devil's plaything Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 poslednji album mi se ne svidja nešto naročito. dobre su možda 4 pesme. drugačije peva, ranije je umeo da pusti glas...ko u revolution exodus. to je jaka stvar Quote
Sinstrel Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Sva sreca pa Amadeus bend slusa mnogo goticara pa svi znaju o cemu se radi. Quote
Imrahil Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Jel ovi dolaze na exit ili sam se zasce istripovao? Quote
F4R15 Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 blago vama, bice krljaze, pogotovo kad krene Tongues Quote
Night's Blood Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Upravo sam preslusala novi album, komercijala, nije los, ali nije ni nesto poseban. Svidela mi se 'Via The End' piano verzija, kao malo je drugacija, mada se ni jedna stvar nesto posebno ne istice. 'Termination Bilss' je ipak najbolji, po mom misljenju. Quote
-Mare Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 ^ Tekstovi su za mene u novom albumu presudna stvar - bolest totalna. Quote
devil's plaything Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 ^ Tekstovi su za mene u novom albumu presudna stvar - bolest totalna. tekstovi su im najbolji jer ih sve piše nightmare, jadan istraumiran. nisam obratila pažnju na novi album Quote
tier_mfkr Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 po meni odlican bend... Synthetic Generation je sasvim dobar album tu su mi najbolje Synthetic Generation, Genocide i Semi-automatic, a na Termination Bliss (koji mi se vise svidja od prethodnog) su mi najbolje Tongues, Blitzkrieg, Cyanide, Play God... e da, zaboravio sam da dodam, White Wedding im zvuci opako!! Quote
Litthia Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 e da, zaboravio sam da dodam, White Wedding im zvuci opako!! Obožavam njihovu verziju. Novi album, ništa posebno. Termination Bliss je meni najbolji. The Greatest Fight On Earth, Virtue To Vice, Tongues, Termination Bliss... Quote
Black Label Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Meni jedina dobra stvar od njih-New Dead Nation. Quote
Talvi Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Govorimo o favoritima? "Blitzkrieg". Bese vrlo smesno gledati kako ih silna gothic klincadija napusava pre HIM-a na Exitu 2006, a ti isti likovi ce za koju godinu krenuti da se masovno loze na njih... Quote
Sisus Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Play God jebe kevu. Prava jebacka stvar. Quote
tier_mfkr Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 (edited) Meni je vrh Rape of Virtue. A sa novog albuma mi se svidja najvise naslovna stvar Night, Electric Night. (Bas onako u 007 fazonu) Edited November 30, 2009 by tier_mfkr Quote
Xibir Posted February 26, 2010 Report Posted February 26, 2010 Black Medicine i Synthetic Generation Naj Naj Naj!!!!!! 1 Quote
Recommended Posts