Srki Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 Uskoro izlazi novi izdanje May Resulta - "U slavu rogova nasih", koje nosi dve nove pesme, nekoliko ponovo snimljenih demo pesama i live verziju "Jata moja crna", sa Open Hell festa... U ponedeljak je snimanje novog albuma Stone-a, a u martu 2004 snima se "Svetogrdje"... Quote
solicitor Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 Mora da je otisla negde u deep valute. Skoro sam siguran da je postojala. Ocekujemo da ovaj album bude dobar kao prethodna dva i zao mi je sto nije odavno bila svirka May Resulta. Quote
Veles Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 Znači prije januara ništa o svirke ja sam mislio da su već bili počeli da snimaju album. Quote
Apeiron Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 Ne znam gde je tema, ali odavno se nije pricalo o ovom bendu. Kako god, sad je tu, pa... Licno, jedva cekam novi album, a i svirke. Quote
Dani Filth Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 Novi May Result album ? Svetogrdje ? Wow covece ... Ste culi i da Simargal izbacuje novi album ? Po meni mnogo jaka pesma im je Indiana Jones - vredi poslusati ! A sto se Resulta tice ... Xexex ... nadam se da ce imati pesme do jaja kao po obicaju ! May Result rules Quote
IMMORTAL-maki Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 MA MAY RESULT JE UZ THE STONE NAJBOLJI DOMACI BEND!!!!!!!!!! slava im m/ a: a: Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 Ja sam cuo pesmu Horny Bloods ili tako nesto nesecam se.ODLICNO JE NEMAM RECI!!!!!!!!!!! Cekam album. a: Quote
Vic Rattlehead Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 Mada ne volim black ovaj bend mi je dobar i želim im sve najbolje! Quote
Mercyful Queen Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 HEHE MNOGO SU DOBRI...STETA STO NISU IMALI SKORO NEKU SVIRKU Quote
Srki Posted November 27, 2003 Author Report Posted November 27, 2003 Znači prije januara ništa o svirke ja sam mislio da su već bili počeli da snimaju album. Zapravo, svirka treba da bude uskoro! Ali jos nista nije sigurno... Quote
azal Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 ne volim ovakvu muziku.... ali je cinjenica da to sto rade rade na nekom svetskom nivou...sto se ne moze reci o mnogim srpskim metal bendovima. ne zelim da slusam...ali podrzavam Quote
Srki Posted November 30, 2003 Author Report Posted November 30, 2003 Hm, ja k'o da sam jeo bunike, pre nego sto sam razgovarao sa odredjenim ljudima, pa sam izneo gomilu dezinformacija :oops: Sve je ispravljeno u prvoj poruci! Quote
ba+a. Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Definitivno najbolji domaći bend!!! Quote
Srki Posted December 1, 2003 Author Report Posted December 1, 2003 Da, zaboravio sam da ce biti i jedna obrada - Gehenna - A Witch Is Born, sa sve uzvicima na srpskom "Vestica je rodjena!!!" Quote
Grobodan Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 Zar nece biti Root - 666,sa sve Big Boss-om? Quote
ThyRaven Posted December 7, 2003 Report Posted December 7, 2003 Imam sve od njih samo reci sta ti treba.A mozes i Rakica da kontaktiras pa da dobijes cd sa sve njihovim potpisima Quote
Srki Posted December 7, 2003 Author Report Posted December 7, 2003 Zar nece biti Root - 666,sa sve Big Boss-om? Nece Quote
Blanziflor Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 Zar nije bilo predviđeno da nastupaju sa Orkristom na Hellhammeru? To bi vredelo videti. Samo se nije ostvarilo. Šteta. Quote
Srki Posted December 9, 2003 Author Report Posted December 9, 2003 Sa Orkristom? :? Sta pricas ti? :? Quote
ba+a. Posted December 12, 2003 Report Posted December 12, 2003 Kada će da izađe "U slavu rogova nasih" i za koga će da izdaju,ja sam čuo za Rock Express. Quote
Preacher Posted December 12, 2003 Report Posted December 12, 2003 Definitivno izlazi za REX sto znaci da se ne zna kada Quote
Frankenchrist Posted December 12, 2003 Report Posted December 12, 2003 Misle da ce im promocija biti bolja kod REX-a negoli kod CCP-a? :roll: S'konja na magarca. Quote
Srki Posted December 13, 2003 Author Report Posted December 13, 2003 Ne bih se slozio. CCP ih je toliko zajebavao, da to nije normalno... Ovo ce biti prvo pravo REXovo izdanje, dakle, prvo koje je REX platio, a nije izdao iz samilosti... I prvo koje ce biti na svetskom nivou! Quote
Recommended Posts