delay Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 master satan satanizam ima korene u paganskom nasledju horned god etc. Quote
Мајор Гашпар Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 Kako da ne.. a sto da ne ponovi? Jesu smesni..i to je i moje misljenje..ovde iznosim svoj stav Quote
Azog-Gauroth Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 master satan satanizam ima korene u paganskom nasledju horned god etc. trOOth.. Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Meni su STVARNO mnoogo smesni! Evo pupak mi se odvezuje kolko pucam Quote
Perfector Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 May Result su odlican bend,a sad sto ih neko smatra smesnim... Quote
Guest KRODA Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 dragi drugovi, may result san onako površno upoznao u zagrebu kad su nastupali na oluji - možda se i neko siti, pušili smo skupa u parku. ja san bija gori sa prijateljima (BENIGHTED). samo mogu reć da mi je bend strašan, neznan kako to sada zvuči ali onda ste imali odlične hitove. ne da mi se čitat cili topic, ali volija bi nabavit te nove stvari... kako? Quote
rustik Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 Preko [email protected] ili [email protected] Quote
rustik Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 The Stone ima paganse textove i pagansku ideologiju, May Result ne!! U svakom slucaju i jedni i drugi rasturaju Quote
Perfector Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 Preko [email protected] ili [email protected] Sigurnije je preko Awakena Quote
rustik Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 Jel zna neko kada ce Svetogrdje?? I jel REX jos uvek u zivotu?? Mozda bi trebalo da otvoriti temu o REX-u negde Quote
Hamsun Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 o REX/MEX-u imas temu na forumu "Kultura, umetnost, mediji"... Quote
rustik Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 Dakle najavljen je novi album Svetogrdje za decembar! Bice Quote
kuruz Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Dakle,ja ga vec imam i to sedmi mix,od do sada uradjenih 11,a Kozeljnik je planirao ukupno 15 puta da mixuje Vazhno je imati vezu... Quote
kuruz Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 I jaaako je dobro,ali nemam nazive pesama,tako da ne mogu nishta vishe da kazhem Quote
kuruz Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 I tako ja dobijem Svetogrdje(osmi mix)Samo cu reci da mi je zhao shto josh nemate,album je stravichno dobar Quote
Lady in Black Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 Odlican bend, nema sta! Dosad sam preslusala samo Gorgeous Symphonies i Slavu koji su fenomenalni. Kao i mnogi ovde mislim da Glad nema neke jake glasovne mogucnosti ali posteno je odradio ovo sto sam cula. Pritom kazem da clean peva odlicno! Koliko kapiram, trebalo je prvobitno da peva clean u bendu <- mislim da bi trebalo vise da ga ubace Potpuno podrzavam ono sto oni rade i nadam se da ce nastaviti to, ovako dobro, da rade. To da li oni govore o sebi kao o BM bogovima srpske scene ili ne, mene nimalo ne zanima jer ne slusam diskove zbog toga sto su mi lepi Glad i Kozeljnik vec zato sto mi je lepa muzika. SLAVA! Quote
Perfector Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 Glad jeste trebao da bude clean vokal,ali i ovako je dobar. U svakom slucaju nadam se da ce novi album biti jos bolji od svog prethodnika. Slava May Result!!! Quote
kuruz Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 Po mom mishljenju,to im je najbolji do sada.Jako dobro,i dugachko(ima osam pesama,najkraca traje 5:36 minuta,ukupno oko 75 ) Quote
Lady in Black Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 SLAVA! A ti mali balavi doomyju, salji taj disk kako znas i umes (inace te se odricem) Quote
Perfector Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 Po mom mishljenju,to im je najbolji do sada.Jako dobro,i dugachko(ima osam pesama,najkraca traje 5:36 minuta,ukupno oko 75 ) Ovo mi se svidja Quote
Recommended Posts