Veles Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Ono što sam ja uspio da dowloadujem su isntrumenzalni pasaži sa scream vokalom i pripovijedanja. E sad ne znam da li je čitav album takav. Quote
Lungworm Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Ono što sam ja uspio da dowloadujem su isntrumenzalni pasaži sa scream vokalom i pripovijedanja. E sad ne znam da li je čitav album takav. Gdje si ga uspio download-ovati? Ja sam na SlSk nasao samo jednog korisnika sa tim albumom koji ima jako losu vezu i svako malo je offline. Quote
Veles Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Probaj Kaazu ima jedan lik, nego je meni sad istekla pa mu ne znam nik, inače bih ti reko da ga odmah nađeš. Quote
Lungworm Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Ok, nema veze jer ja svejedno nemam kazu na kompu. Nego procitah negdje da treba da ti stignu neka nsbm izdanja, pa ako si zainteresovan za razmjenu posalji mi pp. Quote
Veles Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Stiglo mi je, grčki NSBM albumi, al' jebi ga svi su na kasetama, pa ti samo tako mogu snimati. Quote
Veles Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Pa prebaci sa kaseta na CD Ja brate živim u Crnoj Gori a tu je šporet zadnji izum. Ako ko prošvercuje računar... Quote
Turin Posted May 3, 2004 Author Report Posted May 3, 2004 sigurno imas makar kasetofon sa LINE OUT izlazom. Quote
Turin Posted May 11, 2004 Author Report Posted May 11, 2004 Odlican bend!!! Pravo zboris! Ovih dana sam cuo jos jedan fenomenalan folk/pagan black metal bend - Sunchariot. U svoj zvuk osim vrlo narodnozvuchecih frula dodaju i zvuke petlova, cvrchaka, zubor potoka, vetar itd... u black segmentima su pomalo dosadni, a u folk segmentima mnooogo atmosfericni i misticni. Jel' cuo neko? NSovci, pretpostavljam da ste upoznati sa njima (mada ne znam da li im je ideologija NS ili samo pagan bez politickih stavova). Quote
Apeiron Posted May 11, 2004 Report Posted May 11, 2004 (edited) Hah, imam i ja ovo, da li se pesma zove Maslenica? Odlicno, odlicno, ali produkcija je bas pregadna na tom albumu... Poz! Edited May 12, 2004 by Apeiron Quote
Thereisnolight Posted May 25, 2004 Report Posted May 25, 2004 jebeno dobar bend,omiljeni rusi uz satariel i temnojar Quote
kasapin Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 jebeno odlican bend, folk elementi u pesmam su odlicni, jos uz prljavu BM produkciju... nikad bolje... Quote
militant Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Folkstorm of the Azure Nights je izasao i jebe keve. Po meni jedini istocnjacki metal bend sa ovako mocnom atmosferom. Quote
Justin Case Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Hah, imam i ja ovo, da li se pesma zove Maslenica? Jeste ima Maslenica, meni jedna od boljih... Ladno kad slusas imas osecaj ko da si u sumi WHITE THUNDER ROARS Quote
Grobodan Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Slabo nesto komentara za Folkstorm of the Azure Nights...mene je album jebeno oduvao,pagan/folk/NSBM u najboljem stilu NMa,DUB BUKa i slicnih arijevaca,po meni je ovo dobro skoro kao najbolji Nokturnal Mortum radovi.Preporucujem svima od sveg analnog srca. Quote
Svaroggh Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Svaki komentar je suvishan... Pogotovo mi se svidja album iz 2001, "Fragments"... Odlichan je i "Vedovstvom Krepka Cerna Slava Rusi", dok poslednji album nisam nabavio ceo, jer hocju da kupim original, ali neke pesme sam skinuo i odlichne su... Pogotovo "Arkona"! Слава! Quote
Novaliis Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Pa vreme je i da Varg ovo nabavi majku mu.. Quote
militant Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Cisto da vratim temu i da opet dodam da je novi album majka pagan blacka. Svako ko iole gotivi ovaj stil nek' nabavlja kako zna. Quote
Grobodan Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 (edited) nego sta!vrh,svi da nabave! edit:sad vidim da sam to rekao 3 posta iznad nema veze... Edited May 29, 2006 by grave Quote
Nikola SICKSICKSICK Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Ne znam da li sam vec postovao na ovoj temi...ali ajd...Temnozor mi je jedan od omiljenih black metal bendova. Svaki album je remek delo!!! Ovaj novi treba da se nabavi za par dana, ali nece me razocarati sigurno!!! Quote
Grobodan Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Meni je samo smor onaj Fragments,sa onim babama i zapevkama...i pise za njega na Metal arhivama "experimental music demo"...nesto kao Hate Forestov BattleFields... Ostalo valja za sve pare. Quote
Nikola SICKSICKSICK Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 (edited) Hah, imam i ja ovo, da li se pesma zove Maslenica? Odlicno, odlicno, ali produkcija je bas pregadna na tom albumu... Poz! Produkcija nije ni mogla biti bolja, s obzirom na to da je taj album objavljen samo na kaseti (koliko ja znam). A maslenica je mnogo jak praznik!!! Edited May 29, 2006 by Nikola SICKSICKSICK Quote
militant Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Skoro sam trazio nesto od njih na netu i nadjoh da im je valjda jedan clan preminuo. Mozda gresim, ne znam ruski. To je mislim Temnozorov sajt na pagan frontu. Quote
Recommended Posts