salebghouse Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 dobar je album,nabrijan fino...svidja mi se sto je kratak za razliku od Svetogrdja,medjutim ni do kolena Tmini ni jedan.. slazem se.ali dobro,dacu novom albumu jos malo vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 po meni nije ne zasluzeno sto su dobili desetke. Pazi, moje misljenje, 10 - najvisa ocena, znaci - nesto bez mane. Albumi tipa Altars, prvi Emperor, King... (bar za mene) Ovaj MR ako zbog neceg, a ono zbog ne preterane originalnosti ne moze dobiti 10, a i Gladov vokal je meni uvek jako skripao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 (edited) Ovaj MR ako zbog neceg, a ono zbog ne preterane originalnosti ne moze dobiti 10, a i Gladov vokal je meni uvek jako skripao. To je zato što NE RADI MIKROFON! Edited November 10, 2008 by Gojko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 jaooooo...kult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 To je zato što NE RADI MIKROFON! priceless Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Pa pazi, objektivno gledano - album ima dobru produkciju, dobre pesme/riffove/aranzemane, tehnicki savrseno odsvirane instrumente, odlican dizajn...i sta mozes vise da trazis od Metal albuma? Jbg nije sad ovo najoriginalniji Black Metal album ikada ali po meni nije ne zasluzeno sto su dobili desetke. Pazi brate, sto se tice albuma, Tmina, je Tmina! Sto se tice ovog albuma, meni je do jaja ali su suvise blizu the stoneu. Da izbace klavijature dobilibi smo the Stone 2! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Pazi brate, sto se tice albuma, Tmina, je Tmina! Sto se tice ovog albuma, meni je do jaja ali su suvise blizu the stoneu. Da izbace klavijature dobilibi smo the Stone 2! Pa, ja ni nisam nista rekao u vezi Tmine A moze album da podseca na koga hoce kome hoce, ali je album jebeno DOBAR. Eto, toliko od mene, ja sam rekao svoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nefas Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Koja je cena standardnog diska, a koja digi izdanja i u čemu je razlika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Ne znam ni da li postoji obično izdanje, a digipak je 400 valjda (ovaj domaći). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 To je balkansko izdanje, znaci digipak, kosta 400 din i nema bonus pesmu... Treba da izadje slipcase sa bonus pesmom I naravno postoji onaj digipak sa bonus pesmom i bukletom od 24 strane za svetsko trziste.... Ovo srpsko izdanje sam video jedino na svrici da se kupi zadnji put... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nefas Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Ne znam ni da li postoji obično izdanje, a digipak je 400 valjda (ovaj domaći). Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Koja je cena standardnog diska, a koja digi izdanja i u čemu je razlika? Cena je 650 dinara preko Grom Records/CD Shop Mungos, i trenutno samo domaci Digipack imas na raspolaganju. Za 2-3 nedelje treba da stigne Australijansko izdanje sa drugacijim omotom, bonus pesmom (obradom), i booklet od 24 strana. Predpostavljam da ce cena tog izdanja biti 850 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 jok, oko 1400 valjda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HADES Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Odličan je novi album, više mi se sviđa ovaj fazon, kraće pesme i ne toliko naglašene klavijature. Ipak, Gorgeous symphonies mi i dalje ostaje najbolji MR album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 meni je ovaj album sve bolji i bolji,odar i pricinu preslusam bar nekoliko puta dnevno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Svetogrdje sve to jede za dorucak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 svetogrdje je kilavo,mogu oni bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Kilavo? pffff Pogrom kilav? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 "kilavo" kao generalni utisak celog albuma,narocito posle zivog albuma i ovog najnovijeg.nije los album,ali pesme od 8 minuta...pa jos zvuk...ovo novo je mnogo bolje,direktnije...kad se hoce moze da se napravi odlic na pesma i od 3 minuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Sta fali pesmama od 8 minuta, nije to tres pa tupa tupa 3 minuta i kraj.... dobar je novi album, i po vrsti svirke i ne treba da bude duzi, ali u poredjenju sa Svetogrdjem i nije nesto, a i mnogo lici na Stone... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 ne fali nista,samo mi to i dalje izgleda predugacko.3 minuta i udri,sto da ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 nije to tres pa tupa tupa 3 minuta i kraj.... tisina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Ma svi su albumi dobri i kvltni! Aj sada tisina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Ma svi su albumi dobri i kvltni! Aj sada tisina! istina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morana.. Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Svaki album ima u sebi neshto posebno,jedinstveno za May Result.I svaki je dobar na svoj nachin... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts