Chlan 787 Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 Staro sarajevsko pusenje je konza! Bilo je stvarno genijalnih pesama... Ovaj noviji album "Ja nisam odavle" je jako losh, cak bi se moglo reci, neuspesan pokusaj kopiranja atmosfere starih pesama... Koncerti su im bili fenomenalni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 Zabranjeno pusenje mi se nekako gadi ...Ne ozbiljno je skroz ljigav bend. Pogotovo ono sranje od poslednjeg albuma . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Pushenje volim ,ali ono staro.na Ushcu sma se jako razocharala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Uh, kad se samo setim... Mislim ipak su proslavljali 20 godina postojanja i NISU mogli da odsviraju nijedan hit, nego samo ona nova sranja! Ljudi su bas bili besni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(S)ombra Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 ne znam samo sto su se svi iznenadili tome kad se znalo da ne sviraju nove stvari vec dugi niz godina.zato i nisam otisla.neleta cu uvek obozavati,ali to sto sad sviraju...mozda...nikad?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 http://rapidshare.de/files/2474490/Zabranj..._De....mp3.html - 7.55 MB Apsolutno najbolja pjesma Zabranjenog pušenja - Piccola Storia de Grande Amore, ko nije slušao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 koliko ja znam, sam kusturica je bio bijesan sto je na plakatima pisalo Zabranjeno Pusenje. a ne `non smoking orkestar`. ko god je tamo isao da cuje staro pusenje zajebo se. p.s. SLAVKO, IMAMO DILERA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Zabranjeno pusenje je jedan od retkih domacih rock bendova koji nikako ne podnosim i dugi niz godina ne mogu da svarim ni jednu njihovu pesmu......i svi me zajebavaju zbog toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRLE Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Nemogu da verujem da postoji neko ko nevoli Zabranjeno Pusenje.Bez obzira na muzicko opredelenje.Njihova muzikadize raspolozenje.Pesme duhovite,poneka ozbiljna,odlicna svirka.Volim sve pesme starog ZP a i onaj Prvi album Beogradskog je odlican.Naj tri pesme:Bos ili Hadzija,Balada o Pisonji i Zugi i Javi mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Annie* Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Nemogu da verujem da postoji neko ko nevoli Zabranjeno Pusenje.Bez obzira na muzicko opredelenje.Njihova muzikadize raspolozenje.Pesme duhovite,poneka ozbiljna,odlicna svirka.Volim sve pesme starog ZP a i onaj Prvi album Beogradskog je odlican.Naj tri pesme:Bos ili Hadzija,Balada o Pisonji i Zugi i Javi mi. ne mogu i ne voli se pishe odvojeno!!! Uzalud glancas svoje spicaste cipele uzalud otkopcavas zadnje dugme kosulje one se nece nasmijati na tvoje lose folove nece se osvrnuti na tvoje dobacivanje Mozes im lagati da ti je babo direktor ili da si treca godina prava one ce znati da si nitko i nista obican uhljup s Koseva Ref. I opet ces teturati uz memljiv zid na iskrivljenoj cesmi oprat' ces lice sjest' na plocnik, zapalit' cigaru i gledati na drugu stranu ulice s one strane ulice stanuju djevojcice kojima, kojima mirise koza One vole frajere koje nose bradice i cije ih rijeci ostave bez daha koji nikad ne prave belaja i koji nikad ne psuju Alaha Ne znaju one da ti je srce vece neg' u tog bradatog gmaza nikad ti nece pruziti sansu ne poznajes dovoljno efektnih fraza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Samo malo da ozivimo temu. Ne bi mi pali na pamet da nisam danas sredjivala CDove A kad mi je kompilacija pala pod ruke, uzeh malo da se opsetim. I tako se evo poslednjih par sati secam... Ja nisam odavle, mi je mozda njihov najzanimljiviji album. Odlicno je odradjen "Pit Bull", "Gile sampion"... Od starih pesama, volim mnoge: "Guzonjin sin", "Pamtim to, kao da je bilo danas" , da ne nabrajam vise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrniBombarder Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Кад се повампирила ова тема,да напоменем да је песма ,,Нема Више" (нови албум,загребачког пушења) врх,па ко се нађе у прилици,нека је скине/послуша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle8 Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Odlican bend. Mislim na ono orginalno Zabranjeno Pusenje. Volim sve njihove pesme. Kako je lepa blada "Javi mi". O pedreima i pedofilima. Komsiluku kad postanes sumnjiv Sto se stalno druziz sa klincima Iz mracne ulice kad jalija ti vikne "Oces guze hadzija?" Kad se Nele drehne i kaze ovo poslednje,ja crknem od smeha. A tek balada "Piccola storia de grande amore",Gdja Brams itd. Genijalan bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 (edited) Sa tog album, kad ga vec pominjes, najbolje je 'Na strazi pored Prizrena' (narocito solo na violini), a 'Pklatovi 1 i 2' su totalno nenormalni! Mi smo Pklatovi i nemnojte nam sta zamjeriti Mi samo zelimo da mislite k'o mi. Edited December 7, 2006 by RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Ja sam bila na tom koncertu na Uscu i bas bas su me razocarali... Laknulo mi kada su sisli s bine jer me "no smoking orchestra" fazon uzasno smara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Pusenje nije vise bend kao sto je bio i vise ga nista ne vezuje sa onim starim pusenjem. Jel se neko seca koje je godine bio onaj nezaboravni koncert u Beogradu u klubu "prostor" (u Sarajevskoj)? Secam se da je bila neka zima, dal '94 ili '95. Ne znam kolko su ljudi pustili unutra ali sam mislio da ce balkon pasti. Nije bilo vise mesta i ljudi su se peli po stolovima. Ubrzo su stolovi popucali pod teretom . Redari nisu mogli da pridju da bi nesto uradili i samo su se hvatali za glavu.Sad dok pisem nesto prevrcem po glavi, mozda je bilo dva koncerta dan za danom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Taj album mi je dobar samo kad sam extra pijan Secam se prosle nove godine, negde oko 2-3 h smo svi vec bili na oci pijani i opalili smo taj album.. A sta mislite o "Bog Vozi Mercedes"? Sa tog album, kad ga vec pominjes, najbolje je 'Na strazi pored Prizrena' (narocito solo na violini), a 'Pklatovi 1 i 2' su totalno nenormalni! Na strazi mi je omiljena ZP pesma..i bre najbolja njihova pesma! Uvek se najezim kad je chujem..more i kad je pevusim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Mislim da onaj vioinski solo najvise tera na jezenje. Jes' da je s tog albuma i 'Guzonjin sin', ali mi je od nje bolja cak i 'Pisonja i Zuga u paklu droge'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absonic Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Obozavam Pusenje! Cak sam im i sajt posvetio! No, jebiga, sve sto je lepo ima kraj, pa tako i oni... Od posleratnih Pusenja, ekstra mi je "Ja nisam odavle". Odlicno uradjen album, i po meni, najvise podseca na ono staro Pusenje. Sa tog albuma ne mogu izdvojiti nijednu pesmu, jer su sve prave. A ovo zagrebacko, ali fakat je to valjda sarajevsko, bas i ne gotivim. Imaju solidne tekstove, ali nekako muzika mi ne odgovara. Muzika ne ide uz pesmu. Iako svi hvale ovaj novi album - "Ciku", meni se nesto i ne dopada. Ali imaju dobrih pesama - Halid umjesto Halida, Zasto muski kasno udju u pubertet, Kada dernek utigne, Haag, Yugo 45... Po mom licnom misljenju. A od starog Pusenja, niko da spomene Nedjelju kad je otiso Hase? To im je najbolja od najboljih pesama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Halid umjesto Halida - zakon pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Dobri su skroz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 A ovo zagrebacko, ali fakat je to valjda sarajevsko, bas i ne gotivim. Колико видех из ових новијих песама, и они одшеташе у унца-унца смеру, лагано али сигурно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poni Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Sejo se danas super osjeća Sinoć je na ulici razbio hipika Mali je pokrio lice rukama Ali je ostao bez bubrega Sejo se malo muči dok razmišlja Sinoć ga nije izradila riba Opuco joj je odmah dva šamara Kad ga je za mecu slagala Anarhija all over Baščaršija... Sejo voli Hanku i Šabana, Nervira ga ono "A" po zidovima Sejo je jučer razbio hipika Sejo je junak s Vratnika New primitivs all over Baščaršija Sejo se gnuša zapada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Novi album mi se ich ne svidja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Reche mi malo pre Grobodan, a i sad overih na sajtu ZPa..dakle Zabranjeno Pusenje live u bgu 29. 11.!!! Hellyeah, jebe keve ovaj novembar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts