Srki Posted April 3, 2004 Author Report Share Posted April 3, 2004 Sta koj kurac serete za to "NO KEYBOARDS"? Kao May ne podrzava bendove sto nemaju klavijature? Pa po toj logici ne bi podzavali ni Stone. Pojavili su se odredjeni bendovi koji u bookletu stampaju "NO KEYBOARDS". To su bendovi koji smatraju da klavijature ruse atmosferu Black Metala. May smatra da sirovost ne proizilazi iz ne koriscenja klavijatura, i zbog toga su osudili to glupost... Neki tekstovi su na srpskom jer su tako napisani, a albumi su planirani za distribuciju po celoj Evropi, pa ne moze ceo booklet biti na srpskom... Sto se tice Hilandara: Smatram da se ne treba smejati nicijoj nesreci. Ja nisam ni hriscan niti soton, ali to da se neko divi tome sto je Hilandar izgoreo - to je ludost. Isto kao i paljenje dzamija. To je varvarski. A povrh svega manastir je srpski! Pa sad razmislite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Pa upravo to, oni ne podrzavaju to tripovanje bez klavijatura ali podrzavaju bendove. Gde si ti uopste procitao da ne pofrzavaju bendove? A to dali su likovi gotivni ili ne, stvarno nema veze sa njihovom muzikom, kao ni sto njihovi stavovi prema domacoj sceni nemaju veze, zato zajebite takva prepiranja. grave: <<Voleli ih vi ili ne,mora se priznati da je May Result jedan od najkvalitetnijih i najozbiljnijih bendova na nasoj sceni.Uskoro im izlazi cetvrto izdanje - koliko jos nasih bendova se moze time pohvaliti? >> Plus svirke po inostranstvu, i distribucija njihovih Cd-ova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Dobro ja sam se pogresno izrazila ali najbitnija je njihova muzika a tek onda sve ostalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Jao Vidi Tema O Majskom Prevratu! Do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Na kom forumu je ta tema? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Pa Evo Je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agarth Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Ili je mozda tema o shtetnosti pljuga... Znas ono na pojedinim paklama sto pise sa strane: "Smoking for pregnant woman MAY RESULT cancer, etc." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Da,To Pise Na Drinstonu Ili Morachi. Mnogo Jak Smajli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agarth Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Pa znaci li to da su onda May Result ekoloshki najzdraviji bend na ovim prostorima? Hih, jeste, smajli je zakon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Zaboravio Si Da Kazes Ekoloski Naj Zdraviji.Naj Lepsi.In,Pagano-Satanisticki Band Koji Se Protivi Paljenju Hilandara.I Tako To...Idem Da Sanjam Nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 (edited) Pa Evo Je. ha ha Edited April 4, 2004 by dark_lilith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 Fora sa Jata i jeste u tome sto snimak nije ni malo sminkan i snimljen je video kamerom (to su snimili neki likovi, ovako bezveze, pa poslali Mat-U), tako da se moze osetiti live atmosfera... Vishe live nego atmosfera al' ajde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 Ma daj ne se*i ....Rasa je stvarno skroz ok lik...ne znam stvarno koji je tvoj problem.U svakom slucaju I da...dark_lilith Pozz!!!! I sada ste vi kao neke face zato sto poznajete doticnog.Vasi kompleksi su vas problem Uostalom bas me briga,mnogo ste smesne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agarth Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 To znači da je May Result bend lepih dečaka za postere na zidovima pubertetlijki! True KVLT, nema šta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 To znači da je May Result bend lepih dečaka za postere na zidovima pubertetlijki! True KVLT, nema šta! Mislis KULT? Jes' Vala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agarth Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 Da, kult, ali neki od vas blekera imaju redovnu foru da tako pišu... Latinski- V se uvek piše mesto U, i tako to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 Da, kult, ali neki od vas blekera imaju redovnu foru da tako pišu... Latinski- V se uvek piše mesto U, i tako to... Nesam Skolovan Pa Ne Znam Latinski. Cuo Sam Samo Za Kanalis Analis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 I sada ste vi kao neke face zato sto poznajete doticnog.Vasi kompleksi su vas problem Uostalom bas me briga,mnogo ste smesne Ja nisam rekla da smo sad kao neke face...to je glupo. Pa sta ako on svira u May-u to ovde uopste nije bitno.Gotivan je lik reedovno umirem od smeha kada sam sa njim. I da...ja ne znam ko ovde ima komplexe.Preispitaj se molim te.U svakom slucaju ja ne zelim da se svadjam sa tobom.Misli sta ti je volja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 Pa sta ako on svira u May-u to ovde uopste nije bitno.Gotivan je lik reedovno umirem od smeha kada sam sa njim. U pravu si. Nije bitno sto je lik iz benda. Ima brdo likova koji su u bendu pa su smaraci. Ako je Rasa kul lik to tako stoji ne vezano za may. Pa isto bi toliko bio kul i da nije u bendu. Ne mogu se ljudi po tome gledati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 Stara je to pijanica. The Force is very strong with that one. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orchid Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 OK...mislim da je May Result jedan od boljih bendova kod nas...Jedva cekam da izadje Svetogrdje...Trebalo bi da bude ok. U Slavu Rogova nasih je izdanje sa dve odlicne pesme i super obradom. Mada Jata ....zvuce cudno..Sve u svemu M.R. je opasan band.A sada drugi ljudi koji ih prozivaju pa ne znam sta da kazem..to su njihova misljenja ali ipak treba pogledati cinjenice a one ukazuju na to da je M.R. bend za svaku pohvalu. Slava! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurva666 Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 Jaoj pa Glad je toliko sladak i sexy. Ja ga prosto obozavam. Tako bi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 (edited) dark_lilith-- "Lupas gluposti! MR DO NOT SUPPORT "NO K....... zapravo znaci da su oni protiv black bendova bez klavijatura, ja mislim da su u pravu je black prvenstveno razlikuje od ostalih pravaca bas ta mistika i dinamika koju joj daju klavijature! to ne znaci da su oni protiv black bemdova bez klavijatura, nego da ne podrzavaju danas veoma zastupljeno misljenenje -ja ne slusam tu grupu zato sto imaju klavijature- takodje nemaju sve black grupe klavijature i po tome se nikako ne mogu razlikovati od ostalih pravaca jer i svi oni (sem death, trash, grind metala) imaju klaviature- power, gothic, heavy, doom... frankenchrist- u bendu je na nekoj svirci doslo do sukoba jer je podeljeno misljenje oko spaljivanja hilandara dovelo do toga. jedni su mislili da je to ok zato sto je hilandar hriscanski, dok su se drugi tome protivili -nema veze sto je hriscansko jer je srpsko- ok sto je sajt na engleskom ali zasto sve ostalo na bukletu mora da bude na engleskom, ako nekome trebaju informacije tipa: band contact, gde je album snimljen i opis albuma, to sve moze naci na sajtu ili se moze raspitati u njihovoj izdavackoj kuci. ne smeta meni sto je to na engleskom, nego zato sto oni mnogo forsiraju maternji jezik. pa onda pisi sve na srpskom. nemojte me pogresno razumeti, ja volim njihovu muziku, ali su postali face i malo im je slava udarila u glavu. Edited April 6, 2004 by Superius Deus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 Ja nisam rekla da smo sad kao neke face...to je glupo. Pa sta ako on svira u May-u to ovde uopste nije bitno.Gotivan je lik reedovno umirem od smeha kada sam sa njim. I da...ja ne znam ko ovde ima komplexe.Preispitaj se molim te.U svakom slucaju ja ne zelim da se svadjam sa tobom.Misli sta ti je volja. Ama nisam ja rekao da je on los lik....nego ona izjava je stvarno mnogo smesna(ako se nevaram:Najbolji lik kojeg sam upoznala u svom bednom zivotu).Mnogo pateticno.... majke mi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Ama nisam ja rekao da je on los lik....nego ona izjava je stvarno mnogo smesna(ako se nevaram:Najbolji lik kojeg sam upoznala u svom bednom zivotu).Mnogo pateticno.... majke mi.... Pa daj Milance zar ne vidis da sam se zajebavala...Sto si tako napet.... Pa i tebe strasno gotivim narocito onu izjavu:,,Momci vidite li kako me ribe snimaju dok sviram".....NAJBOLJI SI!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts