BLAGOJE Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 ne sjekiraj se,warez-bb mi zavrsava pos'o.sto se tice tog baga na 1.2 gb mislim da ima neka fora u opsnzima,izguglaj,dok sam istrazivao cini mi se da sam naletio na to.evo sam na pola 3ceg dvdja. pitaj nekog na racunarima mislim da ce moci da ti pomognu sa rs akauntom,ja imam neku ekipu na warezu koja me nikad ne ostavlja bez njih.
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 Citaj malo temu pre nego sto pitas,hiljadu puta odgovoreno pitanje.treba ti bolja zvucna kartica(emu 404,m audio fast track .. itd
BLAGOJE Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 prvo,budi apsolutno siguran da ti radi kabal i da je gitara funkcionalna.i da si skin'o zadnju verziju asio4all-a. drugo,otvori volume pa onda otvori meni options,pa klikni na properties.onda klikni na recording a on treba 'vako da izgleda: onda ce ti se otvoriti novi prozor a njega namjesti 'vako: onda se vrati u obican volume tamo dje manjjes i pojacavas i u njemu klikni "mute" na dio za line in.ako njega nema,javi mi se,pa cu ti objasnit' kako to da namjestis. otvori guitar rig3,klikni na file pa na audio + midi settings a on treba da izgleda 'vako: onda klikni na ASIO config i otvorice ti se podesavanje za asio4all a ono treba 'vako da izgleda: ti se igraj sa ASIO buffer Size tj. smanjuj i povecavaj dok ne nabodes najmanji moguci broj a da ne prdi. ako ti jos sta bude nejasno,pitaj.
Baal Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 Ovaj post stivbedezza odvojiti u posebnu temu i postaviti kao važnu jer je ovo najčešće pitanje ovde.
Triad_1 Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 (edited) Stvarno lepo objasnjeno od stivbedezz-a @ stivbedezz Jesi skinuo Superior Metal Foundry? Kako ti se cini? Edited August 16, 2009 by triad1
BLAGOJE Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 (edited) evo skidam ovaj kubejs 5 gotov je za sat vremena posto je torent "dobar",namrtvo me zanima da li krek radi,ostala su mi jos 2 dvdja metal foundryja posto sam morao komplet superior da skidam. drago mi je da sam potrefio,posto sam po sjecanju radio na poslu,a sa realtekom sam se citav zivot jebavao od kako je guitar rig 2 izas'o. hvala za pohvale! P.S. zaboravio sam da napisem da treba kabal u line in da se usteka. Edited August 16, 2009 by stivbedezz
Triad_1 Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 (edited) P.S. zaboravio sam da napisem da treba kabal u line in da se usteka. Hahahaha...ne moze to bez kabla Nisi morao ceo Superior 2.0 da skidas. Mogao si samo prvi dvd da skines i da pokrenes minimum install. To ti je dovoljno da bi mogao da instaliras TMF kasnije. No nema veze, mozda ti zatreba nekad i osnovni Superior 2.0 P.S. Gde si nasao torrent za Cubase 5? Edited August 16, 2009 by triad1
BLAGOJE Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 ja i baal seremo nesto na racunarima,tj na temi za softver preporuke,tamo ces naci,djuture je sa krekom za peticu. a skidao sam superior citav jer 'ocu da ga narezem i zakljucam kuci u fijoku posto nemam pojma dje mi je,a trebace mi,pa da ga imam da se ne patim opet ovako.a i volem full softver instaliran,sta ja znam sta ce mi sve trebai,onako kad je instaliran obogaljen samo me nervira.
Џрк Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 (edited) Ja se evo bogaljim sa tim Superior2 torentom vec mesec dana (doduse, uglavnom skidam prosecno 4-5 sati po danu, nekad i preskocim). Jedva stigoh do 80 i kusur posto...tek cu onda tu metal ekspanziju. A to cu vala preko rapid-a. Edited August 16, 2009 by Џepk
Baal Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 U, stive, javi da li radi petica, ja još nisam stavio da skida.
BLAGOJE Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 U, stive, javi da li radi petica, ja još nisam stavio da skida. e 'vako: uspio sam da instaliram,udjem,setupujem,cak i da otvorim kanal i nakacim guitar rig.ali,cim probam da otvorim drugi kanal,odma kresuje.moguce da je do asio4all-a,moguce je da je do mog registryja,posto je ostalo vjerovatno nesto i od nuenda i od cubase 4ke.sad,ja jako temeljno cistim kompjuter od njihovih sranja,i u program filesima i u system32,ali registry ne diram(koga zmija ujede i misa se boji). sumnjam da je do asio4all-a,jer kresuje isto kad swicujem na onaj njegov full duplex kurac. probacu sjutra,jer sad stvarno nit' imam zivaca nit' koncetracije,a ako je neko provalio o cem' se radi,nek se glasne.
Ranis Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 preporuchite neki program koji ce efikasno usporiti pesmu ..radi skidanja solaza... probao sam u soundforgeu ...ali ga brutalno smulja na svim presetima koje ima... + neki program koji ce valjano izdvojiti solazu...probao sam isto sa eq..ali ne ide..ili ne znam..
BLAGOJE Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 ako sviras preko guitar riga,amplitube-a imas one tapedeck- speedy trainer fore i tamo imas opciju da ti uspori a da ne gubi pitch,a sto se tice izdvajanja neznam ti pojma,jer ne radim to,pouzdam se u svoj sluh,a ja bih isao na neke analyzere ako bi bas morao sa tim da se bakcem.
Ranis Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 ma jok..ne sviram preko riga.. ni u soundforgeu ne gubi pich.. vec napravi haos...ne mozesh vishe ni ton da razaznash...
Kwlt Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 tako jednostavnu operaciju mogu mnogo programa da odrade,nero sound trax,guitar rig,windows media player na neki nachin...ali mislim da bi bilo mnogo jebavanja da usporish pesmu da bi rasaznao ton.Milsim da je bolje da skinesh guitar pro i nalazish tablaturu na ultimate-guitar,ili se uvezbash da melodiju rastavish na note u glavi,pa pogadjash visinu na gitari(tako sam ja na pochetku radio).
Feral Ghoul Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 @baal , da li ti radi Guitar Rig na Windows 7 ( ako koristis GR ) ? Ja sam do pre 3 dana imao Vistu i radio mi je GR no , juce kada sam ga instalirao zvuk je totalno sjeban i ne mogu da podesim nikako ( Naravno imam i Asio4All) za W7. A zvucna je Integrisana Realtek.
Baal Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Radi mi opušteno. Doduše ja imam USB zvučnu.
Feral Ghoul Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Savet koju zvucnu da uzmem ? Externu ako moze. Ionako je red.
Feral Ghoul Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Pa ajd recimo 80-100 jevreja , moze i manje ako je ok ( ne znam kako se krecu cene )
Ranis Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 za te pare audiophile 2496 ili interni emu 0404..
Baal Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Ili ova karta koju ja imam, ako već hoće eksternu, M-Audio Fast Track USB. Al' ja bih ter'o na PCI, i to na ovog audiophile-a što je spomenuo Ranis.
Feral Ghoul Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Necu savrsenciju ,bitno mi je da se ne zavlacim i pomeram komp non stop , raspitacu se za taj M-Audio Fast Track USB. Danke for help.
BLAGOJE Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 (edited) ganjaj neki line6 polovan,a mislim da one najosnovnije(samo sa ulazom za dzitru) nijesu preko 120-130 e,mnogo je bolji preamp i konvertor impendance tj. pravljen je za dzitru.softver je fenomenalan,sad dobijas i za dzabe VST plagin softvera,a karta izvlaci 90% ako ne i vise iz GR i skoro sve iz ampitube serije.za kucno sviranje/snimanje kraj.ja sam prodao moju jer kupujem tj. cekam da mi stigne hardver za gutar rig,trebaju mi footswitchevi i picke materine,jedino zato sam je i prod'o. evo,mislim da i nije preko 100 e nova u artistu,ima sve sta ti treba: http://line6.com/podstudiogx/ Edited August 25, 2009 by Δ.Δ.Δавид
Recommended Posts