Jump to content

Recommended Posts

Posted

Brate ja sam stavio torrent na telekomov 1mb... Pa ti vidi ko je u goroj poziciji :P A kapiraj da ima 33 seeds i 54 leach... Pa to ima da tera mesec dana -.- Kad bih nasao nekog sa nekim brzim netom, da mi skine to pa da mu platim... AL kad nikog nznm, teram sirotinjski :meshuggah:

• 2 weeks later...
Posted

Ja koristim sve EWQL onako kako su stigli, sa njihovim vst-om i rtas i sve radi super. Nemam potrebe da palamudim dalje od toga xD Ne verujem da bi radio sa sibelius-om.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Ispotavlja se samo da sam mega glup. Skinuo sam razne EWQL "biblioteke" i povezao ih sa Sibelius programom, i sada radi odlicno.

Naime, Kontakt 4 player je povezan sa Sibeliusom i on sada koristi njega kao player, a Kontakt siba po sampleovima, i ja sam srecan covek. :)

Edited by Wandererzähler
Posted

jel ima neko dobar torent ili barem megaupload linkove za EW QL Symphonic Orchestra Strings Library? ja ne mogu da kucam captchu na oron.com-u nece se tako nikada skinuti...

Posted

Dimmu ja sam skinuo EWQL Symphonic Orchestra Gold 20 gb-a, sve sljaka super :) Ali ti trazis samo strings library? Meni su vise trebali Brass library.

A za GP 6, nznm sta ce ti to govno, ko da ga nisu izbacili... Sranje u boji. 5.2 zakon, ali ima crack-a po netu, znam da sam bio skinuo i sredio jos kad je izasao, i odmah izbrisao

Posted

Dimmu ja sam skinuo EWQL Symphonic Orchestra Gold 20 gb-a, sve sljaka super :) Ali ti trazis samo strings library? Meni su vise trebali Brass library.

A za GP 6, nznm sta ce ti to govno, ko da ga nisu izbacili... Sranje u boji. 5.2 zakon, ali ima crack-a po netu, znam da sam bio skinuo i sredio jos kad je izasao, i odmah izbrisao

ja ni ne znam sta mi treba pravo da ti kazem.hocu da skinem taj ceo pack jer svi to preporucuju,a ne znam odakle da skidam jer uglavnom kojih god da linkova ima mora se kucati captcha,a to ce skidati jos 3 godine :D odakle si ti skidao? bas tako. i ja sam skinuo kada je izaslo i odma obrisao.5.2 je mama sesticu su unakaradili i to najgore.....

Posted (edited)

hvala,probacu!

ovo od starta pici sa 80kb/s,jos ako se navuce koji seeder ici ce ovo lepo :D

Edited by dimmu1
  • 4 weeks later...
Posted

има неко можда крек који ради за ГП6?

i meni treba!!!

Ja krekujem i udarim patch i sve lepo ide, i kad startujem GP6.exe trazi mi neki serial ID. fak. :/

• 1 year later...
Posted

Jedina stvar koja me nervira kod Guitar Pro-a je to sto nisu uradili vislje harmonike kako treba. Neke susedne note na skali zvuce kao da su iz dve razlicite price.

• 2 years later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...