Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 У јбт... Мораћу да врнем до сајта Волкотена, пошто су у Темнозору готови сви чланови овог бенда! Валда је тамо нешто образложено! Слава! Quote
VANDALICUM Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Na njihovom zvanicnom sajtu nema potvrde, a nisam to video ni na Pagan Front- u... A koji clan? Quote
militant Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Nemoguce, trazi po netu temnozorov sajt na pagan frontu, iskace popup sa sve detaljima. Samo je na ruskom. Quote
Josif Visarionovič Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Po meni rusi imaju najbolju ug scenu.Jel slusao neko Bog Morok?Jebu keve. Quote
militant Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Bog Morok je iz Rusije? Mozda gresim...mislim da nije. Quote
Josif Visarionovič Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Ukrajinci imaju bend koji se zove samo Morok,a rusi Bog Morok.Znam i mene je bunilo dok nisam procitao recenzije u nekom starom casopisu. Quote
AGGRESSOR55 Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Po meni rusi imaju najbolju ug scenu.Jel slusao neko Bog Morok?Jebu keve. Bog Morok je zivo sranje Quote
Josif Visarionovič Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 to je samo tvoje misljenje.ja mislim drugacije Quote
Svarozic Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Temnozor je keva, Horizons prvenstveno, a onda i ostali. Jel neko ovde slusao Slavland, Poljake sa Eastside? Solidna kombinacija folka i blacka, sa sve podrum produkcijom... meni se svidja, al ih nesto ne primecujem nigde vala... Quote
Josif Visarionovič Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Ima milion bendova za koje nismo culi.Zamisli Sibir...Tomsk,Novosibirsk...Ko zna kakvih tamo bendova ima Quote
Sachnoth Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Slavland je one man i genijalan je, jest' da se na nekim albumima oseti da su bubnjevi kucani, ali svejedno, svaka cast liku. Zaista radi do jaja mjuzu. Quote
kasapin Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Po meni od ovog benda prvi album je genijalan (Vedovstvom Krepka Cerna) i pesma Did Dub Snop ostalo je vec... poceli su da se gube, nema scream vokala... jebiga prvi je genijalan, sve ostalo je manje vise sranje (osim poneke pesme) Quote
militant Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Jebiga, ovo je pravi paganski holokaust. Meni je ovaj clean vokal fenomenalno legao, posebno u prvoj pesmi. Watch the Falcons Fly! Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Темнозор, Славланд и Родовест Слава! Quote
militant Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Ima i Swarost, valjda. Nasao sam neki demo. Quote
Шöне Мики Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 obozavam vedstvom krepka cerna,kao i horizons,ali ove novije stvari ne mogu da svarim...pogotovu me smara vokal. Quote
Александар Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Jeben bend.Najbolje što Rusija ima za ponudit. Od njih imam: Folkstorm of the Azure Nights Horizons Sorcery is Strenghtening the Black Glory of Rus' Sorcery Of Fragments Vedovstvom Krepka Chernaja Slava Rusi Akrona, Watch the falcons fly, Be Oden Narod Slavensk, Dib Dub Snop, Masenitza, V Kronah Vekovuh Dubov Veter Tiho Plachet... Odliče pesme od odličnog benda. Zadnje šta izbaciše je Eastern Hammer - split sa NM, Graveland i North. Quote
Masha Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Temnozor - Warewolf (live) Svi smo vec culi ovu pesmu, steta da ovako dobar bend imam malo komentara... Obozavam ovu pesmu, i bas bih zelela da ih cujem uzivo. Horizons je remek-delo! Quote
Talvi Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Poslusaj ovo : http://www.yumetal.net/forum/topic/34935-bendovi-koje-ste-otkrili/page__view__findpost__p__2047697 Quote
Masha Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Mislis na Walknut? Preslusala sam Motherland Ostenvegr na youtube, nista ne mogu da ti kazem posle samo jednog slusanja i posle samo jedne pesme. Nisam ja bas previse zagrejana za black metal, ali ako naidjem na nesto zanimljivo mogu da slusam. Ne znam, ali Temnozor mi ipak bolje zvuci od ovoga. Evo poslusaj ti ovo. Quote
Talvi Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 (edited) Uuuu, znam, oni bejahu odakle ono... Uzbekistan ili tako nesto? Ispravka: Kirgistan. Edited September 24, 2009 by Talvi Quote
Masha Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Aha, iz Kirgistana, sve znas....Slucajno sam naletela na njih, ovi mi se dopadju. Quote
Recommended Posts