Sinstrel Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Bili su skroz ok! Svirka odlicna, nastup ok! Pevach je nervirao jer je jedan shablonirani selja sa shtrasom po telu. Komentari su mu jadni. Koliko sam mogao da primetim tamo je bilo svega desetak ljudi koji su uopste znali o kom bendu se radi. Cuo sam svoje omiljene stvari pa je meni bilo kewl! Evo par fotki: Posle smo ih sreli par puta po festivalu i nismo hteli da se slikamo sa njima! Quote
Misantrophil Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 meni malo krivo sto nisam otisao al nema veze,nego jer znas mozda od prilike koje su stvari svirali Quote
Sinstrel Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Ja sam samo znao pesme sa Termination Bliss i mozda dve sa Synthetic Generation. Tongues Blitzkrieg Boom Motherzone Cyanide Play God Synthetic Generation (?) Syndrome ... Toliko sam ja znao! Meni je bilo kewl. Naravno bilo je volina koji su im zvizdali iz publike i to samo zbog imidza no dobro glupost je neunishtiva. Mada pevach je antipatichan a basista je uzasno ruzan. Quote
Tatyannahhh Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 (edited) heh ja tek pre neki dan saznala da su bili na exitu Edited July 13, 2006 by Dodjavola! Quote
macabre_girl Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 shta ce ova tema na avantguarde inache bili su super na exitu, nisam pre chula za njih, al svidzaju mi se moram nabaviti albume Quote
Alita Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Meni su bili podosta smesni... Pogotovo "We are Dearhstars and you are our slaves" ili "See you all in my hotel room" Quote
Sinstrel Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Dobro svima su smetale te dve rechenice... to smo valjda do sad apsolvirali? Quote
Tatyannahhh Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 ko da je bitno sta pricaju nek rade svoj posao Quote
+Abigail+ Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Dobro svima su smetale te dve rechenice... to smo valjda do sad apsolvirali? Nj. I nisu bas smetale Upoznati smo s tim da su oni..pa recimo..nastrani. Jos ne mogu vjerovati da sam ih gledala, skakala sam kao luda dok je Whiplasher hodao po bini. BLITZKRIEG Quote
MudriPanj Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 priznajmo, bili su sranje. ocekivao sam bar zivog klavijaturistu Quote
Alita Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Da znas... Ja se izvinjavam ako sam ponovila vec sto puta recen gundj... samo sam upala na temu Quote
macabre_girl Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 ma shta smarate, likovi su skroz super, jesu te dve rechenice bile ono kao wtf? al jbg, omaklo mu se a kad ih upoznash i nisu toliko nastrani, bash su skroz normalni i ok mene jedino nerviraju one shljokitze i perje na andreasu, al jbg to mu je styling, a da ga vidite bez shminke, miiica, bash je smeshan Quote
Lucio Holocausto Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 shta ce ova tema na avantguarde inache bili su super na exitu, nisam pre chula za njih, al svidzaju mi se moram nabaviti albume nece biti tesko, imaju samo dva Quote
Platina Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 nažalost propustila sma ih na exitu... Trebalo je nakako sve postići.... Quote
Vincent Hess Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Dobri su bili na exitu. bio sam odusevljen Pevac je malo selja, al ono, nije ni njemu lako Quote
Misantrophil Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 ocekivao sam bar zivog klavijaturistu Nikad nisu imali zivog klavijaturistu,isto recimo kao Paradise Lost Quote
Alita Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 a kad ih upoznash i nisu toliko nastrani, bash su skroz normalni i ok Meh so trOO Quote
Dabar Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Izgledaju napaceno, mislim slike leseva u pozadini? Oh, strasno, bas sam se bio uplasio... Ali opet bolje od lustera... od kojih jedan ne radi... Bili su bolji od Hima meni licno, za te ispade sam pevaca lepo iz drugog reda oterao u pm. Quote
macabre_girl Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 pa nisi bio jedini, narochito kad se skinuo(but who cares ), opet zajebali su him, a ko je doshao na him, ne znam kako je to moglo da mu smeta Quote
Kokopelli Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Koliko sam mogao da primetim tamo je bilo svega desetak ljudi koji su uopste znali o kom bendu se radi. Hehe, živa istina! Svirka već uveliko počela, tj. već se bliži kraju, neki lik skače do mene čitavo vrijeme i ja ladno pomislim da ih lik i voli, i kao super, pošto vidim da u okolini malo ko zna ko su, kad se ladno isti tip okreće put mene na pauzi između pjesama i pita me o kom bendu je riječ (???) Quote
Sinstrel Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Mene su snimali neko dvoje da vide da li stvarno znam text ili se foliram! Komedija! Bili su juce na B92 Loud & Clear i nesto su srali, voditeljka ih zajebavala. Deathstars ocene: Muzika 3.5 Sve ostalo 1 Quote
Dabar Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Ja sam znao samo blitzkrieg i to samo refren... Sve u svemu mladi su prestace valjda sa sabanisanjem Quote
Recommended Posts