Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne verujem da bi se to desilo... Prvo, obojica su zreli ljudi te ne bi tu zajebanciju shvatili ozbiljno, a drugo, i ovako smo ih svi od reda već isprozivali icon_wink.gif

Inače, mislim da se ovo nikada nije dogodilo i da se verovatno neće ni dogoditi ponovo... May Result --- Tema sa najvećom aktivnošću mhihi.gif

Posted
Ne verujem da bi se to desilo... Prvo, obojica su zreli ljudi te ne bi tu zajebanciju shvatili ozbiljno, a drugo, i ovako smo ih svi od reda već isprozivali icon_wink.gif

Inače, mislim da se ovo nikada nije dogodilo i da se verovatno neće ni dogoditi ponovo... May Result --- Tema sa najvećom aktivnošću mhihi.gif

Tako i treba - veliki je to bend! icon_rockdevil.gif

Posted

treba spomenik da nam dižu za ovo icon_smile.gif

Posted

Ajde malo odjebi od politike i ne mešaj je s muzikom.

Ne branim nikoga ali kad ti budeš imao bend i snimio 3 albuma koja su među najprodavanijima ovde, i kad budeš svirao po inostranim festivalima i ovde punio Dom Omladine i kada ti budeš bio toliki baja i ovde dovodio strane bendove e onda se javi. Do tada nemaš pravo da omalovažavaš ničiji trud i uspeh...

Posted (edited)

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

dajes doprinos konstantnom rusenju granica gluposti....

bicu kratak....pune moju karu sa bednih nekoliko stotina ljudi....dalje, tiraz im bude citavih dvesta komada maksimum....dalje, dovode jeftine skart bendove za ljude lisene imalo muzickog ukusa tipa gorgoroth....dalje, sviraju na andergraund besplatnim festivalima, na kojima sviraju nepoznati i u proseku podjednako bledi bendovi....

i poslednje - politiku i Ovo spajamo samo u kompletnoj negativnoj oceni o tebi.... icon_smile.gificon_wink.gif

Edited by Blacksunray Verb Delikvent
Posted

a kakve to jebene veze Ima, kirk svira u megalomaniki, pa je strahota kakav je uzivo, a ni u studiju nije puno bolji, mislim, suvise mi je 'Aut' da objasnjavam da eventualna popularnost ne mora da Ima neke veze sa kvalitetom, idejom i znanjem, a inace, ovde govorimo basH o bednu koji Ima najnizu mogucu popularnost, al' jebi ga, tebi mora da se crta, jebi ga, ti gotivis radikale pa mi je jasno u Kom grmu lezi Zec, jebi ga....

Posted
pa ukoliko mene pitas ja biH ti preporucio da ides ukoliko te ne mrzi i da pricas zasto mislis da ne valjaju, poenta je u tome da se ovde daju misljenja o stvarima koja i ne mogu da budu ista....

A moraš priznati da ti preteruješ u tome....

Posted (edited)

Čekaj, a što da ne? Nemoj sad da potcenjuješ HC. Bendovi koje sam navela nisu glupi, neafirmisani klinci... Oni već duže vremena sviraju i to van naših granica...

Stone svirao sa Infernom? U jebote  ph34r.gif  a Inferno je mnogo popularan bend... Ajd da si rekao da su svirali sa Dark Funeralom ili Limbonic Artom, ali Inferno i nije popularan bend toliko. To što smo mi takav narod, pa i da dođe neki garažni andergraund iz Moldavije a mi se primamo ko da je došao sam bog, to je naša stvar... no.gif . Tako da molim te... Šta, ti kao znaš neke pesme od Inferna? Znaš im postavu, godine izdanja, šta? To je isto kao kad nam je bio Gutted pre 2-3 godine a do tad niko nije čuo za njih a sad su popularni... Haha... icon_smile.gif .

May svirao sa Vital Remainsom, pa? I SB je svirao s Vaderom... Ne vidim poentu tvoje komparacije...

Ne potcenjujem ja HC bendove uopste,oni imaju svoju publiku koja dolazi na njihove svirke.Nekome ko je fan te muzike sigurno nije skupo da odvoji i 500 dinara da gleda FullsizE,Hitman,Doghouse ili koga vec.....

Nemam pojma postavu Inferna,ne znam diskografije i biografije mnogo vecih bendova od njih (cak ni tog famoznog Dark Funerala laugh.gif),jer me to ne zanima,zanima me muzika,a ne kako su joj dali ime,ili da li je bubnjar polomio ruku pred evropsku turneju '96(al' sam lupio godinu icon_smile.gif ),pa je dosao taj i taj da im pomogne.

A i kada bi svirali sa DF trazili bi vise para za ulaznicu,jer bi trebalo pokriti troskove dovodjenja istih,a Limbonic Art bi dosli za manje para,ali,opet,to bez 500 dinara (koje pare ph34r.gif) ne bi moglo da prodje,i opet bi se neko nasao da kuka kako je to mnogo!

Samo da ti kazem,Inferno je UG bend,dovoljno poznat gde treba da bude poznat, i zasluzuje da mu najveci ug bm bendovi neke zemlje budu predgrupe.

Nek' je Gutted dosao,i nek' dodju opet,ja sam za taj bend cuo onomad kad su imali svirku,i nije mi puno znacilo,jer ne volim brutalni death metal i grind.

Cek,koliko je bila karta za Vader?Ta svirka je bila pre oko 2 godine,i mislim da je pogresno uporedjivati cenu od tada i trenutnu cenu...a videcemo koliko ce sada da traze za Vader.

A citao sam taj clanak,taj uvod je stvarno smejurija laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Edited by SlavoniC
Posted
Ne potcenjujem ja HC bendove uopste,oni imaju svoju publiku koja dolazi na njihove svirke.Nekome ko je fan te muzike sigurno nije skupo da odvoji i 500 dinara da gleda FullsizE,Hitman,Doghouse ili koga vec.....

Nemam pojma postavu Inferna,ne znam diskografije i biografije mnogo vecih bendova od njih (cak ni tog famoznog Dark Funerala laugh.gif),jer me to ne zanima,zanima me muzika,a ne kako su joj dali ime,ili da li je bubnjar polomio ruku pred evropsku turneju '96(al' sam lupio godinu icon_smile.gif ),pa je dosao taj i taj da im pomogne.

A i kada bi svirali sa DF trazili bi vise para za ulaznicu,jer bi trebalo pokriti troskove dovodjenja istih,a Limbonic Art bi dosli za manje para,ali,opet,to bez 500 dinara (koje pare ph34r.gif) ne bi moglo da prodje,i opet bi se neko nasao da kuka kako je to mnogo!

Samo da ti kazem,Inferno je UG bend,dovoljno poznat gde treba da bude poznat, i zasluzuje da mu najveci ug bm bendovi neke zemlje budu predgrupe.

Nek' je Gutted dosao,i nek' dodju opet,ja sam za taj bend cuo onomad kad su imali svirku,i nije mi puno znacilo,jer ne volim brutalni death metal i grind.

Cek,koliko je bila karta za Vader?Ta svirka je bila pre oko 2 godine,i mislim da je pogresno uporedjivati cenu od tada i trenutnu cenu...a videcemo koliko ce sada da traze za Vader.

A citao sam taj clanak,taj uvod je stvarno smejurija laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Вадер је претпрошлог лета тражио 400 динара за свирку!!!

Лепо си рекао ово за андерграунд...