rustik Posted May 25, 2004 Report Share Posted May 25, 2004 Ali u Odzacima nije bilo MEX-a pa sam ja isao u NS po njega a neko ko nema kako do NS-a ili bilo kog veceg grada u Srbiji ostaje bez novina. E zato se ti ljudi pretplate, jer moraju! Samo treba razmisliti o tome... samo se kaze!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbath Posted May 27, 2004 Report Share Posted May 27, 2004 haha,u Prijedoru imas svuda,ima josh ad se kupi,a kupili su svi koje ta muzika iole zanima u Prijedoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted May 31, 2004 Report Share Posted May 31, 2004 Da, nekad je odgovarao na mail-ove a sad te iskulira i kad mu trazis onaj katalog preko mail-a. Sad je besan sto nema pretplatnike, pa nema jer ljudi daju 500 dinkica za neki cd a deo tih para opet ode njemu!! Nesto mu se poremetilo u glavi!! Cak i MEX lvise ne lici na sebe. Na naslovnoj Exodus i sad ocekujes intervju na 2 str a ono pola strane, 5 pitanja!!!!! За то буразеру треба да кривиш Илкета који само такве интервјуе и ради. Човек је стварно смарач. Зар нема шта више да их пита. Јеботе, ја ћу преко Nuclear Blasta заказати интервју, али ће мој да буде на 4 стране! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted May 31, 2004 Report Share Posted May 31, 2004 Udaljili smo se od teme. Najbolje je da se na opstoj metal diskusiji otvori tema REX/MEX i da se tamo o svemu raspravlja! Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 ovaj, jebo 'laza lazarevic TriP' intervju sa 'kultnim' marginalcem kozeljnikom, al' zato pozdrav: U SLAVU BOGA PERUNA I KURCA NJEGOVOGA KOJI SE U BESKRAJ PROSTIRE.... :pagan: SLAVA.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 (edited) haha,u Prijedoru imas svuda,ima josh ad se kupi,a kupili su svi koje ta muzika iole zanima u Prijedoru Hah, vi iz Prijedora se niste pokazali po pitanju Butcherian Vibea, i kupovine istog (ovde iz BL). Za Prijedor uvek samo 1 primerak Drugo, ovo se odnosi na ostale ovde - PREKINITE DA PLJUJETE/PSUJETE, udaracu warnove! Birajte reci majku mu, i ne vredjajte sve sto postoji! Edited September 30, 2004 by Apeiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 izvinjavam se, al' domaci black nije sinonim za 'Sve shto postoji'.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azog-Gauroth Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 izvinjavam se, al' domaci black nije sinonim za 'Sve shto postoji'.... aj napravi ti neshto bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 Ma u recenzijama i u interwjuima mozes da procitas svakakve gluposti, pa ti se ogadi bend koji svira dobru muziku zbog nekih levih stvari. Ja zato preslusam, i ako mi se svidi ne zanima me recenzija ni malo. Takodje me ne zanima sta clanovi benda imaju da kazu o albumu ili o svom pogledu na bilo sta. Mene zanima samo muzika koju prave. May Result mi se svidja samo prvi album, jer je melodican, a kad bih obracao paznju na nekakve satanisticke baljezgarije ni taj album sigurno ne bih slusao. Jedino sto bi me zanimalo da cujem od clanova benda, to je da li se samo zajebavaju kad Glad izadje sa obrnutim Raspecem u rukama ... ako se ne zajebavaju onda stvarno nemam nikakvo dobro misljenje o njima ... ako se samo zajebavaju .. OK ... normalan covek se ne moze loziti na takve gluposti. Daklem ... Gorgeus Symphonies, zakon ! Ovo posle ... ne kapiram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 Ma,meni su svi njihovi albumi zakon,boli me dupe za razne gluposti,istina je da su oni jedan od nasih najboljih i najprofesionalnijh bendova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 Nisam neki preveliki njihov fan...Ali imaju nekoliko stvari koje obozavam... - Zacaran - Slava To Our Horns In Blood Ima ih jos, ali ove bih svakako izdvojio... Da nema Milanovih klavijatura...golo sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 Slazem se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 aj napravi ti neshto bolje... ukoliko je tebi onako nesto sinonim za muziku koja toliko vredi da ju je tesko napraviti, samo napred, misli tako.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 Ma u recenzijama i u interwjuima mozes da procitas svakakve gluposti, pa ti se ogadi bend koji svira dobru muziku zbog nekih levih stvari. Ja zato preslusam, i ako mi se svidi ne zanima me recenzija ni malo. Takodje me ne zanima sta clanovi benda imaju da kazu o albumu ili o svom pogledu na bilo sta. Mene zanima samo muzika koju prave. May Result mi se svidja samo prvi album, jer je melodican, a kad bih obracao paznju na nekakve satanisticke baljezgarije ni taj album sigurno ne bih slusao. Jedino sto bi me zanimalo da cujem od clanova benda, to je da li se samo zajebavaju kad Glad izadje sa obrnutim Raspecem u rukama ... ako se ne zajebavaju onda stvarno nemam nikakvo dobro misljenje o njima ... ako se samo zajebavaju .. OK ... normalan covek se ne moze loziti na takve gluposti. Daklem ... Gorgeus Symphonies, zakon ! Ovo posle ... ne kapiram nisu brate to satanisti to su PAGANI, hail Perunu, smrt hrishcanstvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 ma, ne znaju ni oni sami ko su i sta su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 (edited) nisu brate to satanisti to su PAGANI, hail Perunu, smrt hrishcanstvu Simbol pagana nije bio obrnuti krst ... to je simbol satanista. Mogli su da nose majice Bad Religion sa onim preskrabanim krstom ako su hteli da kazu da imaju nesto protiv Hriscanstva Edited October 5, 2004 by solicitor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 Ma u recenzijama i u interwjuima mozes da procitas svakakve gluposti, pa ti se ogadi bend koji svira dobru muziku zbog nekih levih stvari. Ja zato preslusam, i ako mi se svidi ne zanima me recenzija ni malo. Takodje me ne zanima sta clanovi benda imaju da kazu o albumu ili o svom pogledu na bilo sta. Mene zanima samo muzika koju prave. May Result mi se svidja samo prvi album, jer je melodican, a kad bih obracao paznju na nekakve satanisticke baljezgarije ni taj album sigurno ne bih slusao. Jedino sto bi me zanimalo da cujem od clanova benda, to je da li se samo zajebavaju kad Glad izadje sa obrnutim Raspecem u rukama ... ako se ne zajebavaju onda stvarno nemam nikakvo dobro misljenje o njima ... ako se samo zajebavaju .. OK ... normalan covek se ne moze loziti na takve gluposti. Daklem ... Gorgeus Symphonies, zakon ! Ovo posle ... ne kapiram glup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azog-Gauroth Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 daj,solictore,pa da li si ti normalan?gledaj po muzichkom kvalitetu,ne po intervjuima i slichnim sranjima.znachi,bubanj na prve dvije stvari sa u slavu rogova nashih je ODLICHAN! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ora Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 Defintivno se slazem. Premda je i meni Gorgeous Symphonies Of Evil omiljen, zadnjih dana sam vise puta preslusavala U Slavu Rogova Nasih, i moram reci da uzivam. Objektivno receno, ja za 90% blackera ne mogu da poverujem da su iskreni satanisti or whatever, ali taj deo mi je totalno irelevantan kada procenjujem muziku kao takvu. ja mogu da kazem "da, slazem se sa stavovima ovih ljudi" ili "o, kakve budale, kako dodjose do ovih gluposti", ali to apsolutno nece uticati na moje misljenje o muzici koju stvaraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 Nikada necu razumeti njihove tripove..paganizam i satanizam..Au u picku materinu.. Soli je u pravu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 (edited) daj,solictore,pa da li si ti normalan?gledaj po muzichkom kvalitetu,ne po intervjuima i slichnim sranjima. Khm. Dakle, Soli je rekao "Ja zato preslusam, i ako mi se svidi ne zanima me recenzija ni malo. Takodje me ne zanima sta clanovi benda imaju da kazu o albumu ili o svom pogledu na bilo sta. Mene zanima samo muzika koju prave." Da li sada shvatas kako si odvalio? Edited October 6, 2004 by Fiery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.B.I.L., the true grinder Posted October 7, 2004 Report Share Posted October 7, 2004 Meni su May Result smesni... smesni... smesni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted October 7, 2004 Report Share Posted October 7, 2004 Ajd jos koji put ponovi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted October 8, 2004 Report Share Posted October 8, 2004 Ajd jos koji put ponovi... To Sandra imitira Marka Denetora Miranovica... Njemu je citava SCG scena smeeeeesna! On eliten black metal, jahr! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYBERWASTE Posted October 10, 2004 Report Share Posted October 10, 2004 ma may result su najjaci,briga me jesu li satanisti ili pagani,ali ipak mislim da su satanisti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts