Мајор Гашпар Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 A racuna li se ovako nesto? E, druze...jebeno ne mogu da vidim te smajlice ili sta vec Quote
Misantrophil Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Pa ova drzava bi bolje funkciosnisala da je recimo Kozeljnik predsednik a ne ova lopovska govna Quote
Aurora Calerva Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Pa ova drzava bi bolje funkciosnisala da je recimo Kozeljnik predsednik a ne ova lopovska govna Po prvi put se slazem sa tobom... Bilo bi lepo da za promenu imamo jednu mudru osobu na celu drzave. A zasto predsednik, zasto se ogranicavati mandatima? Emperor... Poz za Mareta! Quote
SlavicForest Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 (edited) Pa ova drzava bi bolje funkciosnisala da je recimo Kozeljnik predsednik a ne ova lopovska govna Ma nemoj! Pa mene na lomacu?! E, nece moci! Ma zezam se, nece on mene na lomacu, nego na kolac, ali ne da umrem nego samo onako...malo! Ma, ustvari, bolje bi funkcionisala.... Nemoj neko pogresno da shvati, nemam ja nista protiv njega, naprotiv... Edited April 7, 2005 by Morgana Quote
Мајор Гашпар Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Sad bih nesto rekao, ali neka..necu Quote
RokateLi Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Pa ova drzava bi bolje funkciosnisala da je recimo Kozeljnik predsednik a ne ova lopovska govna Da, to bi bila idealna drzava: pagani na vlasti, skinsi - policija, pankeri - radna snaga, tj. robovi i eto vam rada reda i discipline. Quote
SS Satana Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 He,he,wesskowaz,znam na sta mislis (and it rules)!!! Fin si,a? Quote
Aurora Calerva Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Da, to bi bila idealna drzava: pagani na vlasti, skinsi - policija, pankeri - radna snaga, tj. robovi i eto vam rada reda i discipline. Quote
Valkyra Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Trebali bi ovi lepi Srbi iz May Resulta da dođu ovde u Nemačku mojim prijateljicama pokazati šta je pravi muškarac Quote
RokateLi Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 A posebno Rastko. Pravi srpski paganosloven Quote
Мајор Гашпар Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Da, to bi bila idealna drzava: pagani na vlasti, skinsi - policija, pankeri - radna snaga, tj. robovi i eto vam rada reda i discipline. Tako nesto...Samo medju radnu snagu dodaj i crvene. Quote
Мајор Гашпар Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 He,he,wesskowaz,znam na sta mislis (and it rules)!!! Fin si,a? Lepo vaspitan mladic Quote
Aurora Calerva Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 (edited) Trebali bi ovi lepi Srbi iz May Resulta da dođu ovde u Nemačku mojim prijateljicama pokazati šta je pravi muškarac A tek kako djuskaju uz elektroniku, a i Kylie Minogue... Edited April 19, 2005 by Aurora Calerva Quote
RokateLi Posted April 21, 2005 Report Posted April 21, 2005 Tako nesto...Samo medju radnu snagu dodaj i crvene. Mislio sam na crvene pankere... nekako kad se kaze pank, odma upada u prvi plan marksizam, anarhija i sl. Quote
Ivan_Creed Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Gdi ima jos slika od MR na netu osim sa njiOvog site-a? Quote
Apeiron Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 (edited) Trebali bi ovi lepi Srbi iz May Resulta da dođu ovde u Nemačku mojim prijateljicama pokazati šta je pravi muškarac Da, to nisi ti na avataru. Samo to sam hteo reci Petra, Carpathian goddess... Poz! p.s. Aurora - Kylie Minogue rules! Edited May 8, 2005 by Apeiron Quote
Ivan_Creed Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 (edited) Jel ovaj skroz levo onaj pevac iz Legendi? MR Slika je nesto mala, ali je na MR site-u veca (Demonic Alliance je tu nesto zbuckao)... Edited May 8, 2005 by Ivan_Creed Quote
Aurora Calerva Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 p.s. Aurora - Kylie Minogue rules! Mislim da se jos neki mracni ljdi slazu sa tobom.... E, koliko si toga propustio!!! Quote
Apeiron Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Mislim da se jos neki mracni ljdi slazu sa tobom.... E, koliko si toga propustio!!! Ako je Kylie bila (duhom) prisutna, vec mi je ekstremno krivo. Poz! Quote
Aurora Calerva Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Ako je Kylie bila (duhom) prisutna, vec mi je ekstremno krivo. Poz! Kylie i duhom i zvukom!!! Pevala "The Gust", a MR svirao "In Your Eyes"... Quote
Dowla Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 may result je potvrdio dolazak na ovogodisnji exit,pise u novom broju srpskog metal hammer-a Quote
ba+a. Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Fino,cuo sam vec za to al mi bilo malo cudno. Quote
Aurora Calerva Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 may result je potvrdio dolazak na ovogodisnji exit,pise u novom broju srpskog metal hammer-a Electro industrial techno May gothic suprime power pop of turbo chaos DJ Result.... Pozdrav za DJ Blizzard-a!!! Quote
Recommended Posts