Valtiel Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Ja bi otiso na Exit samo ako May Result svira pesmu " Personal Gates " Quote
ba+a. Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Ne sviraju pesme sa prvog albuma nazalost. Quote
Misantrophil Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Meni je vaznije sto ce i Stone nastupiti na exitu Quote
Aurora Calerva Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 (edited) I nema vise KzNk-a u Akademiji Pa gde cu ja da mrzim? Edited May 18, 2005 by Aurora Calerva Quote
rustik Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 Meni je vaznije sto ce i Stone nastupiti na exitu Meni je vaznije sto ce oba benda biti na Exitu! Quote
Giga Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Ne sviraju pesme sa prvog albuma nazalost. ?!!?!??! Pa kakav je to black metal koji ne svira pesme sa prvog albuma?!!?!?!? Mislim, po pravilu trebalo bi da sviraju samo pesme sa prvog albuma, pa onda eventualno da odsviraju par i sa drugih, da bi popunili vreme. Quote
Aurora Calerva Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 ?!!?!??! Pa kakav je to black metal koji ne svira pesme sa prvog albuma?!!?!?!? Mislim, po pravilu trebalo bi da sviraju samo pesme sa prvog albuma, pa onda eventualno da odsviraju par i sa drugih, da bi popunili vreme. Nisu true! Quote
Hamsun Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Gigo, zhiv si ps - 'ladno procitah: novi katalog razumne muzike... Quote
Aurora Calerva Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 (edited) Ne sviraju pesme sa prvog albuma nazalost. Dezinformacija... Lazi... Prevare.... Moj "WinAmp" rece Black Betrothal, ali cemo da ih nateramo da to zamene sa Thy Dark Is Majestic.... Inace, veliko hvala mom "WinAmp"-u koji mi je pomogao za vreme velike krize juce!!! Edited May 22, 2005 by Aurora Calerva Quote
Valtiel Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Dezinformacija... Lazi... Prevare.... Moj "WinAmp" rece Black Betrothal, ali cemo da ih nateramo da to zamene sa Thy Dark Is Majestic.... Inace, veliko hvala mom "WinAmp"-u koji mi je pomogao za vreme velike krize juce!!! MA " THE GUST " JE ZAKON !!!!!!!!!!!! The throne in your eyes keeps me beside you Colour of your nights awaits me to love you...... (jel` bese ovako??) Quote
Aurora Calerva Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 MA " THE GUST " JE ZAKON !!!!!!!!!!!! The throne in your eyes keeps me beside you Colour of your nights awaits me to love you...... (jel` bese ovako??) Pazi, i meni je to omiljena pesma od Gaya, ali je previse duga za izvodjenje na nekom festivalu a i treba im zenski vokal za to.....A posto Mare vise ne zeli da radi sa zenskim vokalima, onda nista.... Ma, bitno je bre samo da sviraju! He he, Gay Result ce biti na MTVu!! Quote
rustik Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 'oce tuki!! Na MTV-u ce biti samo main i dj stage, eventualno Napalm Death i SOIA Quote
Valtiel Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 'oce tuki!! Na MTV-u ce biti samo main i dj stage, eventualno Napalm Death i SOIA Nece MTV da se "bruka" pa da pusti neki black. SMRADOVI !!!!!!!!! Quote
Aurora Calerva Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 E, da vam objasnim ja neke stvari.... Sto se snimaka tice, nece se uopste prikazivati puni koncerti, kao i nikada do sad! Bice potpuna reportaza a i ove godine ce se posvetiti i malo vise paznje Metal Hammer stage-u, s obzirom da mu je ovo godina rodjenja. Za MTV Europe ne znam bas najbolje, ali znam da MTV USA ove godine planira ceo vikend posvecen velikim svetskim festivalima (a Exit je to vec i postao!). Kako sve to znam? Pa nalazim se na njihovoj mailing listi od predproslog Ozzfesta.... A to da MTV nece da se bruka.... Zasto su se onda "brukali" i napravili kompletnu reportazu pre par godina o Vargu Vikernesu? Zasto su pustali kompletan koncert CoFa kao i njihove spotove? Zasto su pustali snimke sa koncerata Marduka, Dark Funerala i Mayhema? Izvini sto moram da te obavestim, ali MTV2 je takodje MTV!!! Quote
