VaMp^^^HeLLSenT Posted February 19, 2004 Report Share Posted February 19, 2004 a za neupucene kad se sve to pomijesa dobija se veoma zajebana i opasna kombinacija tako da se nemojte igrat i ovo pokusavat kuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 May je gay... HA, HA, HA, HA.... TOOOOOOOO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 (edited) E, jel neko preslusao "U slavu rogova nasih" uopste???? Ja ga nabavih danas tek i preslusah, nije lose, ima cak i cover GEHENNE Edited March 31, 2004 by genius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 E, jel neko preslusao "U slavu rogova nasih" uopste???? Ja ga nabavih danas tek i preslusah, nije lose, ima cak i cover GEHENNE Dobro jutro! Obrada Gehenne nije losa. Ima i taj live koji nije los ali u sustini su mogli i bolji album da izdaju. Prosecno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 Shta bi ti bolje?One dve nove pesme su super,demo je dobar,samo se slazem za Jata Moja Crna,to mozda i nije trebalo da se nadje na albumu. Inace,kad ce novi album da izadje,jel zna ko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 (edited) Svako jutro ! Elem, kontam da niko ne raspravlja o tome...Sta da kazem, provalila sam ja da je to fora za fanove dok ne izadje Svetogrdje (ne zovu me "genije" za dzabe:))...Mislim moze May Result i bolje...Ali je opet dobra fora ...Slazem se da je live vrzija je dobra... Edited March 31, 2004 by genius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 Mislis na Jata moja Crna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 e, da, pobrkala sam...ne znam koji mi je danas...Hvala na ispravci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 "U Slavu Rogova Nasih" je po meni odlican, Slava to our hords in blood je super pesma, i obrada Gehenne je fantasticna, medjutim Jata.. su pravi fljasko, ali dobro posto ovaj album i ne pesdstavlja bas novi album nego neko pred izdanje 'Svetogrdja', i nije tako lose........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted April 1, 2004 Author Report Share Posted April 1, 2004 Fora sa Jata i jeste u tome sto snimak nije ni malo sminkan i snimljen je video kamerom (to su snimili neki likovi, ovako bezveze, pa poslali Mat-U), tako da se moze osetiti live atmosfera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nymbus Posted April 1, 2004 Report Share Posted April 1, 2004 a may nisu guy ali jata moja crna tmine vladari pakla strazari krv pite zemlju zalite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 Koliko smarate jednolicnim i bezveznim postovima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 pocinju da me pissinguju off!! muziku mnogo volim ali kad ne bi bili toliko ispaljeni... oni ne znaju ni sami sta su- pagani, satanisti... jel postuju srpsku crkvu ili ne... jel postuju hilandar ili ne... MAY RESULT DO NOT SUPPORT "NO KEYBOARDS" TREND STUPIDITY! sta ovo treba da znaci? cista glupost menjaju logo na svakom coveru... sad je T ustvari antikrst!!! WOW, to treba da impresionira nekoga, bend treba da evoluira a ne da se koristi trikovima rooky bendova da bi zadobili publicitet! sad su nazivi albuma na srpskom, pisani cirilicom, tekstovi polako prelaze na srpski i u bookletu su pisani cirilicom, a sve ostalo je na engleskom kao i gore pomenuta izjava.<-nebulozno make up your mind!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 pocinju da me pissinguju off!! muziku mnogo volim ali kad ne bi bili toliko ispaljeni... oni ne znaju ni sami sta su- pagani, satanisti... jel postuju srpsku crkvu ili ne... jel postuju hilandar ili ne... MAY RESULT DO NOT SUPPORT "NO KEYBOARDS" TREND STUPIDITY! sta ovo treba da znaci? cista glupost menjaju logo na svakom coveru... sad je T ustvari antikrst!!! WOW, to treba da impresionira nekoga, bend treba da evoluira a ne da se koristi trikovima rooky bendova da bi zadobili publicitet! sad su nazivi albuma na srpskom, pisani cirilicom, tekstovi polako prelaze na srpski i u bookletu su pisani cirilicom, a sve ostalo je na engleskom kao i gore pomenuta izjava.<-nebulozno make up your mind!!! Big deal!!!!!!!!! Vazno da je muzika dobra!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 pocinju da me pissinguju off!! muziku mnogo volim ali kad ne bi bili toliko ispaljeni... oni ne znaju ni sami sta su- pagani, satanisti... jel postuju srpsku crkvu ili ne... jel postuju hilandar ili ne... MAY RESULT DO NOT SUPPORT "NO KEYBOARDS" TREND STUPIDITY! sta ovo treba da znaci? cista glupost menjaju logo na svakom coveru... sad je T ustvari antikrst!!! WOW, to treba da impresionira nekoga, bend treba da evoluira a ne da se koristi trikovima rooky bendova da bi zadobili publicitet! sad su nazivi albuma na srpskom, pisani cirilicom, tekstovi polako prelaze na srpski i u bookletu su pisani cirilicom, a sve ostalo je na engleskom kao i gore pomenuta izjava.<-nebulozno make up your mind!!! Lupas gluposti! MR DO NOT SUPPORT "NO K....... zapravo znaci da su oni protiv black bendova bez klavijatura, ja mislim da su u pravu je black prvenstveno razlikuje od ostalih pravaca bas ta mistika i dinamika koju joj daju klavijature! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 Lupas gluposti! MR DO NOT SUPPORT "NO K....... zapravo znaci da su oni protiv black bendova bez klavijatura, ja mislim da su u pravu je black prvenstveno razlikuje od ostalih pravaca bas ta mistika i dinamika koju joj daju klavijature! Ne mozes biti vise u pravu!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 Naravno da sam u pravu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 pocinju da me pissinguju off!! muziku mnogo volim ali kad ne bi bili toliko ispaljeni... oni ne znaju ni sami sta su- pagani, satanisti... jel postuju srpsku crkvu ili ne... jel postuju hilandar ili ne... MAY RESULT DO NOT SUPPORT "NO KEYBOARDS" TREND STUPIDITY! sta ovo treba da znaci? cista glupost menjaju logo na svakom coveru... sad je T ustvari antikrst!!! WOW, to treba da impresionira nekoga, bend treba da evoluira a ne da se koristi trikovima rooky bendova da bi zadobili publicitet! sad su nazivi albuma na srpskom, pisani cirilicom, tekstovi polako prelaze na srpski i u bookletu su pisani cirilicom, a sve ostalo je na engleskom kao i gore pomenuta izjava.<-nebulozno make up your mind!!! A oni to rade zato shto su po defaultu przhane i pulika sa time verovatno nema nikakve veze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 (edited) pocinju da me pissinguju off!! muziku mnogo volim ali kad ne bi bili toliko ispaljeni... oni ne znaju ni sami sta su- pagani, satanisti... jel postuju srpsku crkvu ili ne... jel postuju hilandar ili ne... MAY RESULT DO NOT SUPPORT "NO KEYBOARDS" TREND STUPIDITY! sta ovo treba da znaci? cista glupost menjaju logo na svakom coveru... sad je T ustvari antikrst!!! WOW, to treba da impresionira nekoga, bend treba da evoluira a ne da se koristi trikovima rooky bendova da bi zadobili publicitet! Hilandar je totalno nebulozno pominjati ovde a jos gore je ako si mislio da treba da budu srecni zbog paljenja istog. Ako nista srpskoje. "NO KEYBOARDS" znaci da podrzavaju klavijature u BM-u sto velika vecina ne voli. Ovo za T necu da komentarisem jer ne znam o cemu se radi... >>sad su nazivi albuma na srpskom, pisani cirilicom, tekstovi polako prelaze na srpski i u bookletu su pisani cirilicom, a sve ostalo je na engleskom kao i gore pomenuta izjava.<-nebulozno<< I neka, mi nazalost nemamo puno bendova koji pevaju na maternjem jeziku i koriste narodno pismo. Sve ostalo je na engleskom da bi ljudi znali da se snadju na sajtu i da saznaju nesto, za textove ce se sigurno naci prevod, a i kao da je bitno, koliko bendova ne pokazuje svoje textove pa su poznati(bendovi, jeli). Bar ne mesaju srpski i engleski u istoj recenici (pissinguju off!) Edited April 2, 2004 by Frankenchrist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 Hilandar je totalno nebulozno pominjati ovde a jos gore je ako si mislio da treba da budu srecni zbog paljenja istog. Ako nista srpskoje. "NO KEYBOARDS" znaci da podrzavaju klavijature u BM-u sto velika vecina ne voli. Ovo za T necu da komentarisem jer ne znam o cemu se radi... >>sad su nazivi albuma na srpskom, pisani cirilicom, tekstovi polako prelaze na srpski i u bookletu su pisani cirilicom, a sve ostalo je na engleskom kao i gore pomenuta izjava.<-nebulozno<< I neka, mi nazalost nemamo puno bendova koji pevaju na maternjem jeziku i koriste narodno pismo. Sve ostalo je na engleskom da bi ljudi znali da se snadju na sajtu i da saznaju nesto, za textove ce se sigurno naci prevod, a i kao da je bitno, koliko bendova ne pokazuje svoje textove pa su poznati(bendovi, jeli). Bar ne mesaju srpski i engleski u istoj recenici (pissinguju off!) Ponekad se zacudim koliko ima prepametnih postova ovde !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 May Result je jedan od boljih (ako ne i najbolji.....ne znam tu je i The Stone)nasih black bendova... U Slavu Rogova Nasih .....ok je izdanje...Slava To Our Horns In Blood i Kultus Usnulih Bogova su odlicne pesme....Obrada Gehenne je pun pogodak...Svidja mi se...Sto se tice Tmine ....album je odlican,ima mnogo dobrih pesama...Mada nadam se da ce Svetogrdje biti boom... +apsolutno se slazem sa Frankenchrist-om...Poz A sada likovi iz May-a...glupo je raspravljati o tome zato sto je muzika ono sto je vazno,ali evo...nemam nameru da ih pljujem.... Rasa je najgotivnija osoba koju sam ja ikada u ovom svom bednom zivotu upoznala....(smaram malo) On je neverovatan lik... Duca je divan...Milance je skroz opusten lik....Kozeljnik takodje....itd... Jedino mi se ponekad ne svidja sto je Glad malo nalozen ....ali je*i ga sta da se radi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 Rasa je najgotivnija osoba koju sam ja ikada u ovom svom bednom zivotu upoznala....(smaram malo) On je neverovatan lik... Ako ti je pomenuti lik najgotivniji kojeg si upoznala u zivotu,onda ti je zivot stvarno bedan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Nemoj da seres Rasa je super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Ako ti je pomenuti lik najgotivniji kojeg si upoznala u zivotu,onda ti je zivot stvarno bedan. Ma daj ne se*i ....Rasa je stvarno skroz ok lik...ne znam stvarno koji je tvoj problem.U svakom slucaju I da...dark_lilith Pozz!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Voleli ih vi ili ne,mora se priznati da je May Result jedan od najkvalitetnijih i najozbiljnijih bendova na nasoj sceni.Uskoro im izlazi cetvrto izdanje - koliko jos nasih bendova se moze time pohvaliti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts