Aurora Calerva Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 fancy black je tr00 ! NajTRUEliji... Quote
Џрк Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 NajTRUEliji... ne,ne tr00.Ne tr00o. Fancy is black heart of mine Quote
SlavicForest Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Nema vajde od Burzuma i CoF-a. Kako mozeete ljudi, to dvoje da stavite jedno kraj drugog?! Necuveno!!! CoF? Gromovi, pa sta ce oni uopste ovde?!!! Quote
SlavicForest Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Obracam se tebi! I ti si ih doveo u vezu, ne izvaci se sad!!! Quote
Шöне Мики Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 (edited) Kako mozeete ljudi, to dvoje da stavite jedno kraj drugog?! Necuveno!!! CoF? Gromovi, pa sta ce oni uopste ovde?!!! Evo,jos jedan TRUli blek metalac/metalka Pa,nece valjda Hvangur i Pogrom(postoji bend Pogrom,keva nad kevama ) da pustaju na MTV-ju......Za to su Burzzzzuj i Knedle Of Filth Ahahahaha,nasmejao sam sam sebe Ja sam Car Ja sam zakon Blago majci koja me rodila Edited June 7, 2005 by SlavoniC Quote
Aurora Calerva Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Obrati se Aurori Calervi za to. Ma nemoj da te Aurora Calerva... ...tuzi Kozeljniku!!!! Mawkoooooo, mene zle cike dilajuuuu!!!! Quote
Шöне Мики Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 (edited) 7. 6. 2005, 18:35 Blago meni, ko sve slusa Burzum. ja ga vala ne slusam A jesma vala car nad carevima Edited June 7, 2005 by SlavoniC Quote
Џрк Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Evo,jos jedan TRUli blek metalac/metalka Pa,nece valjda Hvangur i Pogrom(postoji bend Pogrom,keva nad kevama ) da pustaju na MTV-ju......Za to su Burzzzzuj i Knedle Of Filth Ahahahaha,nasmejao sam sam sebe Ja sam Car Ja sam zakon Blago majci koja me rodila i ocu koji te imade,pa te za 2 banke prodade Malo i ja da spamujem Quote
Valtiel Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Ma nemoj da te Aurora Calerva... ...tuzi Kozeljniku!!!! Mawkoooooo, mene zle cike dilajuuuu!!!! Nemoj molim te.........samo ne njemu....... Quote
Blanziflor Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 Na kolena ću pasti, u suzama: nemojte da sejete psovke po ovoj temi, joj. Makar je zatvorite, pa nastavite kojekude. Joj. Quote
PlanetHell Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 SVE SVE, ALI ZASHTO SE SHMINKAJU... Quote
SaraH Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 SVE SVE, ALI ZASHTO SE SHMINKAJU... Zato sto je tako tr00!!! Norsk arysk blak metal! Raahhh!!!!!!!!!! Quote
Aurora Calerva Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 SVE SVE, ALI ZASHTO SE SHMINKAJU... Da bi bili leeeeeeeeeeeeeeepi Quote
kuruz Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 Zashto idete na teme da bi vredjali? Shta bi bilo da mi opsedamo NU teme i Nightwish temu? Quote
kuruz Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 Ma radili smo mi to vec druzhe..secash se?Pa na sve banuju.. Quote
Aurora Calerva Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 Ja ne vređam! Kad bih vređala, Mawko bi me ošišao! Eto, ja baš mislim da je Dukule sladak kao... kao Deda Mraz! A Mawko (onaj dobri, ne onaj gladni) mi je sav tako dobar kao jedan Božić Bata, iako ne mogu da garantujem da poseduje temperament istog Eto volim i ja May (barem deo njega ), baš kao što volim zimu i novogodišnje praznike! U pitam se šta li ću ove godine dobiti? Quote
Valtiel Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Ja ne vređam! Kad bih vređala, Mawko bi me ošišao! Eto, ja baš mislim da je Dukule sladak kao... kao Deda Mraz! A Mawko (onaj dobri, ne onaj gladni) mi je sav tako dobar kao jedan Božić Bata, iako ne mogu da garantujem da poseduje temperament istog Eto volim i ja May (barem deo njega ), baš kao što volim zimu i novogodišnje praznike! U pitam se šta li ću ove godine dobiti? Pa kako su poceli mozemo samo dobiti pesme od minimum 20 i vise minuta. Quote
Queen_Mab Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 dobri su,toliko su dobri da nisam znala sve do par mesecida su nashki.... Quote
Recommended Posts