kuruz Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Cause she is Lady in Black Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 ....lonely sunday morninG.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 (edited) Oh,fuck it's sunday already.My life is dying so fast... Edited January 16, 2005 by Torture Killer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevast Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Kada se pricha o May Resultu mnogi ovde shvataju kao pljuvanje kada ljudi pochnu da ih kritikuju. Ti Apeirone sam kazes da ti je to bio prvi bm album tj. Mayhem si chuo ali ti se ne svidja. Po meni, ti si onda upoznat sa talasom black metala koji je praktichno unishtio BM. To ti je tamo negde 96 i 97 pochelo. Tako da si upoznat sa vrstom muzike koja u sebi ne nosi ono shto je pravi BM(Burzum, Mayhem, Darkthrone, Immortal, Enslaved, Abruptum(Dark ambient BM)) nosio. Ovi malo pre pomenuti bendovi su BM odvojili od uobichajnih metal shema chak i rok shemi. A tamo 96 i 97 su kopije, zato shto nemaju svoju dushu, pokushale da kopiraju predstavnike BM-a i u tome nisu uspele pa su morali da se vrate sviranju uobichajnih metal shemi. Tako da ja May Result svrstavam u te bendove koji upropascavaju BM.Dok ne pochne pljuvanje samo da kazem da ja tu svrstavam i Marduk (koji je stariji od generacije 96, 97 ali ipak je obichno sranje koje nema veze sa pravim BM-om). Tako da je ovo mozda u ochima nekih kompliment kada May Result stavljam u isiti kosh sa Mardukom. Tako da su May Result nastali kao eksplozija BM-a tj. kada je BM postao trend. Kada sam chuo neke pesme MR-a bilo mi je muka od nachina na koji su koristili klavijature. Zakljuchak. May Result je metal bend koji je najvishe postigao u inostranstvu od svih nashih bendova. May Result, za mene a i mnoge ljude iz svetskih black metal krugova nije pravi BM i unishtava black metal. Njihov status u svetu: OBICHAN METAL BEND i mi svi pucamo od srece zbog toga i ne smomo da pomislimo da uradimo neshto shto su uradili BM - ovci pochetkom 90-tih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 OK prijatelju. Evo ovo je bio jedan od primera kako treba da se pise pravi post! Covek je sve lepo argumentovao i obrazlozio. Zaista je retkost sresti to vise ovde, a da ne pise samo: "oni su mi sranje" itd... I za MR mogu samo reci da (licno misljenje) momci odlicno rade ono sto rade u pravcu kojem pripadaju. Malo ko ovde moze da se meri sa njima uzivo, jer zaista zvuce kao i na albumu, i to je za pohvalu. Necu ulaziti u to gde im je mesto, pravi black metal ili ne, ne poznajem tu scenu do te mere da bih govorio. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan satyros Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 malenac!!!...trebao bi da poznajes, malo vise darkthrone-a, burzum-a itd, a manje novog borgira, old men's child-a itd...NIKAD PRODUKCIJA!!!!)) zivio malenac!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Ti mora da imas jedno 50 godina ako Apeirona nazivas malencom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Preslusao sam komplet novi album i muzicki je veoma dobar. Ima vise klavijatura nego na prethodna 2 i to mi se svidja. Produkcija je uradjena veoma dobro, i to je za pohvalu. Sto se mene tice ostaje problem nekih textova koje niposto ne podrzavam. Da li je bend pravi ili lazni black, normalne ljude uopste ne zanima. Za one koji misle da je Black Metal nachin zivota, i da je coolisha paliti crkve i biti zao, MR su mozda samo jedan od pozerskih bendova. Za one koji vole black metal zvuk, MR su jako dobar bend u evropskim razmerama. Sto se njihove svirke tice, nemam zamerki na novi album, ali i dalje mi se stilski prvi najvise svidja iako je produkcija Svetogrdja daleko bolja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 OK prijatelju. Evo ovo je bio jedan od primera kako treba da se pise pravi post! Covek je sve lepo argumentovao i obrazlozio. Zaista je retkost sresti to vise ovde, a da ne pise samo: "oni su mi sranje" itd... I za MR mogu samo reci da (licno misljenje) momci odlicno rade ono sto rade u pravcu kojem pripadaju. Malo ko ovde moze da se meri sa njima uzivo, jer zaista zvuce kao i na albumu, i to je za pohvalu. Necu ulaziti u to gde im je mesto, pravi black metal ili ne, ne poznajem tu scenu do te mere da bih govorio. Poz! 'e, tako se to radi'.... aj' , nemoj srati, covek hvali rani black metal.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 'e, tako se to radi'.... aj' , nemoj srati, covek hvali rani black metal.... Hvali covek ono sto slusa, i to je... Licno sam daleeeeko od svega toga. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Ti mora da imas jedno 50 godina ako Apeirona nazivas malencom. Haha, tako nesto. To ti je stara true nekro kvlt BL metal ekipa iz gerijatrijskog centra. Svi u poznim godinama... Ovaj je jedino imao snage da kuca na tastaturi Poz! p.s. MR live sa drugog diska veoma dobro izgleda, ako to vec nisam pomenuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Ti mora da imas jedno 50 godina ako Apeirona nazivas malencom. Pa na spram naseg "malog" pan satyros-a, Lakijestina stvarno izgleda mali! Djokica ga moze pojesti za jedan vecernji obrok, a i ovako i onako u stomaku ima groblje pilica! Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Hvali covek ono sto slusa, i to je... Licno sam daleeeeko od svega toga. Poz! dobro je za tebe.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шöне Мики Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Jebes ti true BM nacin zivota,to je nestalo jos pochetkom '90,kad je Varg preklao Euronymousa i tu se ta prica zavrsava.... Svaki album May Resulta je dobar na svoj nacin i tu nema komentara. Ako se nekome ne svidjaju klavijature sa prvog albuma(koje su radjene u MIDI-ju) nek odjebe sa teme i nek ide da slusa COF koji imaju lepo nabudzenu produkciju i "lepo" odradjene klavijature. I,da.idite slusajte MANOWAR ako hocete true metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan satyros Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 hahahahahahahahahahahahaha!!!...malenac!!!...nego sta!!! PRZI GA STARAC!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady in Black Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 U sta se ovo pretvorilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 U sta se ovo pretvorilo... Nebitno je sve to. Jer ti Lady in Black imas definitivno najbolji avatar ovde Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady in Black Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Nebitno je sve to. Jer ti Lady in Black imas definitivno najbolji avatar ovde Poz! Hvala. Vidim i ti imas novi... SLAVA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Hvala. Vidim i ti imas novi... SLAVA!!! Promovisem sajt, konacno ce on line biti od sutra... tj. danas, proslo je 12 Veliki intervju sa MR ce biti postavljen za koji dan. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady in Black Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Bicu prvi, pocasni clan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 SPRAVA BRACO, UNDERGROUND,HE,HE,HE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Ti si bas ponosan na to sto se narkomanises a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Ti si bas ponosan na to sto se narkomanises a? Ne, ja nisam narkoman, ja sam narkofil, ja volim da se drogiram! Zasto tako mislish? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 (edited) a da mi njemu damo jednog BANBIJA ??? Edited January 21, 2005 by Telcontar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Ma jok , nemojte...dobar je on covjek ali malo je isuvise High Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts