Guest [Independor] Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 bilo kako bilo MAY RESULT i THE STONE su najveci bendovi u srbiji , hteli to prihvatiti ili ne! a ne samo u srbiji proglasavaju ih i jednim od najvecih u zapadnoj evropi! Quote
walk Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 ' date='7. 1. 2005, 12:18'] ispravi cu se za trenutak! najbolje u istocnoj evropi! ali mozda i puno sire! Quote
ZWER Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 ' date='7. 1. 2005, 13:41'] Negura i RooT su govno Ne seri leba ti Quote
Courtney Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 nemojte da se svadjate svetogrdje nije lose, samo, sto rece neko, nikako ne ulazi u uvo... fora sa textovima i godinama mi je super, ne znam samo da li ce biti i nekome van srbije... Quote
Courtney Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 o satanizmu naravno sve najbolje! Quote
Apeiron Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Ja sam narucio onaj dupli juce jedva cekam da stigne. osecam da je font opet neki osinuti tako da ako neko ima textove nek baci ovde.. Ha! Velesovica, staroslovenski. Neke momente je veoma tesko procitati i shvatiti. Ali lepo izgleda. Root je fantastican, The Book naravno. Poz! Quote
Vladan Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 ' date='7. 1. 2005, 13:41'] Negura i RooT su govno Ne diraj u Root!!! Uradi ti nesto tako dobro pa seri po tome do mile volje, a ovako nemas prao! Poz Quote
rustik Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 (edited) Jedva sam provalio slovo ch! Inace koriscenje tog fonta je ok za Srbiju i to pozdravljam ali ce strancima biti veoma zajebano ako se dokopaju ovog diska Edited January 8, 2005 by rustik Quote
Apeiron Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Jedva sam provalio slovo ch! Inace koriscenje tog fonta je ok za Srbiju i to pozdravljam ali ce strancima biti veoma zajebano ako se dokopaju ovog diska Pazi, to nije font. To je sve rucno pisano od strane Glad-a. Poz! Quote
Cyber Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Jedva sam provalio slovo ch! Inace koriscenje tog fonta je ok za Srbiju i to pozdravljam ali ce strancima biti veoma zajebano ako se dokopaju ovog diska Hahaha,pa sta bi strancima znacio i neki normalan font kad su sve pjesme na srpskom?! Quote
rustik Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Pa mozda bi im znacilo da su bar nazivi pesama za strano trziste na engleskom Quote
Cyber Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Pa mozda bi im znacilo da su bar nazivi pesama za strano trziste na engleskom Ne vjerujem...mislim,sta mi znaci naziv pjesme na engleskom ako on tamo nesto mrmlja na ko zna kom jeziku Quote
dark_lilith Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 (edited) Pazi, to nije font. To je sve rucno pisano od strane Glad-a. Poz! ja ne mogu nista da prochitam Edited January 9, 2005 by dark_lilith Quote
Cyber Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 ja ne mogu nista da prochitam Pa ne znam,meni je trebalo nekih 15ak minuta da skontam font i onda ide sve ok Quote
Guest 10 dinara Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Ha! Velesovica, staroslovenski. Neke momente je veoma tesko procitati i shvatiti. Ali lepo izgleda. Root je fantastican, The Book naravno. Poz! Ne moze ono da bude VLesovica to ti je nista drugo do crta i reza a ono moze da bude cirilicia(ona prva cirilica) A postajanje Vlesovice inace jos nije utvrdjeno.. 1 Quote
Apeiron Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Ne moze ono da bude VLesovica to ti je nista drugo do crta i reza a ono moze da bude cirilicia(ona prva cirilica) A postajanje Vlesovice inace jos nije utvrdjeno.. Reci ti to coveku koji ih je pisao, a zove se Glad, i pevac je benda. To su njegove reci. Poz! Quote
Guest 10 dinara Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Ono je font kojim je pisana Velesova knjiga to je font koji veoma lici na cirilicu.. Ako neko ima textove mogo bi stvarno da postuje Quote
Natasha! Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Ne znam sta svi hvale novi May. Meni nije nista posebno. Pesme su ok kad ih slusam ali nemaju nijedan hit-ono da mi pesma odmah udje u glavu. Meni je Tmina bila bolja. A tekstovi su pomalo smesni. Spominje se neki krvavi bog i sta ti ja znam. To je jako neozbiljno po meni i takve tekstove ne treba da pisu ljudi od 30 godina. Quote
Apeiron Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Ono je font kojim je pisana Velesova knjiga to je font koji veoma lici na cirilicu.. Ako neko ima textove mogo bi stvarno da postuje Koliko puta treba ponoviti - ono je rucno pisano, i nije font! Bice u sledecem intervjuu za BV objasnjenje. Poz! Quote
Apeiron Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 A tekstovi su pomalo smesni. Spominje se neki krvavi bog i sta ti ja znam. To je jako neozbiljno po meni i takve tekstove ne treba da pisu ljudi od 30 godina. Mozda nekima, a nekima su smesni i textovi 40godisnjaka sa poetskim nazivima tipa Fucked with a knife ili I cum blood. MR je u tom fazonu vec odavno, ljudi rade ono sto vole, i to treba postovati. Poz! Quote
rustik Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Mislim da je Natasha! u pravu po pitanju poredjenja ovog albuma i Tmine, mada je MR bend kod koga je najteze porediti sva ostvarenja, uvek unose nesto razlicito! Poslusajte prvi demo i ovaj zadnji album pa onda GSoE i Tminu- kao da slusate 4 razlicita benda koji opet imaju neku zajednicku crtu Quote
Recommended Posts