Amphitritê Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Izgleda da nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Album je skoro gotov, rece mi Milan! Kaze da su svi jako zadovoljni! Jedva cekam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Инале, усељавамо се у студио код њих, па ћемо га сада сви заједно делити, као једна велика срећна метал породица. Дакле, May Result, The Stone, Space Eater, Hatred и Moondive. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Tako i treba, dosta je bilo razdora medju srpskim bendovima! @Knjaz ovog sveta, je l' ima u Mordoru tih diskova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Инале, усељавамо се у студио код њих, па ћемо га сада сви заједно делити, као једна велика срећна метал породица. Дакле, May Result, The Stone, Space Eater, Hatred и Moondive. Ka'ka mafija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Мафија на квадрат! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Ima li nekih promena u bendu? Mislim na clanove. Koliko znam, promenili su bubnjara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шöне Мики Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 ja sam cuo da ce na izdanju albuma za strano trziste biti obrada Impaled Nazarene-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Koliko znam, promenili su bubnjara? Da da! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 ja sam cuo da ce na izdanju albuma za strano trziste biti obrada Impaled Nazarene-a. Hehe, zanimljivo, nisi cuo mozda koja pesma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 ja sam cuo da ce na izdanju albuma za strano trziste biti obrada Impaled Nazarene-a. Bice obrada od Implaed Nazarene, ali ne za strano trziste, vec za izdanje koje ce izaci pod GROM RECORDS. Na stranom izdanju ne smeju da stave tu pesmu, jer kad su trazili dozvolu od Impaled-a da stave pesmu na disk, ovi su im rekli da nemaju Autorska prava za njihove stare pesme, a kad su kontaktirali tu izdavacku kucu koja ih je zajebala za autorska prava, ti slepci su ih opusteno PRODALI, i neznaju ni kome, tako da nista od te obrade na stranom trzistu jer nemogu doci do dozvole! UZAS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лударајко Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Promenjen je bubnjar, sada im bubnjeve svira mladi Luka koji je bez premca najbolji bubnjar u ovoj drzavi, potpuno neverovatno da neko tako mlad tako ubija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Promenjen je bubnjar, sada im bubnjeve svira mladi Luka koji je bez premca najbolji bubnjar u ovoj drzavi, potpuno neverovatno da neko tako mlad tako ubija... Znam, sve pohvale mladom decku, slusao sam snimke sa tog (jos ne izdatog) albuma (samo bubanj i pilot gitare), i stvarno je super. Realno, trenutno nije najbolji bubnjar u drzavi, ali mozda i bude ako tako nastavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 najbolji je damir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Promenjen je bubnjar, sada im bubnjeve svira mladi Luka koji je bez premca najbolji bubnjar u ovoj drzavi, potpuno neverovatno da neko tako mlad tako ubija... U, ja imam i neke sposobnosti za koje ne znam...xDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Лажу те душмани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лударајко Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Realno, ko je bolji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Ja sam najbolji.xD Pitajte RNA, on zna.xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Ништа мене. Ја те знам само оно пар пута што смо се видели и као фанзинаша. Као бубњара још нисма имао прилике да се уверим у твоје способности. Што се тог аспекта тиче, знам само оно што Ђигобановић прича. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) Ama, ja nemam veze sa tim bubnjarem, ja bubanj u zhivotu nisam pipnuo, samo se zezamo...XD Edited April 24, 2008 by Lord_Ahriman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazrim Taim Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Bend skroz ok. Ali je Solicitor bio u skroz u pravu sto se tice teksta pesme Svetogrdje. Mislim,"proklet da si raspeto kopile".. Pa to je odvratno!!! "Sina utvare Poroda kurvinog" Preterase ga! Nije ovo bend za ljude koji slusaju metal. Ovo je bend za klince. Iskreno od mene. S druge strane,prva dva albuma su svetska!! Steta sto su sve to upropastili.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Po mom misljenju, niti ga preterase, niti je odvratno, jednostavno to je njihov izraz, samo je u ovom tekstu ultra eksplicitan i ogoljen, nista vise. E sad, da li se to meni, tebi, bilo kome, dopada ili ne je druga prica. Inace, meni omiljena njihvoa strofa: Praskozorja oganj gorece U osvit zore krvave Vukovi usud skovace, jer Sinovi Svarga odnece Sekirom glave hriscanske Iz stare zemlje Slovenske!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 A najbolji stih im je: "Oh, kako vas mrzim sve...!!!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Novi textovi su lozhana.Stari textovi su mnogo ubedljiviji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazrim Taim Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 E sad, da li se to meni, tebi, bilo kome, dopada ili ne je druga prica. Ne,to je upravo ova prica,nikakva "druga prica"!! Sta mi ovde radimo osim sto seremo o bendovima i ostalom? I sta uopste vrede ti stvarno dobri tekstovi kad su ovakvim tekstovima unistili svoju stvarno dobru reputaciju koju su imali medju vecinom. Sto se mene tice a i jos gomile ljudi - vrlo nisko su pali! Dobijes utisak da nikada i nisu bili dobar bend. Ovo je moje misljenje i ne postoji razlog zasto bi se neko tu protivio. Bend NECU podrzati jer nije zasluzio i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts