Black desire Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Tako je, tako je...haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Pa, recimo da je u stvari "sto je stariji bend (a da je aktivan) ima manje strana", jer uglavnom noviji bendovi, gde svira mladjarija imaju vise strana, zbog gorenavedenog faktora. Ali, ne ocekujete valjda ozbiljno da ce neko mnogo da postuje na Good Eye Closed temi na ovom forumu? Tornado tema je skoro ponovo otvorena, posto je stara izbrisana. Nije bilo novih vesti o njihovom radu, pa nije dugo postovano na njoj... i otisla je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 (edited) U pravu si RNA. May Result rules, podrska domacoj sceni CVLT Da, roze je. Edited December 4, 2006 by Smorock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Philosophem Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Kad ce novi album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 U pravu si RNA. May Result rules, podrska domacoj sceni CVLT Da, roze je. Sto ti je ruzna majica, gde je nabavi tako ruznu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAN O WAR Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Dobra fensi maja. aaaaaaaaahhhhhhh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Si normalna da postujes ovakve slike, ima ceo forum da izbalavi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Svaka čast! E to je pravi fan, tako se podržava bend! Hoću i ja jednu takvu majicu, ali ne u roze, već u ljubičastoj boji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Svaka čast! E to je pravi fan, tako se podržava bend! Hoću i ja jednu takvu majicu, ali ne u roze, već u ljubičastoj boji. Ma nemoj, i ti bi majicu? To treba da se zasluzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Bravo, bravo za hrabru crvenokosu devojku... Hocu i ja majicu. Boje rubina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Ima da zaradim milione na zenskim fanovima May Result Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Svaka čast! E to je pravi fan, tako se podržava bend! Hoću i ja jednu takvu majicu, ali ne u roze, već u ljubičastoj boji. Morao bi logo onda da bude beo, jer se ne bi video inace. Ta majica bi otpr. izgledala k'o naslovna strana 'Tmine'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 (edited) Ok, onda neka neko osmisli graficki dizajn i neka pravi te majice! @Strahinja: Sta ima da se zasluzuje? Valjda da se plati... Edited December 5, 2006 by the charmed one Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Ok, onda neka neko osmisli graficki dizajn i neka pravi te majice! @Strahinja: Sta ima da se zasluzuje? Valjda da se plati... Zato sto se majice domacih bendova ne smeju praviti, ne sme se zaradjivati na tome, razumes? Ja sam uradio jednu majicu za Smorock, drugarski. Ako se bend slozi, uradicu majice za vas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Ok, pa kome onda treba da se obratimo iz benda? Ne bih samo za sebe, vec i za jos dve drugarice, jer su i one fanovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Zato sto se majice domacih bendova ne smeju praviti, ne sme se zaradjivati na tome, razumes? Ko prica o zaradi? Vecina nasih bendova radi majice i prodaje ih za pare koje su dovoljne samo da se otplate troskovi stampe. Tako cemo mi raditi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 U svakom slučaju, mislim da je i pokušaj pravljenja takvih majica nešto jako pozitivno, jer kada odeš u inostranstvo i ljudi vide da nosiš majicu nekog domaćeg benda, i još im se svidi, pa te pitaju da se sa njima menjaš, onda je velika šansa da će hteti da nabave i diskografiju pomenutog benda, ili bar deo nje...E sada je na našim bendovima, pa i ovom na čijoj temi pišemo, da odobre takvu akciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 U svakom slučaju, mislim da je i pokušaj pravljenja takvih majica nešto jako pozitivno, jer kada odeš u inostranstvo i ljudi vide da nosiš majicu nekog domaćeg benda, i još im se svidi, pa te pitaju da se sa njima menjaš, onda je velika šansa da će hteti da nabave i diskografiju pomenutog benda, ili bar deo nje...E sada je na našim bendovima, pa i ovom na čijoj temi pišemo, da odobre takvu akciju. U pravu si, ja kazem da necu da pravim majice bez njihove dozvole, oni sami sebi prave majice. Glupo je da ja napravim njihove majice i na tome da zaradjujem, to hocu da kazem, ne zaradjujam na domacim bendovima... I ova jedna je napravljena samo za troskove, drugarski... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Ne znam, ja imam dozvolu od Kozeljnika A mislim da se ni Zombi ni Dusan ne protive :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Bezi, hoces da nam Kozeljnik umre od soka ako jos jednom vidi roze majicu svog benda Moram da uradim jednu za Rakicevu devojku, naredjeno mi je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Bravo, bravo za hrabru crvenokosu devojku... Hocu i ja majicu. Boje rubina... to je bar lako - uzmes belu majcu i dugo secivo.... p.s. nevezano za majce (aj sad, jebiga, slusao sam o tom majci 6 meseci unapred ) Nego, kad smo kod novih standarda kvlta, mogao bih ja da napravim kvltan bend koji ce imati 1 post na temi (a onda ce tema da bude zatvorena, za svaki slucaj da neko ne bi postovao ). Ne racuna se ako nemas temu, jer onda bend nije jos stekao status kvlta (ako te nema na yumetalu, ne postojis). Sad ja spamujem na temi gde bi trebao da pruzam podrsku, al sami ste krivi. Bolje bi mi bilo da odem i opravim guestbook. Idem da se pokrijem ushima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 to je bar lako - uzmes belu majcu i dugo secivo.... Hm, dobra ideja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Kada ce novi album izaci na svetlost dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 U svakom slučaju, mislim da je i pokušaj pravljenja takvih majica nešto jako pozitivno, jer kada odeš u inostranstvo i ljudi vide da nosiš majicu nekog domaćeg benda, i još im se svidi, pa te pitaju da se sa njima menjaš, onda je velika šansa da će hteti da nabave i diskografiju pomenutog benda, ili bar deo nje...E sada je na našim bendovima, pa i ovom na čijoj temi pišemo, da odobre takvu akciju. Oni imaju neke svoje majice, koliko ja znam. Za ovu sto ima Smorock, to cu da ih pitam pa ti javim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Bolje bi mi bilo da odem i opravim guestbook. NEGO STA! A i meni da sredis to, treba ti sto vekova gadni starce Uh, majku mu... Smoroche, Smoroche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts