^Rainbow_Monkey^ Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 (edited) meni su isto bolje zvucali na exit-u.. mozda zato sto sam ih tad po prvi pu cuo i video.. a mozda i zbog onih projekcija kul su bili i sad u domu, al sta znam.. jel nego gledao onu predgrupu Stoneman ili kako se vec zovu? ja dosao tacno u 22h a ovi vec zavrsili Gledala i nisu ostavili nikakv poseban utisak...pevac se nesto gubio,prosipao vodu po sebi,a onda se valjao po podu u toj vodi,saplitao se o gajtane i rusio mikrofone pokusavajuci da izgleda kul... Edited October 14, 2006 by BunarMlakeVode Quote
Жвакић Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Misljenje je podeljeno. Neki kazu da je bilo dobro neki da je prosek. Ja ne mogu nista reci jer nisam bio tamo. Mada iz vasih komentara imam blagi utisak da nisam mnogo propustio. Quote
Despot! Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Neke ribe iza mene su vikale onom gitaristi iz predgrupe :"Sir can I suck your dick, please? I'll give you money!" A onda su se drale :"Ja imam dublje grlo,ja imam veca usta!!!" KULT!!!!! Što nisam bio to da snimim Quote
Sugar Overdose Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 ma egzitu je bila slichna situacija,samo dotrchawaju 13-godishnjakinje, uzwriskujutji: zhwalile smo se sa gitaristom onog benda koji je bio pre hima!! omg omg omg!!! samo sam ih pogledala,i okrenula se... Quote
Eric Adams Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Добро значи смирили су се од Егзита, овде је било блиских контакта само са гитаристом Stonemana Quote
Sinstrel Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Koncert je bio dosadan... toliko. Quote
Ol' Scratch Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Neke ribe iza mene su vikale onom gitaristi iz predgrupe :"Sir can I suck your dick, please? I'll give you money!" A onda su se drale :"Ja imam dublje grlo,ja imam veca usta!!!" Meni je vrh ona shto je mazila pevacha po nogama i sl. k'o da je kuche... Quote
shadowplay Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Eh, sada mi vise nije toliko zao sto nisam otisla na koncert Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Hahaha,koja ga je mazila? Mislis kad se priblizio masi razularenih curica i pustio ih da ga vataju? Anyway,meni je koncert bio super,a tebi sto nisi isla,treba da bude zao:) Zar je bitno sto se neko vatao sa gitaristom itd? Quote
Ol' Scratch Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Hahaha,koja ga je mazila? Mislis kad se priblizio masi razularenih curica i pustio ih da ga vataju? Anyway,meni je koncert bio super,a tebi sto nisi isla,treba da bude zao:) Zar je bitno sto se neko vatao sa gitaristom itd? Pa ipak su oni "najekskluzivnije prostitutke"... Meni je zhao shto ne idem u budimpeshtu na Deathstars i Cradle of Filth... Vrlo je bitno - starsi tol'ko gotive Srbiju da cje uskoro da se pojave u "SVet"-u/"Skandal!"-u, vecj su dogurali do "City"-a... Quote
Sinstrel Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 A oni bas znaju sta je City i sta je Svet/Skandal... Quote
Ol' Scratch Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 A oni bas znaju sta je City i sta je Svet/Skandal... Nevazhno, dal znaju il' ne znaju... Verovatno da ne znaju, a sumnjam i da zhele, vazhno im je da su na TV-u... Samo sam zamaskiranim cinizmom pokazo kol'ko je nebitna chinjenica s kim se povat'o gitarista Deathstars... Quote
Sinstrel Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Opusteno... ja mislim da je organizator koncerta platio termin u City-u. Quote
Ol' Scratch Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Opusteno... ja mislim da je organizator koncerta platio termin u City-u. Zhiivo me interesuje odakle ti to... Nisam video da su se taj isti organizator pomuchio oko plakata... Ja, naprimer, sam jedva nasho par komada da skinem... Sa nekog demo-a il sta?? Our God the Drugs mozhe se nalazia na Sindrome singlu... Za ostale ne znam, mozhda su i pre Syntetic Generation-a... Mene je razocharala od tih rare pesama White Wedding (Billy Idol Cover)... Quote
Vincent Hess Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Samo sam zamaskiranim cinizmom pokazo Hahaha... davno se nisam ovako nasmejao kad se neko prosrao Quote
Ol' Scratch Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Hahaha... davno se nisam ovako nasmejao kad se neko prosrao Jesam li' (?) ... Ne primetih... ... Quote
Black desire Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Heh...ja cu da ih gledam kao predgrupu COF-u...dobra im li je svirka, al objektivno... Quote
Vincent Hess Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Jesam li' (?) ... Ne primetih... ... Jesi, veruj mi. Jos uvek se smejem Quote
Ol' Scratch Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Jesi, veruj mi. Jos uvek se smejem E havala na prosvetljenju, o premudri... Sad' mozhesh da umresh od smeha... Quote
Vincent Hess Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Nema na cemu ali reci mi da nije komicno - zamaskiranim cinizmom. Previse svoje reci shvatas ozbiljno. Quote
Sinstrel Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Koncert je radio Polzovic a on ima obicaj da se reklamira na TV-u. Eto tako skontah. Plakata je bilo... ja video na vise mesta u gradu. Quote
Vincent Hess Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Ceo grad je bio u plakatima. Ja sam uzeo jedan od lika sto ih je lepio. Upravo ga gledam Quote
Killing Floor Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Evo video snimak koji sam ja snimio uzivajte :-) http://rapidshare.com/files/5321063/Deaths...nition.avi.html Quote
Recommended Posts