macabre_girl Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 a sad su snimili spot za tongues isto u bg-u, videcemo na shta tje on da ispadne.......... Quote
Ol' Scratch Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 quote-ovi jesu malo neobicni i arogantni, al dobro. Lozhenje pre cje biti... Quote
Sinstrel Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 a sad su snimili spot za tongues isto u bg-u, videcemo na shta tje on da ispadne.......... Opet? Pa kad? Tongues je kewl pesma ali je Blitzkrieg bolja. Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 a sad su snimili spot za tongues isto u bg-u, videcemo na shta tje on da ispadne.......... Nadam se da nece biti na istu foru kao i ostali...svi spotovi su im isti....Koji su uopste snimali ovde? Svedjanke mora da su mnoooooooogo ruzne kad su oni toliko opsednuti Srpkinjama i Bgom... Quote
Sinstrel Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Ruzne su ali se dobro jebu pa jedno potire drugo. Spotovi jesu na istu foru ali se ipak istice spot za "Syndrome". Isti je kao i ostali ali super izgleda. DEATHSTARS SPOTOVI YouTube Quote
macabre_girl Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 zajebah se, snimali su za blitzkrieg snimali su u pinkiju u zemunu, dva dana posle exita....... znam da su snimali i na aerodromu.a u spotu su oni kao neki piloti smth, pojavljuje se i neka opaka riba, i whiplasher igra onaj stakleni shah sa nekim(to nisam uspela da vidim), ugl rekla bih da ce biti u njihovom fazonu(pa radio im je isti reziser) Quote
Sinstrel Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Uhhh odlicno! Mislim za pesmu a za spot ce da vidimo jos. Za sad deluje glupo. Quote
Sinstrel Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Nemoj sad da se izvlacis... videcemo te u spotu svakako. Quote
Vincent Hess Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Ruzne su ali se dobro jebu pa jedno potire drugo. Ne znas sta pricas covece ! Ja sam se pre neki dan vratio iz Suncevog brega, a tamo je veliki procenat riba iz tih predela, i mnogo su odvratne. Sve i da se jebu najbolje na svetu, esteta u tebi mora da reaguje Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Ne znas sta pricas covece ! Ja sam se pre neki dan vratio iz Suncevog brega, a tamo je veliki procenat riba iz tih predela, i mnogo su odvratne. Sve i da se jebu najbolje na svetu, esteta u tebi mora da reaguje Quote
Vincent Hess Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 E da,gledao sam na adriji neki izvestaj sa metal kampa i bio je i intervju sa deathstarsima. Rekli su, izmedju ostalog, da je nasup u bg-u 4 ili 5 oktobra, zaboravio sam tacan datum, siguran i da odatle kracu na evropsku turneju Quote
Sinstrel Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Ne znas sta pricas covece ! Ja sam se pre neki dan vratio iz Suncevog brega, a tamo je veliki procenat riba iz tih predela, i mnogo su odvratne. Sve i da se jebu najbolje na svetu, esteta u tebi mora da reaguje Pa i rekao sam da su ruzne. Ali... E da,gledao sam na adriji neki izvestaj sa metal kampa i bio je i intervju sa deathstarsima. Rekli su, izmedju ostalog, da je nasup u bg-u 4 ili 5 oktobra, zaboravio sam tacan datum, siguran i da odatle kracu na evropsku turneju Prvo Soulfly sad Deathstars... postajemo zajebani... sve vise i vise fanova imamo medju metal bendovima! Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Pa i rekao sam da su ruzne. Ali... + ako se dobro izalkoholises...kesa ti ni ne treba.... Prvo Soulfly sad Deathstars... postajemo zajebani... sve vise i vise fanova imamo medju metal bendovima! Mudro zboris... Quote
Ol' Scratch Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 ...Svedjanke mora da su mnoooooooogo ruzne kad su oni toliko opsednuti Srpkinjama i Bgom... Ne zhelish da nash... Veruj mi... Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Ne zhelish da nash... Veruj mi... Ahiihihihihihhi! Ne znam sta bih drugo mogla da kazem.... Quote
MudriPanj Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 da, sve su debele i kobilaste, kaze moj ortak sto je bio Quote
Vincent Hess Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Da ne slusaju mozda i narodnjake? Quote
Ol' Scratch Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 da, sve su debele i kobilaste, kaze moj ortak sto je bio A metalke izgledaju ' opasnije ' od aproksimatiovno 60% bikera, npr. ... Znachi tetovazhe&pirsinzi posvude, tribal-S&M fazoni, prilichno zdepaste, kriju facu tamnim naocharima... Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 A nashe metalke su sve lepotice....ne zna se koja je ljepsha od koje Quote
Recommended Posts