delay Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Brainless. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Nemoj biti tako sirov & surov! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad_pa Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Novi album Slava smrti je odlican. Svaka cast momcima iz MR-a samo neka tako nastave. Novi bubnjar je dosta bolji. I brzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 300din + ptt Info ovde na pm ili na [email protected] Horns Up! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nefas Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Kupio ja sinoć ovaj prišivač, a i disk u Mungosu. Meni je ovaj logo siv a na ovoj slici je beo, dali to ima u dve boje ili je to zbog blica? Što se tiče albuma Slava Smrti, prešlusao sam ga jedno sedam osam puta i mogu reći da je odličan i mislim da je to njihov najači album do sada. Svaka čast ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 sto se mene tice: album odlican. odlican i celokupan dizajn i fotografija benda. zamerka: predug intro i malo tisi vokal, ali to je samo moje misljenje. sve u svemu: svaka poxvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Слава Смрти је одличан албум!!! На прво слушање сам се запитао који курац је сад ово, али све после другог...јој, јебање маме! Свака част! Слава! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Najlosija recenzija ikada, kakav crni Dimmu Borgir jebo mamu ko to radi te recenzije uopste?! Jebo mamu, album od inostranih casopisa vec 3x dobio 10/10 i sad ovako nesto, uzas... Ja sinoc , malo pregledao strane chasopise i svi koji su ocenjivali May Result nisu mu dali vecu ocenu od 6.5 . Ja stvarno neznam gde si ti video 3x 10/10. Ja evo pre par sati bio do Mamuta da pazarim disk, i gle chuda svi May-ovi rasprodati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Odose u komercijalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Forseti Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 (edited) Ja sinoc , malo pregledao strane chasopise i svi koji su ocenjivali May Result nisu mu dali vecu ocenu od 6.5 . Ja stvarno neznam gde si ti video 3x 10/10. Ja evo pre par sati bio do Mamuta da pazarim disk, i gle chuda svi May-ovi rasprodati. U Terrorizeru 7.5, više nego Six Feet Under ili Gamma Ray... Plus pojavljivanje na kompilaciji, zajedno sa Darkthrone, Thyrfing, Taake... Edited January 21, 2009 by Forseti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunkelheit Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 da li su ikada izradili neki prisivac? ako jesu, jel se moze nabaviti jos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Биће сада дискова и код мене у радњи, у Њргошевој, барем кад сам ја у смени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 (edited) da li su ikada izradili neki prisivac? ako jesu, jel se moze nabaviti jos? Pa ima, kontaktiraj May Result preko My Space stranice, ILI preko Grom Records-a za prisivac (ako nisu vec sve prodali). Cena je negde oko 300 dinara. Pozdrav! Edited January 24, 2009 by banedeathmetal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 Treba voleti zivot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 prokleti krsta krstić! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 350din na ruke ili slanje + ptt (ukupno oko 400din) Ko dodje na Samael bice tamo nabavljivo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 sta bi?vinil izlazi,ne izlazi...kad...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rashomon Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Hm, da ne preterujete malo s toliko pozitivnim kritikama za ovaj novi? Licno mislim da je Gladov vokal katastrofalan, covek bi pomislio da ce se malo vise potruditi, barem u onoj obradi Impaled Nazarene-a. Ali ocito je da je ovim ljudima poslednjih godina zamanjkalo inspiracije.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prezir_99 Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 (edited) Hm, da ne preterujete malo s toliko pozitivnim kritikama za ovaj novi? Licno mislim da je Gladov vokal katastrofalan, covek bi pomislio da ce se malo vise potruditi, barem u onoj obradi Impaled Nazarene-a. Ali ocito je da je ovim ljudima poslednjih godina zamanjkalo inspiracije.. Неби се сложио с тобом! Баш супротно Глад је отпевао као никад до сада ( по мени) у неким деловима се запитам јел то исти лик који је певао раније?! Једине замерке на албуму су завршеци песама ( пуцкетанје ватре) који након више слушања знају мало да сморе... али иначе чиста петица за албум Edited February 28, 2009 by Prezir_99 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 (edited) biti u potencijalu 1. ja bih 2. ti bi 3. on bi 1. mi bismo 2. vi biste 3. oni bi sto se albuma tice, mislim da je muzicki veoma dobar. textualni deo mi za sad ne ide.. glad je dobro odradio svoj deo sto se pevanja tice, ali mi textovi nikako ne odgovaraju.. mozda vremenom.. kad se slegne i tako to.. edit: ne kompletni textovi nego neki delovi Edited February 28, 2009 by behemoth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 biti u potencijalu 1. ja bih 2. ti bi 3. on bi 1. mi bismo 2. vi biste 3. oni bi sto se albuma tice, mislim da je muzicki veoma dobar. textualni deo mi za sad ne ide.. glad je dobro odradio svoj deo sto se pevanja tice, ali mi textovi nikako ne odgovaraju.. mozda vremenom.. kad se slegne i tako to.. edit: ne kompletni textovi nego neki delovi cu ces ce cemo cete ce elem, moras mi dati da pogledam jos jednom.. ali.. kad sam videla ASKURDjEL.. tu rec sam poslednji put izgovorila u osnovnoj skoli.. odlicna rec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Novi May Rezult je nešto najgore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rashomon Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Novi May Rezult je nešto najgore. Zna covek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopOfTheMorning Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Zna covek. Jbt imash 5 postova i to sve haterski. Opusti se. >.< Imaju li textovi negde online ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rashomon Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Jbt imash 5 postova i to sve haterski. Opusti se. >.< Nisam znao da covek ne moze da kaze svoje misljenje...pa bilo ono negativno kad je rec o ovom, kao i nekim drugim bendovima ili ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts