Misantrophil Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 May Result je odlicna grupa. Ovaj novi album je odlican a multimedijalni cd je stvarno profesionlno uradjen na svetskom nivou. Ali po meni The Stone je mnogo kvalitetniji bend Quote
Aurora Calerva Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 May Result je odlicna grupa. Ovaj novi album je odlican a multimedijalni cd je stvarno profesionlno uradjen na svetskom nivou. Ali po meni The Stone je mnogo kvalitetniji bend Ukusi se razlikuju.... Quote
walk Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 May Result je odlicna grupa. Ovaj novi album je odlican a multimedijalni cd je stvarno profesionlno uradjen na svetskom nivou. Ali po meni The Stone je mnogo kvalitetniji bend da bend je pravo dobar! cuo sam jednu losu vest , ali se nadam da ce biti odvrgnuta ( ali sam cuo iz jakih izvora)!! ali necu o tome dok nebude potvrdjeno! jer ako je istina May Result nece moci odrzavati zive nastupe do daljnjeg! Quote
Aurora Calerva Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 da bend je pravo dobar! cuo sam jednu losu vest , ali se nadam da ce biti odvrgnuta ( ali sam cuo iz jakih izvora)!! ali necu o tome dok nebude potvrdjeno! jer ako je istina May Result nece moci odrzavati zive nastupe do daljnjeg! Postoji mogucnost jer je Rasa u vojsci.... Quote
Aurora Calerva Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Mada, kad bolje razmislim tu moze biti i jos par razloga... Sad bi bilo jako lepo kada bi se neko ubacio i dao nam prave informacije Quote
walk Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Postoji mogucnost jer je Rasa u vojsci.... ne nije to , problem je puno ozbiljniji! tu vest mi je javio kozeljnik , ali neznam dali je za javnost , tj da sada neispanem neka tracara! ajd cucete vi vec sutra! jebiga steta bend je bas krenuo furiozno, steta sto dobre radove prate pehovi! Quote
Aurora Calerva Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Ne verujem da ce ovo imati los kraj... Meni se cini da ce MR pregurati i to sta god da je... Quote
walk Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Ne verujem da ce ovo imati los kraj... Meni se cini da ce MR pregurati i to sta god da je... ma da ce pregurati to je sigurno ipak je to velik bend! samo steta jer su trebali svirati u Osijeku , Zagrebu , Tuzli i Sarajevu i pokazati sto su svetska elita ( ali eto ostade za te svirke samo The Stone)! Quote
Apeiron Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Nista nisam cuo jos uvek vezano za to? A i konc u Banjaluci je trebao da bude krajem marta. Poz! Quote
S Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Moje je misljenje da je najveca greska cd-a (osim debilizama na koje smo vec navikli, dakle slika, 666 kopija i 666 cijena, i imena pjesama kao sto je Zloslut???? al nema veze, jeste infantilno al ko sto rekoh, naviklo se) je onaj snimak sa koncerta koji je zesci uzas... ajde, bend se koliko toliko cuje... ali Glad... ccc covjek na toj svirci nema glasa ama nimalo... koncert je ustvari izrazito dosadan... to im nista nije trebalo Quote
Aurora Calerva Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Moje je misljenje da je najveca greska cd-a (osim debilizama na koje smo vec navikli, dakle slika, 666 kopija i 666 cijena, i imena pjesama kao sto je Zloslut???? al nema veze, jeste infantilno al ko sto rekoh, naviklo se) je onaj snimak sa koncerta koji je zesci uzas... ajde, bend se koliko toliko cuje... ali Glad... ccc covjek na toj svirci nema glasa ama nimalo... koncert je ustvari izrazito dosadan... to im nista nije trebalo Sta fali Zloslutu? Bas je nekako ... zao.. Quote
Apeiron Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Moje je misljenje da je najveca greska cd-a (osim debilizama na koje smo vec navikli, dakle slika, 666 kopija i 666 cijena, i imena pjesama kao sto je Zloslut???? al nema veze, jeste infantilno al ko sto rekoh, naviklo se) je onaj snimak sa koncerta koji je zesci uzas... ajde, bend se koliko toliko cuje... ali Glad... ccc covjek na toj svirci nema glasa ama nimalo... koncert je ustvari izrazito dosadan... to im nista nije trebalo Offtopic, jel ti to u potpisu Teri Precet? icon_mrgreen.gif A sto se tog zapisa tice, pa i naglaseno je da nije profesionalan, a verujem da je tu zbog same lokacije i vaznosti tog koncerta, sto je opravdano. Poz! Quote
S Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 offtopic: Jeste Terry Prachett above all (iz knjige Mort inace) Pa da... al nisu ga trebali staviti... mi smo pravili snimak jednog barskog koncerta... i koliko god da je sve neprofesionalno bilo opet bolje izgleda nego ovo njihovo... ne kazem da se vidi da nije profesionalno i sve, al onda ga nije trebalo stavljati, jer steti mnogo utisku... reko bi, ovi studijski zvuce dobro al uzivo pojma nemaju A sto manje kazem o "spotu" to bolje @Aurora Calerva: ja bi prije rekao retardirano nego zlo Quote
walk Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 sto vise slusam ovaj album sve mi je bolji i bolji! neznam nekome se nesvidja ali mislim da je jebeno dobar album! cak mozda i najbolji! Quote
kuruz Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 May Result vishe ne postoje,Ilija je otishao.Josh to nije konachni raspad,ali trebace vremena da nadju novog bubnjara,poshto Aksinomantijan ne mozhe da svira u oba benda. Quote
Apeiron Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 May Result vishe ne postoje,Ilija je otishao.Josh to nije konachni raspad,ali trebace vremena da nadju novog bubnjara,poshto Aksinomantijan ne mozhe da svira u oba benda. Hm, postoji razlika izmedju toga da bend vise NE POSTOJI, i da ce bendu trebati VREMENA da nadje drugog bubnjara, ne mislis li? Poz! Quote
kuruz Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Samo prenosim ono shto mi Awaken reche pre neko veche. p.s. Pazi rimuje se. Quote
Perfector Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Pa na sajtu pise da su navodno vec pronasli bubnjara koji ce da zameni Iliju. A sto je uopste Ilija otisao iz MR? Quote
walk Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 May Result vishe ne postoje,Ilija je otishao.Josh to nije konachni raspad,ali trebace vremena da nadju novog bubnjara,poshto Aksinomantijan ne mozhe da svira u oba benda. pa Bas tako Aksinomantijan je novi bubnjar May Resulta i bend postoji i nevidim razlog da prestane sa radom nakon ovako dobrog albuma! jedino sto nece moci biti koncertno aktivni do jeseni! ali u svakom slucaju pohod jos nije zavrsen! i ja im samo zelim da posle ovakvih izdanja i remekdijela i neki dinar zarade! Quote
kuruz Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Ilija je odluchio da prestane sa sviranjem bubnjeva,nije preshao u neki drugi bend. Quote
gadget Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Ilija je odluchio da prestane sa sviranjem bubnjeva,nije preshao u neki drugi bend. e dobar ti ovaj link za igricu Quote
Invictus Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Steta za Iliju, no sta je tu je. Nadam se da nece dugo biti odsutni sa live nastupima. Quote
Nightwing Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 slatko domace prodali se i oni...... Quote
Telcontar Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 ahahahahah Mozda je zato otisao bubnjar.. Salu na stranu, sta je onda sa onim najavljenim koncertom za neki april / maj... oce li ga biti ? Quote
Recommended Posts