Frankenchrist Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Ne, ja nisam narkoman, ja sam narkofil, ja volim da se drogiram! Zasto tako mislish? Pa ne vidim sta ima za hvalu u tome sto razvlacis lajne, ajde vutru, shit, bombone i kartone u razumnoj meri i MOGU da razumem, ali dop... bzvz... Quote
__Lajna__ Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Pa ne vidim sta ima za hvalu u tome sto razvlacis lajne, ajde vutru, shit, bombone i kartone u razumnoj meri i MOGU da razumem, ali dop... bzvz... Slazem se, ja nikad nisam radio dop niti imam nameru, crtam samo belo. Quote
Apeiron Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Slazem se, ja nikad nisam radio dop niti imam nameru, crtam samo belo. Haha, ovaj ovde je najjaca pojava na YUmetalu Poz! Quote
Telcontar Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Sorry na Mislim da bi on i MetalBitch ili BMM bilo dobra kombinacija Quote
walk Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Preslusao sam komplet novi album i muzicki je veoma dobar. Ima vise klavijatura nego na prethodna 2 i to mi se svidja. Produkcija je uradjena veoma dobro, i to je za pohvalu. Sto se mene tice ostaje problem nekih textova koje niposto ne podrzavam. Sto se njihove svirke tice, nemam zamerki na novi album, ali i dalje mi se stilski prvi najvise svidja iako je produkcija Svetogrdja daleko bolja. evo par dan prslusavam album! jos nisam stekao konacnu ocenu ali za sada je super! bas kao sto rece odlicno uradjene klavijature, muzika mi je odlicna .. za sada nemam nijedne zamerke! a i textovi licno meni nesmetaju , ipak May result dokazuje svoju velicinu! slava im!! Quote
RokateLi Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 Najbolji srpski black metal bend. Tu su jos i The Stone i Simargal. Moram da kazem da sam zacharan specijalnim izdanjem Svetogrdja. Quote
walk Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Najbolji srpski black metal bend. Tu su jos i The Stone i Simargal. Moram da kazem da sam zacharan specijalnim izdanjem Svetogrdja. slazem se sa tobom prijatelju! sto vise slusam album sve mi je bolji! neznam odlicno mi je sve odradjeno! nekome se nesvidjaju textovi ali meni licno nesmetaju! ali cela atmosfera je fantasticna! a da i LTD mi je takodje jako dobar! pogotovo spot! ma nemam reci jednostavno , sada znam sto mi je May resutl uz The Stone bio jedan od najdrazi Quote
Misantrophil Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Najbolji su uz Stone stvarno. Obozavam ih. Odlican im je novi album Svetogrdje.Samo nek nastave tako.Slava Quote
Destructor Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 super, svetogrdje na kvadrat, najbolji may result album do sada, + koncert Quote
SlavicForest Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 (edited) Setih se da o njima nista ne napisah. A sta i da kazem! Kozeljnika znam jos iz vremena kad je bio samo obican nebitan deckic (isli smo u istu "skolu"), pa mi je malo tesko da budem objektivna (s jedne strane simpatije, s druge...). O.K. ipak svaka cast! Edited January 26, 2005 by Morgana Quote
dark angel84 Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 upravo slusam novi album, odlican je..specijalno izdanje fenomenalno isto Quote
Шöне Мики Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Mada sam od spota ocekivao vise.....ali opet,za nase uslove je dobar Quote
Jah Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Ma pustila mi mladja sestra te jade da slusam... uzas! Sve sami Vavilon! Nemaju bre oni pojma sta valja... Quote
Hamsun Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 znaci, u zivotu nisam vidio nesto sto je jadnije od ovih novih slika Quote
rustik Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 E ovo je corpsepaint, a ne crno belo!! Kad ste videli nemodrog mrtvaca?? Quote
Hamsun Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 pa to 'crno belo' o cemu ti pricas nema nikakve veze sa corpsepaintom. To su jednostavno boje koje su ratnici sa sjevera stavljali kako bi uplasili svoje protivnike, i ne treba da imaju veze sa mrtvacima. Taj fazon su provalili Immortal i slicni bendovi, a kasnije ga pratili i pogresno shvatili moroni sirom Evrope, koji nemaju pojma o cemu se zapravo radi. Quote
Aurora Calerva Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 ,31. 1. 2005, 12:00] znaci, u zivotu nisam vidio nesto sto je jadnije od ovih novih slika Ok, mogli su da se potrude malo vise oko vizuelnog dela price.... Ali koliko se secam, da nije slucajno muzika ono sto je bitno? Ili ja gresim? Molim vas, ispravite me. Mozda ja nisam dovoljno "true" i ne razumem o cemu se radi.... Quote
Hamsun Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Ok, mogli su da se potrude malo vise oko vizuelnog dela price.... Ali koliko se secam, da nije slucajno muzika ono sto je bitno? Ili ja gresim? Molim vas, ispravite me. Mozda ja nisam dovoljno "true" i ne razumem o cemu se radi.... kapiram ja da je bitnija muzika, ali bend koji hoce da se probije u Evropi mora da se malo potrudi oko ovakvih propusta. Quote
Aurora Calerva Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Pa, dobro... neka im onda neko javi da unajme stilistu, sminkera, frizera i profesionalnog fotografa i sve sto ide uz to... Ja ne slusam bm a i boli me uvo za sve te paint tripove, sekire, nitne i ostala cuda. Meni je bitna muzika, a May mi se za promenu cak i svidja. Mada me nervira sto na Svetogrdju ima momenata kada gitare stvarno fenomenalno zvuce ali deluju nekako kao da su u drugom planu u odnosu na klavijaturu i bubanj... A jos da je Kozeljnik "izvrsistao" ceo album i da je Dusan imao malo vise clean deonica - to bi bilo savrseno (barem sto se mene tice)... Quote
Hamsun Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Ne treba njima stilista/sminker/frizer... rekao bih da bi bilo bolje da se hitno okane nekih djecjih tripova. Pogledaj mu samo shaku... Quote
Aurora Calerva Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 ' date='1. 2. 2005, 18:10'] Ne treba njima stilista/sminker/frizer... rekao bih da bi bilo bolje da se hitno okane nekih djecjih tripova. Pogledaj mu samo shaku... Neka hvala, ja neke clanove ne volim ni ovako da vidim... Ali sto se slusanja tice... Quote
Apeiron Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Ama, njihova stvar kako ce izgledati na slikama, i kako ce i sta svirati. Zasto se vi zamarate oko toga? Slike izgledaju OK za taj zanr, video sam i boljih i gorih, tako da ne znam u cemu je problem? Poz! Quote
Aurora Calerva Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 To nam kaze covek cija je jedna od najuspelihijih fotke.... ljuljaske u parku? Nista licno, Laki, znas ti da ja tebe mnogo volim.... Quote
Apeiron Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 To nam kaze covek cija je jedna od najuspelihijih fotke.... ljuljaske u parku? Rekao sam u BLACK METAL zanru. Mi i tako ne sviramo bm, kako kaze vecina A te ljuljaske, to su klevete. Poz! Quote
Aurora Calerva Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Zaboravio si da citiras drugi deo posta! Keep on hating in corners of dark rooms!...lol Quote
Recommended Posts