VANDALICUM Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 May result je nas najbolji BM band, ali me nervira to sto su maynuli rif od King Diamonda (pesma Kad Crt Sedne Na Prestol) Quote
zoom Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 May result je nas najbolji BM band, ali me nervira to sto su maynuli rif od King Diamonda (pesma Kad Crt Sedne Na Prestol) To sto su "maznuli"nisi u pravu mnogo je truda ulozeno u njihove pesme tako da nemozes da kazes tako nesto Pozdrav i razmisli o tome Quote
Aurora Calerva Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 mnogo je truda ulozeno u njihove pesme ... I toliko si se TRUEdili, da su onda zaTRUEdneli i tako postali TRUEli.... ovaj TRUE Quote
VANDALICUM Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 Ja nisam reko da nije ulozen trud. Pesma pogrom mi se izuzetno svidja, cak mi je bolja i od jata moja crna. A vec sam pomenuo da je may result nas najbolji BM bend. Ali cinjenica je da su maznuli rif od King Diamonda. Quote
Valtiel Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 E, da vam objasnim ja neke stvari.... Sto se snimaka tice, nece se uopste prikazivati puni koncerti, kao i nikada do sad! Bice potpuna reportaza a i ove godine ce se posvetiti i malo vise paznje Metal Hammer stage-u, s obzirom da mu je ovo godina rodjenja. Za MTV Europe ne znam bas najbolje, ali znam da MTV USA ove godine planira ceo vikend posvecen velikim svetskim festivalima (a Exit je to vec i postao!). Kako sve to znam? Pa nalazim se na njihovoj mailing listi od predproslog Ozzfesta.... A to da MTV nece da se bruka.... Zasto su se onda "brukali" i napravili kompletnu reportazu pre par godina o Vargu Vikernesu? Zasto su pustali kompletan koncert CoFa kao i njihove spotove? Zasto su pustali snimke sa koncerata Marduka, Dark Funerala i Mayhema? Izvini sto moram da te obavestim, ali MTV2 je takodje MTV!!! Cradle Of Filth i Burzum i ostali nisu bendovi sa ovih prostora, ja sam mislio na prikazivanje nasih bendova na koje ne obracaju paznju iako su izdali za strane izdavace i imaju jace materijale od pola bendova sa zapada. Inace gledam ja i Vivu a i MTV2. Quote
rustik Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Pa zar jos uvek postoje ljudi koji veruju da je Burzum i CoF underground??? Njih ce biti i u dnevniku RTS-a bre ako ikada dodju u zemlju Srbiju!! Quote
Aurora Calerva Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Inace gledam ja i Vivu a i MTV2. Onda ti nisi true necro grim.... Quote
Aurora Calerva Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Pa zar jos uvek postoje ljudi koji veruju da je Burzum i CoF underground??? Njih ce biti i u dnevniku RTS-a bre ako ikada dodju u zemlju Srbiju!! Ama nisu uopste... Pogotovo u odnosu na Kylie Minogue A Burzum bas planira turneju ovog leta po "zemlji Srbiji" Quote
Valtiel Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Nema vajde od Burzuma i CoF-a. Catamenia rules !!!! Quote
Aurora Calerva Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Pa zar jos uvek postoje ljudi koji veruju da je Burzum i CoF underground??? Njih ce biti i u dnevniku RTS-a bre ako ikada dodju u zemlju Srbiju!! Ovu informaciju nisam znala kad sam ti prosli put odgovorila: Evo i ja cu biti na RTSu ove subote I da li sam zbog toga fancy? .... Ooops, I did it again... Zaboravih da ja JESAM fancy! Quote
Recommended Posts