PlanetHell Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Zashto idete na teme da bi vredjali? Shta bi bilo da mi opsedamo NU teme i Nightwish temu? ako se ovo odnosi na mene ja stvarno ne znam shta je vredjanje u mom postu SVE SVE, ALI ZASHTO SE SHMINKAJU... niked mi to nije bilo jasno i kakvo je to opsedanje teme sa 2 posta samo me interesuje... jeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEDIEVAL Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Uz the stone najbolji domaci bend,S L A V A,svi albumi su dobri Omiljena pesma od njih mi je jata moja crna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Jaja moja crna? Aaaaaaaaaaa, sad mi jasno.. To zbog onog perja sa njihove promocije? Nope, to nisu bili oni.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEDIEVAL Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Steta sto odose rastko i ilija iz benda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Vidis, ne mozes da sviras u May-u ako nemas dugu kosu! Jooooj, kako je lepo kada sam daleko i Mawko ne moze da se mrsti na mene. Mada, vidis, Mawko mogla bih ja da prestanem sa ovim ako obecate da cete da me docekate sa jednom svirkicom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtiel Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Uz the stone najbolji domaci bend,S L A V A,svi albumi su dobri Omiljena pesma od njih mi je jata moja crna! Ma "Jata" ne mogu da pridju PERSONAL GATES !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 sajt im je odlicno uradjen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Jeste! Odlican sajt! Jata moja crna kvlt!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Kad izlazi onaj bonus album 'Kosti Bethorove'?? :cnofused: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Ma Bethora izostavite iz ovoga! A Koksi je sada srecan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svarozic Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Ima li neko ideju zasto sajt May result nije dostupan na staroj adresi?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Pitaj Demonica.... Hehe... Ujka Marko..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Kad izlazi onaj bonus album 'Kosti Bethorove'?? :cnofused: Bice to KVLT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~~CMPT~~ Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Sajt May Result-a ce uskoro biti ponovo na staroj, svima dobro poznatoj adresi: www.mayresult.com Bilo je problema oko promene provajdera, ali ce se to ukoro resiti. Sajt se moze ocekivati vec pocetkom sledece nedelje... Hvala svima koji ga posecuju i podrzavaju May Result! SLAVA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Ajoooj, ja sam ga sada naje.... Eto i jednog od tih mračnih ljudi Ali, da iskoristim priliku.. Da li istina da jedan član benda ima uspešan psy trance projekat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~~CMPT~~ Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Ajoooj, ja sam ga sada naje.... Eto i jednog od tih mračnih ljudi Ali, da iskoristim priliku.. Da li istina da jedan član benda ima uspešan psy trance projekat? Za to ce se tek cuti u ovom gradu... Sprema se veliki bum sa novim "Turbo Chaos" projektom koji ce pomeriti sve granice do sada vidjenog i chutog na ovim prostorima a i shire... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Konacno, to je to sto cekamo sve vrijeme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEDIEVAL Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 sta je sa ovim bendom? vec mesecima od njih nema ni traga ni glasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шöне Мики Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Za to ce se tek cuti u ovom gradu... Sprema se veliki bum sa novim "Turbo Chaos" projektom koji ce pomeriti sve granice do sada vidjenog i chutog na ovim prostorima a i shire... ql..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~~CMPT~~ Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Krajem aprila je u planu svirka May Result-a u domu omladine... Vishe informacija ce biti dostupno uskoro kada se sajt podigne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIABOLIC Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Momcima iz May Result-a svaka cast!!!! : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 May Result jeste svakako naš najbolji black bend ali smatram da su malo uzeli više maha pa stalno prave svirke i nabijaju malo veliku cenu za iste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Jebiga, uvek dovedu neki strani bend da svira sa njima, treba ipak pokriti te troskove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Haha, a ovo kad je Stone svirao sa nekim klincima....? Pa opet su nabili oko 500 kinti ulaz.... Ajde kad dovedu Gorgoroth, Carpathian i sl. pa i da dam keš al dovode Inferno 5000 puta. Mislim, Cannibali su bili 800 kinti i to ceo festival a oni su sebi dali za pravo da odvale cenu 500-600 din.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts