RNA Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Zavisi sta preferiras. Novi The Stone je odlican. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Zavisi sta preferiras. Novi The Stone je odlican. Da, slazem se, Magla je cool. Nego, Svetogrdje vs. Tmina... Svetogrdje kao glavni problem (naravno, ovo je licno misljenje) ima taj sa duzinom trajanja pesama. Previse materijala, nema pesnice u lice, nekog straight in face momenta, kakvih je Tmina imala mnogo. Samo Zacaran i Jata Moja Crna su mi bolje od celog Svetogrdja. Daleko od toga da nije u pitanju i vise nego kvalitetan rad, samo mislim da se kracim pesmama u black metalu mnogo vise moze postici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Novi kamen jos nisam imao prilike da cujem, ali s obzirom na prethodni album i singlicu cisto sumnjam da ce nadmasiti slovensku krv (barem u nekom mom poimanju stvari ) Krace stvari u blek metalu jesu efektne ali meni je svetogrdje najbolji blek metal album sa ovih prostora (ne samo Srbija vec i sire, balkan i ex yu recimo) iako imam onoliko dugacke pesme, plus clean vokal i klavijature su maestralno uklopljeni (a svi koji me znaju mogu da pretpostave sta mislim o clean vokalima i klavijaturama uopste ) Poenta ovog mog pisanija je da me niko nece ubediti da je stari mozda rezultat bolji od novog isto tako i za d kamen, niti ja zelim nekog da ubedjujem u bilo sta....ipak je sve ovo samo za budzenje postova. Ajd zdravo odoh slusati ZZ TOP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrym Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Mislim da je Stone uvek bio bolji....ali i result je meni dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Nema bolje od Svetogrdja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Da, slazem se, Magla je cool. nema pesnice u lice, samo mislim da se kracim pesmama u black metalu mnogo vise moze postici. Ceo album je pesnica u lice. Krace pesme?Da,ako sviras Darkthrone stil,a ovo sto duze to bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Ceo album je pesnica u lice. Krace pesme?Da,ako sviras Darkthrone stil,a ovo sto duze to bolje. Da...u potpunosti se slazem, ne treba da bude krace...nikako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Novi kamen jos nisam imao prilike da cujem, ali s obzirom na prethodni album i singlicu cisto sumnjam da ce nadmasiti slovensku krv (barem u nekom mom poimanju stvari ) Ako tako stoje stvari, ne verujem. Ali meni je vrh, odlepili su se od cistog, sirovog blacka, i umiksovali dosta death momenata i thrash rifova. Kazem, "Magla" je kao stariji Desaster. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMPT Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Posto je u toku redovan update sajta www.mayresult.net (zvanican sajt benda), planirano je i dopunjavanje oblasti live shows, sto podrazumeva da se nadju i neke fotografije sa do sada odrzanih koncerata, a sa kojih nisu predstavljene fotografije... Ovim povodom pozivamo sve ljude koji imaju fotografije benda i voljni su da nam ih ustupe u svrhu update sajta i promocije benda, da nam ih poslaju na sledeci mail: [email protected] Ili neka nam se jave na gore pomenuti mail radi dogovora... Sva naravno pitanja i sta god vas zanima mozete slati na ovaj mail. Ponajvise potrazujemo fotografije sa posledjeg koncerta May Resulta sa Nokturnal Mortumom... Hvala svim fanovima na podrsci!!!!!!! Slava!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Kad ce novi album...AAAAAA.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMPT Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Kad ce novi album? Ove godine definitivno... Uveliko se radi na tome, nista ne brinite. Veliki deo materijala je vec uradjen i navezban, a ostatak se komponuje ili ceka studijski deo posla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 (edited) Nema bolje od Svetogrdja... ignoramus et ignorabimus ili tako nesto!!! brate DOGMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!!! izskreno svetogrdje mi se nesto i ne svidja... ma ni sam may result mi se nesto ne svidja... Jbg! a mozda je to zato sto i nisam tolko obracao paznju na ovaj band...mislim,samo sam preslusavao... ALI! DOGMAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! i KULTUS USNULIH BOGOVA!!!! tekst ove pesme se i ne slaze bas uz moja uverenja,ali ljudi svaka cast za muziku!!!! isto i subbaltern crown of her majesty!!! ako se tako pise uopste... stvarno ljudi neke stvaru su vam vrhunske!!!!!!!!! eto,mislim da je ovo poprilicna pohvala,s obzirom da je od strane gay powerasha!!! aj poz ljudi!!!! Edited January 15, 2007 by Leshina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Kad ce novi album? Ove godine definitivno... Uveliko se radi na tome, nista ne brinite. Veliki deo materijala je vec uradjen i navezban, a ostatak se komponuje ili ceka studijski deo posla... Odlicno, evo onda jos jednog pitanja...kad ce neke svirke...AAAAAA.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Dobro pitanje Moglo bi nesto na prolece, za raspust Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrym Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Bilo kad... samo da je bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Dobro pitanje Moglo bi nesto na prolece, za raspust Jesi li ti to unapredjena u glasnogovornika benda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Jok, ona je samo groupie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 To je odavno, mislio sam da je ovo unapredjenje. Salim se, Ana, izvini ako je bilo neukusno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Nadoknadices to necim ukusnim, recimo sladoled je ok. Jok, nemam ja veze s tim, ali iskreno, sta fali prolecu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 sta je sa dvd-om? jer izasao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Nadoknadices to necim ukusnim, recimo sladoled je ok. Jok, nemam ja veze s tim, ali iskreno, sta fali prolecu? Dogovoreno! Ko je rekao da ista fali prolecu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 sta je sa dvd-om? jer izasao? Valjda jeste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Kakav DVD - meni niko nije rek'o za DVD... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 dvd sa kamenom , ne znamo da li je izasao ili nije! neko kaze da ga ima neko da nije izasao u kuraaaaaaaaac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shores Of Antartica Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Ajde ovako DVD je izasao mozete ga naruciti preko Groma [email protected] ili preko benda [email protected] Cena je 850 dinara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts