Jump to content

Recommended Posts

Guest [Independor]
Posted
bilo kako bilo MAY RESULT i THE STONE su najveci bendovi u srbiji , hteli to prihvatiti ili ne!

a ne samo u srbiji proglasavaju ih i jednim od najvecih u zapadnoj evropi!

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Posted

nemojte da se svadjate 233.gif

svetogrdje nije lose, samo, sto rece neko, nikako ne ulazi u uvo... no.gif

fora sa textovima i godinama mi je super, ne znam samo da li ce biti i nekome van srbije... icon_confused.gificon_uhoh.gif

Posted
Ja sam narucio onaj dupli juce jedva cekam da stigne.

osecam da je font opet neki osinuti tako da ako neko ima textove nek baci ovde..

Ha!

Velesovica, staroslovenski. Neke momente je veoma tesko procitati i shvatiti. Ali lepo izgleda.

Root je fantastican, The Book naravno.

Poz!

Posted (edited)

Jedva sam provalio slovo ch! Inace koriscenje tog fonta je ok za Srbiju i to pozdravljam ali ce strancima biti veoma zajebano ako se dokopaju ovog diska

Edited by rustik
Posted
Jedva sam provalio slovo ch! Inace koriscenje tog fonta je ok za Srbiju i to pozdravljam ali ce strancima biti veoma zajebano ako se dokopaju ovog diska

Pazi, to nije font. To je sve rucno pisano od strane Glad-a.

Poz!

Posted

Hahaha,pa sta bi strancima znacio i neki normalan font kad su sve pjesme na srpskom?!

Posted
Pa mozda bi im znacilo da su bar nazivi pesama za strano trziste na engleskom

Ne vjerujem...mislim,sta mi znaci naziv pjesme na engleskom ako on tamo nesto mrmlja na ko zna kom jeziku

Guest 10 dinara
Posted
Ha!

Velesovica, staroslovenski. Neke momente je veoma tesko procitati i shvatiti. Ali lepo izgleda.

Root je fantastican, The Book naravno.

Poz!

Ne moze ono da bude VLesovica to ti je nista drugo do crta i reza a ono moze da bude cirilicia(ona prva cirilica)

A postajanje Vlesovice inace jos nije utvrdjeno..

• Upvote 1
Posted
Ne moze ono da bude VLesovica to ti je nista drugo do crta i reza a ono moze da bude cirilicia(ona prva cirilica)

A postajanje Vlesovice inace jos nije utvrdjeno..

Reci ti to coveku koji ih je pisao, a zove se Glad, i pevac je benda. To su njegove reci.

Poz!

Guest 10 dinara
Posted

Ono je font kojim je pisana Velesova knjiga to je font koji veoma lici na cirilicu..

Ako neko ima textove mogo bi stvarno da postuje

Posted

Ne znam sta svi hvale novi May. Meni nije nista posebno. Pesme su ok kad ih slusam ali nemaju nijedan hit-ono da mi pesma odmah udje u glavu. Meni je Tmina bila bolja. A tekstovi su pomalo smesni. Spominje se neki krvavi bog i sta ti ja znam. To je jako neozbiljno po meni i takve tekstove ne treba da pisu ljudi od 30 godina.

Posted
Ono je font kojim je pisana Velesova knjiga to je font koji veoma lici na cirilicu..

Ako neko ima textove mogo bi stvarno da postuje

Koliko puta treba ponoviti - ono je rucno pisano, i nije font!

Bice u sledecem intervjuu za BV objasnjenje.

Poz!

Posted
A tekstovi su pomalo smesni. Spominje se neki krvavi bog i sta ti ja znam. To je jako neozbiljno po meni i takve tekstove ne treba da pisu ljudi od 30 godina.

Mozda nekima, a nekima su smesni i textovi 40godisnjaka sa poetskim nazivima tipa Fucked with a knife ili I cum blood. icon_uhoh.gif

MR je u tom fazonu vec odavno, ljudi rade ono sto vole, i to treba postovati.

Poz!

Posted

Mislim da je Natasha! u pravu po pitanju poredjenja ovog albuma i Tmine, mada je MR bend kod koga je najteze porediti sva ostvarenja, uvek unose nesto razlicito! Poslusajte prvi demo i ovaj zadnji album pa onda GSoE i Tminu- kao da slusate 4 razlicita benda koji opet imaju neku zajednicku crtu