igre
Ikhabot Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 kakva je muz. kartica creative live 5.1? kolika je cena za polovnu? imam neku varijantu... To je isto kao da si pitao: " Kakav je automobil Fića? Kolika je cena za polovni? Imam neku varijatnu..." Em se ne proizvodi, em je kršina em košta taman da odvedeš lika na piće i da ti kaže "nosi".
Џрк Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Ok je za najosnovnije, a to je slusanje muzike i gledanje filmova.
Painkiller_JP Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Ok je za najosnovnije, a to je slusanje muzike i gledanje filmova. Gde je sad tu Tesla?Štap i kanap? :mhihi: Previše si hi-tech... Šala mala....
Џрк Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Haha, naravno da mozes i sa njom, ali previse treba truda koji nije vredan tih nekih 100inak eura, koliko ti treba za muzicku karticu.
Dead Man Walking Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 (edited) Jel mozhe neko da mi kazhe jel se mozhe u Cubase-u na jednoj istoj traci menjati tempo ili moram svaki put novu da pravim? Nope, skontao sam da ne umem ni sa novom trakom da promenim tempo, promeni za sve. Ne znam gde treba da se promeni... help Edited August 31, 2007 by Dead Man Walking
Ikhabot Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Tempo se u Cubase-u menja za ceo projekat i to : može biti tempotrack (gde u editoru sam kucaš željeni tempo za celu pesmu) a koji se otvara sa Ctrl+T može biti i Fiksni tj. fiksni za ceo projekat a to je klikom na "tempo" na transport panelu (F2) i ukucavanjem tempa.
Џрк Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Da. Naravno, pre nego sto pitas ovako neke obicne stvari mogao bi da malo otvoris help tutorial.
Dead Man Walking Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Tempo se u Cubase-u menja za ceo projekat i to : može biti tempotrack (gde u editoru sam kucaš željeni tempo za celu pesmu) a koji se otvara sa Ctrl+T može biti i Fiksni tj. fiksni za ceo projekat a to je klikom na "tempo" na transport panelu (F2) i ukucavanjem tempa. Da al to je za celu pesmu i ceo projekat. Zanima me jel ga je moguce menjati nekoliko puta u toku iste trake?
R_a_S_a Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Moze, znam da sam ja to radio al da me ubijes ako mogu da se setim kako.Ja sam to pronasao u Help-u programa.Procackaj malo.
Dead Man Walking Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Nashao sam taj deo u help-u al je jako loshe objashnjeno. Ne mogu da skontam...
Џрк Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 (edited) Znaci stisni F2 i pojavice se onaj mali panel. U delu za tempo stavi da ti bude Tempo track, ne fixed (jer je onda isti kroz celu pesmu). Potom, stisni ctrl+T i tu edituj tempo pomocu olovke. Spustaj ga, ubrzavaj, radi sta hoces. Tu takodje mozes da menjas i time signature. Edited September 1, 2007 by Hevayous Jerk
Dead Man Walking Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 (edited) Aaaaaaaaaaa hvala! Problem je bio shto nisam skontao da mogu da crtam i u tom tempo editoru... Edited September 1, 2007 by Dead Man Walking
ProgressiveR Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Vraćam se na polemiku oko VST bass-a ... bacio sam se na skidanje Quantum Leap Hardcore Bass sa torrenta ... ima da skida gotovo 3 GB sa neizvesnih rezultatom. Može li neko da mi kaže da li valja to čudo ili da predloži alternativu?
Џрк Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 (edited) Ja sam skinuo sa demonoida, jel to? Ja sam se malo igrao sa tim i ono, fino zvuci, ali nisam jos pokusao mix, nemam sad vremena. Imaj na umu da ovo nije XP verzija koja zauzima nekih 6GB i koja je bolja, a nju nikako ne mogu da nadjem... Edited September 16, 2007 by Hevayous Jerk
ProgressiveR Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Hu, nisi me baš sad ohrabrio Nadam se da će ovaj koliko-toliko završiti posao (dok baista ne sedne i ne odsvira svoje )
Duxa Deathroll Rising Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Ljudi treba mi link za skidanje bilo koje ve rzije CuBase-a molim vas...necu torente,necu nista,samo obican link!Aj hvala vam unapred. p.s. aj ako neko moze da mi pomogne neka mi posalje pm poz
Ikhabot Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Download Fully Functional/Regged version by H²O - 121 MB: Part 1 - 61 MB http://www.ftp2share.com/file/21993/SCSX31....part1.rar.html Part 2 - 59.3 MB http://www.ftp2share.com/file/21996/SCSX31....part2.rar.html Ova vezija CUbase-a je krekovana i snosiš odgovornost za njeno korišćenje.
ProgressiveR Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Ova vezija CUbase-a je krekovana i snosiš odgovornost za njeno korišćenje. Hahaha ... e lepo si ovo rekao! :)
ProgressiveR Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Skinuh taj Hardcore Bass VST ... iskreno, nisam preterano oduševljen, verovatno sam očekivao više od VST od 3 GB ... jbg
Recommended Posts