Srki Posted January 20, 2004 Author Report Share Posted January 20, 2004 Ti bas i ne znas sta pricas :? ili si zamenio teze :? Ko je tu neiskren i zbog cega? :? Glad, mozda i nema neke neverovatne glasovne mogucnosti, ali sasvim solidno zvuci. Sta fali produkciji :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dragon Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Sta to cini may result tako dobrim,sto su kao mracni,koliko ljudi mogu da skupe na koncertu,o cemu mi pricamo ovde. Ma ok,samo vi uzivajte u ovom iskrenom bendu.I treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Mnogo si ti pametan...Idi na temu o Alogiji,pa tamo drvi gluposti,ovde nemoj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dragon Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 UU opaki bleker.Ja nisam rekao da sam pametan,samo iznosim svoje misljenje.Ma samo ti njih slusaj i przi se na to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Sta to cini may result tako dobrim,sto su kao mracni,koliko ljudi mogu da skupe na koncertu,o cemu mi pricamo ovde. Ma ok,samo vi uzivajte u ovom iskrenom bendu.I treba. Shta tek recji za AlogiJu na istu temu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dragon Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Pazi Alogia je imala koncert u skc-u pred 1500 svojih fanova.To nije bilo bas mnogo davno,a ovom bendu toliko ljudi nikad nece doci samo da bi njih slusalo.Ipak ne sporim da je to jedan od malo black bendova kod nas koji nesto vredi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Mi obrađujemo May Result, evo sad na koncertu u Beru smo svirali Začaran, znam se s likovima a i dobro poznajem njihovu muziku pa vam mogu reći sledeće: May Result su naš najbolji BM band, ali to je i tuga naše BM scene. Ne volim što su koncepciju za ''Začaran'' doslovno ukrali od ''Curse You All Men'' i uradili u puno lošijoj verziji (pr. Pršlosti Burne da otvore kapiju - He has risen Again under the swords of Sin), a što se Glada tiče mislim da čovjek ima dobru boju glasa i to je sve. Na dužini slogova je loš, kao i na koncepciji i izgovaranju riječi. Dokaz: Kad sumrak Ždere Svet (početak začarana vrlo nepravilno izrečen postoji boljih mogućnosti na koji bi se taj stih ali i ostali mogli uklpoti u muziku). Njima svaka čast, ''Tmina'' je remek-djelo srpskog black metala ali moraju malo da prorade na origibnalnosti iako su na tehničkom pogledu veoma dobri. takođe klavijature su previše proste nadam se da će ih na daljim albumima usložiti jer se valjda ugledaju na Emperor što je dobro ali ne previše. Slava May Result! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Pazi Alogia je imala koncert u skc-u pred 1500 svojih fanova.To nije bilo bas mnogo davno,a ovom bendu toliko ljudi nikad nece doci samo da bi njih slusalo.Ipak ne sporim da je to jedan od malo black bendova kod nas koji nesto vredi. Da al' AlogiJa nije Black a May Result je Black... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Pazi Alogia je imala koncert u skc-u pred 1500 svojih fanova.To nije bilo bas mnogo davno,a ovom bendu toliko ljudi nikad nece doci samo da bi njih slusalo.Ipak ne sporim da je to jedan od malo black bendova kod nas koji nesto vredi. 1500 ljudi ti ne bi došlo da u Beograd pozoveš kraljeve black metal undergrounda kao što su Graveland, Trollech, Nokturnal Mortum, Tsjuder, Root ili neki sličan band a najviše 3000 na svjetski poznate bandove, dok bi ti na Stratovarius bilo i 10 000. To govori o popularnosti žanra a ne banda! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 znam se s likovima a i dobro poznajem njihovu muziku pa vam mogu reći sledeće: May Result su naš najbolji BM band, ali to je i tuga naše BM scene. Njima svaka čast, ''Tmina'' je remek-djelo srpskog black metala ali moraju malo da prorade na origibnalnosti iako su na tehničkom pogledu veoma dobri. takođe klavijature su previše proste nadam se da će ih na daljim albumima usložiti jer se valjda ugledaju na Emperor što je dobro ali ne previše. Slava May Result! Kojoj sceni? :? :? :? Kojeg srpskog Black metala? :? :? :? Pa mi nemamo ni metal(uopshte) scenu... :ne: :ne: :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dragon Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Pazi Alogia je imala koncert u skc-u pred 1500 svojih fanova.To nije bilo bas mnogo davno,a ovom bendu toliko ljudi nikad nece doci samo da bi njih slusalo.Ipak ne sporim da je to jedan od malo black bendova kod nas koji nesto vredi. Da al' AlogiJa nije Black a May Result je Black... Naravno u pravu si,ali black nije arogantnost.Najgore je kad neko preceni sebe. a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Pazi Alogia je imala koncert u skc-u pred 1500 svojih fanova.To nije bilo bas mnogo davno,a ovom bendu toliko ljudi nikad nece doci samo da bi njih slusalo.Ipak ne sporim da je to jedan od malo black bendova kod nas koji nesto vredi. 1500 ljudi ti ne bi došlo da u Beograd pozoveš kraljeve black metal undergrounda kao što su Graveland, Trollech, Nokturnal Mortum, Tsjuder, Root ili neki sličan band a najviše 3000 na svjetski poznate bandove, dok bi ti na Stratovarius bilo i 10 000. To govori o popularnosti žanra a ne banda! a: Bash tako! Uzmimo na primer HellHammer Festival... Da se Emperor rejunuje iskljuchivo i samo zarad srba doshlo bi max 2500-3000 ljudi... p.s. Veles potpis ti je tako tr00-kvlt-neckro-grrimmm!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Pazi Alogia je imala koncert u skc-u pred 1500 svojih fanova.To nije bilo bas mnogo davno,a ovom bendu toliko ljudi nikad nece doci samo da bi njih slusalo.Ipak ne sporim da je to jedan od malo black bendova kod nas koji nesto vredi. Da al' AlogiJa nije Black a May Result je Black... Naravno u pravu si,ali black nije arogantnost.Najgore je kad neko preceni sebe. a: Naravno da sam upravu - JA SAM UVEK U PRAVU! Ne ozbiljno - Niko nije ni reko da je black arogantnost (mada kad' bolje rzmislim to ige tr00-kvlt-neck0-grrimmm blackerima uz image), niti nameravam da se svadjam o AlogiJi na May Result temi ali May result je snimoJo za CCP... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted January 21, 2004 Author Report Share Posted January 21, 2004 .Ma samo ti njih slusaj i przi se na to! Super! Mi to i radimo a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted January 21, 2004 Author Report Share Posted January 21, 2004 Mi obrađujemo May Result, evo sad na koncertu u Beru smo svirali Začaran, znam se s likovima a i dobro poznajem njihovu muziku pa vam mogu reći sledeće: May Result su naš najbolji BM band, ali to je i tuga naše BM scene. Ne volim što su koncepciju za ''Začaran'' doslovno ukrali od ''Curse You All Men'' i uradili u puno lošijoj verziji (pr. Pršlosti Burne da otvore kapiju - He has risen Again under the swords of Sin), a što se Glada tiče mislim da čovjek ima dobru boju glasa i to je sve. Na dužini slogova je loš, kao i na koncepciji i izgovaranju riječi. Dokaz: Kad sumrak Ždere Svet (početak začarana vrlo nepravilno izrečen postoji boljih mogućnosti na koji bi se taj stih ali i ostali mogli uklpoti u muziku). Njima svaka čast, ''Tmina'' je remek-djelo srpskog black metala ali moraju malo da prorade na origibnalnosti iako su na tehničkom pogledu veoma dobri. takođe klavijature su previše proste nadam se da će ih na daljim albumima usložiti jer se valjda ugledaju na Emperor što je dobro ali ne previše. Slava May Result! Aj kazi majke ti, de si naucio da sviras Zacaran? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Ja sam pjevač i ne sviram ništa. Gitarista je skinuo začaran po sluhu. Trbalo nam je 4 mjeseca da je original skinemo i da se uklopimo jer je dosta nepravilna u ritmu. Inače ovako treba da izgledaju pravi blackeri: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted January 21, 2004 Author Report Share Posted January 21, 2004 Da, pesma je poprilicno zajebana... Ne mogu da nadjem vezu izmedju Curse You All Men i Zacaran :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaMp^^^HeLLSenT Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Da, pesma je poprilicno zajebana... Ne mogu da nadjem vezu izmedju Curse You All Men i Zacaran :? :? sta je ovo trebalo da znaci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 .Ma samo ti njih slusaj i przi se na to! Super! Mi to i radimo a: Normalno da cu da se przim,jer su ljudi mnogo originalniji i mnogo vise su postigli od Alogije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 UU opaki bleker. quote] Ne da sam opak,nego nemas pojma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 UU opaki bleker. quote] Ne da sam opak,nego nemas pojma...Kao i svaki pravi blacker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dragon Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 UU opaki bleker. quote] Ne da sam opak' date='nego nemas pojma... [/quote'] Strava!Crni djavle!Odoh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted January 22, 2004 Author Report Share Posted January 22, 2004 Da, pesma je poprilicno zajebana... Ne mogu da nadjem vezu izmedju Curse You All Men i Zacaran :? :? sta je ovo trebalo da znaci? Pa, rece da "proslosti burne..." lici na ovaj deo iz Curse You All Men... :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 Riječ je o čitavoj koncepciji pjesme a ne samo o tom stihu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaMp^^^HeLLSenT Posted January 23, 2004 Report Share Posted January 23, 2004 Da, pesma je poprilicno zajebana... Ne mogu da nadjem vezu izmedju Curse You All Men i Zacaran :? :? sta je ovo trebalo da znaci? Pa, rece da "proslosti burne..." lici na ovaj deo iz Curse You All Men... :roll: paaaaaa.tony ja to nijesam nesto cuo da lici na Curse You All Men... :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts