Misantrophil Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 sigurno imaju oko 3 banke,pa bubnjar je jos tamo 93 svirao u Dissection Quote
Dabar Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 muzicar je najzreliji u cetrdesetim, osim ako je basista, onda nece nikad sazreti... Quote
macabre_girl Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 samo jedan ima 18god, ostali imaku skoro 30 kao shto reche Misantrophil Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Ja sam samo znao pesme sa Termination Bliss i mozda dve sa Synthetic Generation. Tongues Blitzkrieg Boom Motherzone Cyanide Play God Synthetic Generation (?) Syndrome ... Toliko sam ja znao! Meni je bilo kewl. Naravno bilo je volina koji su im zvizdali iz publike i to samo zbog imidza no dobro glupost je neunishtiva. Mada pevach je antipatichan a basista je uzasno ruzan. Nisu svirali Syndrome Svirali su jos Damn Me,New Dead Nation,Semi-Automatic i Trinity Fields... Nisam stigla ranije da prokomentarisem...Meni su bili super,jedino su mi bili smesni Whiplasherovi komentari... Quote
macabre_girl Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Kad dolaze u bg? rekli su u septembru oktobru Quote
Vincent Hess Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 meni se cini da sam cuo negde tacan datum i da sviraju u skc-u, ali mozda sam sanjao pa sam se istripovao Btw sanjao sam sinoc da satyricon dolaze u bg. Sreci nigde kraja... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Deathstars treba da budu 10.oktobra poklopilo se sa waspom i mozda ce zbog toga organizatori da odustanu od koncerta ( deathsarsa) . Ako ne onda ce koncert biti u maloj sali skc-a . A satirycon nece svirati kod nas , zaobisli su nas u ogromnom luku, slovenia, zagreb, madjarska kao i uvek :)hahhahahaha. Ali zato nama dolaze ANDJELI !!!! Quote
Misantrophil Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Uh ma nek bude i u maloj sali i kakve veze ima sto je isti dan i Wasp pa nije to ista publika mene WASP ni malo ne interesuje Quote
Sinstrel Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Uh ma nek bude i u maloj sali i kakve veze ima sto je isti dan i Wasp pa nije to ista publika mene WASP ni malo ne interesuje Quote
Ol' Scratch Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 TErminatio Bliss ima bas text... Inache oni sebe muzichki definishu kao: "Death Glam Rock"... Shta got to bilo... Quote
Misantrophil Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 pa pazi svi u bendu slusaju glam rock,a sto death nemam pojma meni su oni industrial gothic metal Quote
Vincent Hess Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 A jedan od njih slusa Mr. Bungle !!! Koliko sam se slogirao kad sam to cuo Quote
Sinstrel Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Ok jeste neocekivano ali opet nije bas za slog. Svestranost u muzici se podrazumeva ako hoces da budes kvalitetan muzicar. Quote
Misantrophil Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 pa meni se to bas svidja sto svasta slusaju Quote
Vincent Hess Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Ne ne, pogresno ste me razumeli ili sam se ja pogresno izrazio. Volim i ja Mr. Bungle i slusao sam ih ranije dosta, ali znam bas malo ljudi koji njih gotive. Samo zbog toga Njima svaka cast na svestranosti Quote
Ol' Scratch Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 A White Wedding u njihovom izvodjenju je odvratan... A tek shto su im quote-ovi na oficijelnom sajtu... Quote
Vincent Hess Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 quote-ovi jesu malo neobicni i arogantni, al dobro. Nego, jesu za Syndrome snimili spot u Bg-u? Quote
Sinstrel Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Ne. Snimili su spot za "Cyanide". Odlican spot... jbte nas covek to radio da prosto ne poverujes. Quote
Vincent Hess Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Dobar je spot. Bas se vidi da je u bg-u snimljen - oseca se duh beograda u njemu A ja sve mislio da je za Syndrome... jebaga Quote
Misantrophil Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 jbg ja nisam gledao spot mrzi me nesto sad i da ga skidam Quote
Sinstrel Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Dobar je spot. Bas se vidi da je u bg-u snimljen - oseca se duh beograda u njemu A ja sve mislio da je za Syndrome... jebaga Kontam, zajebavas se? Quote
Recommended Posts