dark_lilith Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Pa daj Milance zar ne vidis da sam se zajebavala...Sto si tako napet.... Pa i tebe strasno gotivim narocito onu izjavu:,,Momci vidite li kako me ribe snimaju dok sviram".....NAJBOLJI SI!!!! ne seri da je to rekao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Ma to su mi neki ortaci rekli...Sto,bas je simpaticno... Dobar je ovaj Milance...Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Pa daj Milance zar ne vidis da sam se zajebavala...Sto si tako napet.... Pa i tebe strasno gotivim narocito onu izjavu:,,Momci vidite li kako me ribe snimaju dok sviram".....NAJBOLJI SI!!!! Ja to NIKADA nisam rekao!!!Uostalom svejedno je , vise mi je muka od pravdanja i objasnjavanja,( ovih zadnjih par dana je bas bilo vatreno ). Vratite se raspravi o bendu ,ja sam malo bio uleteo , cisto onako iz zezanja.... kada ispade treci svetski rat ....Rasa je O.K. lik , bar onoliko koliko ga ja znam , a ona tvoja izjava je bas bila smesna.... Ajd sada stvarno se treba vratiti na temu o bendu...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Ja to NIKADA nisam rekao!!!Uostalom svejedno je , vise mi je muka od pravdanja i objasnjavanja,( ovih zadnjih par dana je bas bilo vatreno ). Vratite se raspravi o bendu ,ja sam malo bio uleteo , cisto onako iz zezanja.... kada ispade treci svetski rat ....Rasa je O.K. lik , bar onoliko koliko ga ja znam , a ona tvoja izjava je bas bila smesna.... Ajd sada stvarno se treba vratiti na temu o bendu...... Slazem se....i ja sam se zezala...A za onu izjavu su mi rekli ortaci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurva666 Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Ma to su mi neki ortaci rekli...Sto,bas je simpaticno... Dobar je ovaj Milance...Poz Mala prestani vise da mu se uvlacis u dupe, mnogo bedno izgleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Mala prestani vise da mu se uvlacis u dupe, mnogo bedno izgleda. Halo Kurvo LEKIC!!!!!!!!! SMARAS!!!! Pre svega ja nisam mala..a ovo vise postaje zamorno ovo je tema o May Resultu...zato prekidaj vise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Bas smarate.Prestanite s tim.Ajde da promenimo temu ,jel zna neko kad ce novi album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 Ima milion razlicitih odgovora kada ce izaci Svetogrdje.Po jednom za nekoliko meseci...po drugom do kraja godine...Znaci svako od njih kaze nesto totalno drugacije.Nadajmo se uskoro. Trebalo bi da bude OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaMp^^^HeLLSenT Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 (edited) juce sam slusao "u slivu rogova nasih" (sporo dodje do duklje majku mu) i zadovoljan sam ovim projektom nego reci ti meni milane kad cete vi ovamo,na jednu dobru svirku?ocekujemo vas u baru na ljeto,da dodjete i vi i stone a bice tu i interfector pa da se napravi jedna klanica od svirke? pozdrav od deucaliona! hail! Edited April 11, 2004 by VaMp^^^HeLLSenT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Meni je u "U slavu Rogova naših" vrlo bijedno izdanje, najgore u dosadašnjoj May Result karijeri. Jedino što valja su re-izdanja njihovih prvih pjesama sa prvog dema, mada zvuče skoro isto samo malo boplja produkcija, nem noviteta. Dalje, dvije nove pjesme ne zna se šta je gore. Sve finte iz Tmine ponvo se upotrebljavaju počev od uvoda na klavijaturama koji je "Oganj" skinuti znači isti pad, isti ton koji drži desna ruka samo ovamo na lijevoj melodija malo ali mali različita od Ognja. Pa jebote mogao je da smisli nešto originalnije! A za Glaqdada ne pričamo. Čovjeku je glas puko totalno. Sramota je što su stavili "Jata Moja Crna" sa Open Hell-a, tu Glad ne može jednu riječ fino da izgovori, Rakić se preglasno čuje, Iliji se čuju samo činele. Nisu trebali da stavljau tu sramotu od svirke, pa mislim da gori zvuk nikada nisu imali nego što je taj, ili je do snimka ne znam ali svejedno užas za jedan tako dobar band. Joj, zaboravio sam i onaj uvod na akustičnoj gitari koji bi kao trebao da bude mističan a više je nego smoran traje 3 minuta, a da je bar primaći onome sa "Tmine" nego sada nema ni viole a rif je stvarno užas. Obrada "Witch is Born" nije loša mada su na originalnoj verziji klavijature puno složenije neko što ih Milan svira. Još jednom kažem, možda je produkcija, možda brzina i nespretnost pri izdavanju, ali svakakko veliki minus za May Result kojeg sam smatrao nepobijedivim black metal bandom na Balkanu. Obavezno uraditi nešto po pitanju Glada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaMp^^^HeLLSenT Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 po meni nije toliko lose,gledao sam da se usresredim na pjesme a ne na produkciju io stoga moj prethodni post izgleda onako.jeste malo iskopirana tmina i tony u pravu si sto se tice sveobuhvatnog pogleda na album,moglo je i bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 Ma pesme nisu lose,ima fora sa Tmine,ali i nekih novih elemenata,a onaj live su stavili cisto da se zna da su oni,eto,svirali na Open Hell-u i da su elita,a ostali pozeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 onaj live su stavili cisto da se zna da su oni,eto,svirali na Open Hell-u i da su elita,a ostali pozeri. U pravu si! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 Obavezno uraditi nešto po pitanju Glada. Ostatak nisam citirao jer nisam cuo album, ali ja sam ovo pomislio jos kad sam cuo Tminu. Bedak je sto oni nikad nisu imali dobrog pevaca, onaj lik sa Gorgeus... Srdjan se valjda zove, je jos gori od Glada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Meni je u "U slavu Rogova naših" vrlo bijedno izdanje, najgore u dosadašnjoj May Result karijeri. Jedino što valja su re-izdanja njihovih prvih pjesama sa prvog dema, mada zvuče skoro isto samo malo boplja produkcija, nem noviteta. Dalje, dvije nove pjesme ne zna se šta je gore. Sve finte iz Tmine ponvo se upotrebljavaju počev od uvoda na klavijaturama koji je "Oganj" skinuti znači isti pad, isti ton koji drži desna ruka samo ovamo na lijevoj melodija malo ali mali različita od Ognja. Pa jebote mogao je da smisli nešto originalnije! A za Glaqdada ne pričamo. Čovjeku je glas puko totalno. Sramota je što su stavili "Jata Moja Crna" sa Open Hell-a, tu Glad ne može jednu riječ fino da izgovori, Rakić se preglasno čuje, Iliji se čuju samo činele. Nisu trebali da stavljau tu sramotu od svirke, pa mislim da gori zvuk nikada nisu imali nego što je taj, ili je do snimka ne znam ali svejedno užas za jedan tako dobar band. Joj, zaboravio sam i onaj uvod na akustičnoj gitari koji bi kao trebao da bude mističan a više je nego smoran traje 3 minuta, a da je bar primaći onome sa "Tmine" nego sada nema ni viole a rif je stvarno užas. Obrada "Witch is Born" nije loša mada su na originalnoj verziji klavijature puno složenije neko što ih Milan svira. Još jednom kažem, možda je produkcija, možda brzina i nespretnost pri izdavanju, ali svakakko veliki minus za May Result kojeg sam smatrao nepobijedivim black metal bandom na Balkanu. Obavezno uraditi nešto po pitanju Glada. oni su se unapred izvinili za jata jer je ozvucenje bilo katastrofalno, a nema Glad toliko los vokal barem po meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Ima milion razlicitih odgovora kada ce izaci Svetogrdje.Po jednom za nekoliko meseci...po drugom do kraja godine...Znaci svako od njih kaze nesto totalno drugacije.Nadajmo se uskoro. Trebalo bi da bude OK. Jovana sestro pa zar i Kostu na avatar? Oh bože... ti si luda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady of Blood Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 eeeeeeeeee Joco Joco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 eeeeeeeeee Joco Joco Obruka dečka. Bar da je stavila neku sliku gde je dobro ispao. Na ovoj i nije neki... Dakle Jovana, stavi neku gde bolje izgleda. Zamisli kad Kole to vidi. Joj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady of Blood Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Nadam se da nije registrovan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 On nije ali gomila ljudi koji ga znaju jeste. Pa evo ti prvi onaj SACRAMENTAL BLOOD. To mu je ortak iz benda. Zar stvarno mislis da mu nece reci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Pa sta i da mu kaze...Kosta je ok.A sto se tice njegove slicice na avataru...stavila sam je onako bezveze....Skroz je cudan ovde i .....Ako nadjem neku Le****u .....ustvari gledaj sad tj sutra koji cu avatar da stavim... Ali devojcice moje vratimo se mi May-u....Cika Apeiron se setka ovuda Mogli bi ovi iz May-a da zakazu neku svirku.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Pa sta i da mu kaze...Kosta je ok.A sto se tice njegove slicice na avataru...stavila sam je onako bezveze....Skroz je cudan ovde i .....Ako nadjem neku Le****u .....ustvari gledaj sad tj sutra koji cu avatar da stavim... Ali devojcice moje vratimo se mi May-u....Cika Apeiron se setka ovuda Mogli bi ovi iz May-a da zakazu neku svirku.... Pa imali su je skoro. I Jovana gde bre nalazis ovakve slike za avatar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Pa imali su je skoro. I Jovana gde bre nalazis ovakve slike za avatar Pa i nije bila bas tako skoro...Ali nema veze... Ovu slicicu ni sama ne znam gde sam izvukla... Dosta vise prica oko mog avatara.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Nismo mi krivi sto imas zanimljive avatare! Dobro si se vratila na staro. Ma najbolje opet stavi Ducu, da bar znamo sta gledamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 oni su se unapred izvinili za jata jer je ozvucenje bilo katastrofalno, a nema Glad toliko los vokal barem po meni Poslušaj još jednom Jata uživo pa mi kaži to. Ja ipak mislim da se tu čovjek umorio jer su je valjda svirali zadnju a ako nije tako onda stvarno loše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts