RNA Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Sve OK< ali sto samo 50 minuta? Ja da sam clan benda koji ima toliko dobrih pesama iza sebe ne bih isao bez bar sat i po. Quote
Angelystor Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 VR je bio predgrupa Beyond Fearu? No comment. ali jebote.. Quote
Angelystor Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Pa cenim i ja da je tako..i prirodno je da bude tako..al me lecter zbuni u gornjem postu.. Quote
RNA Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Iskreno me en bi cudilo i da jeste bilo tako. kakve sve kombinacije sad postoje... Recimo samo za Trivium i Annihilator. To je nepravda kakva se ne pamtmi od kad je sveta i veka. Quote
Vlaja Buraz Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 (edited) Deda jeste star, ali valjda nije toliko izlapio. Usput, činjenica je da je gadna situacija. Edited January 2, 2007 by Boro Quote
RNA Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Ne, nisam mislio da je on izlapio, samo sam ocekivao drugaciju situaciju. Mada, da vidimo: Beyond Fear izdaju za SPV, a Vicious Rumors za Mascot Records. Mislim da je samim tim situacija poprilicno jasna. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Da V.R je bio predgrupa B.Fear no ovoj turneji, znam kada sam dobio ponudu bilo je : B.Fear(Ripper Owens) + support act : Vicious Rumors . Tako neste bese... Ne znam sto se cudite, kada bi se gledao kvalitet bendova gde bi nam bio kraj. Danas se gleda ko je popularniji nebitno da li su shit ili nisu. Ja sam popizdeo kada je Sepultura bila predgrupa Shit Flamesima. Ne bitno sto je sepultura danas bez maxa, ali bre SEPULTURA JEBOTE!?!?!? Alo ko su ti Shit Flames ?!?!!? Ali danas je kapital glavna stvar u metalu i to svima treba da nam bude jesno. Ili ce da nam bude pre ili kasnije... samo sto ja en zelim da verujem u to to je moj problem. Quote
dr.lecter Posted January 26, 2007 Author Report Posted January 26, 2007 (edited) Deda jeste star, ali valjda nije toliko izlapio. Usput, činjenica je da je gadna situacija. Polako posustajem ali me raduje da jos neko vjeruje u me pa makar to bio i nemetalac Borivoje Naravno u pitanju je disko kuca koja gura svoje pulene a predgrupe imaju obicno manje para da bi bili hedlajneri Sad sam procitao da je turneja sa Agent Steel pomjerena za kraj maja pocetak juna Edited January 26, 2007 by dr.lecter Quote
М Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Chuo sam jednu stvar na VH1, i zvucala mi je prilicno Speed. Speed sa Power utiscima... Uzdravlje Quote
RNA Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 'Don't Wait For Me'??? Za nju su radili spot. Quote
М Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Jeste... dobra je pesma... totalni speed. Uzdravlje Quote
RNA Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Naravno da je dobra, pesma, ali treba procitati sta je jedan lik napisao u recenziji na metal archives za "Vicious Rumors" album. Ono je genijalno debilno. Mislim, album je rame uz rame sa "Digital Dictator". recenzija Quote
Thrashformers Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Vicious Rumors su uvek vishe slushali thrasheri nego heavy metalci.Iskreno recheno imam diskografiju ovog benda vec duze vreme ali sam samo prva dva albuma preslushao i nit su me odushevili nit su me razocharali.Pustim po neki put Minute to Kill,Digital Dictator i josh po neke pesme.Prvi album im je zaista dobar ima bash dosta dobrih pesama a i pevach im je dobar.Chudi me da nisu postigli neki veci uspeh.Sve u svemu moj zakljuchak je da je ovo jedan dobar ali podcenjeni bend nazalost.Moracu da preslusham i ove ostale albume... Quote
RNA Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Nisu bili thrash, Vicious Rumors je u pocetku bio bas cist US power. Nema benda koji bi svojom muzikom bolje definisao taj zanr, osim mozda Helstar. Vremena su bila takva da se taj zvuk nije preterano mnogo trazio i da je gomila dobrih bendova ovog usmerenja propala zarad osrednjih ili losih thrash i glam bendova. Zalosno, ali istinito. Quote
М Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Pa ne kaze on da su bili thrash, vec da su ih slushali thresheri, uglavnom. Quote
RNA Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 I to tesko, mada je mozd au pravu. Treseri su u to vreme bili najzadrtija grupacija metalaca koja nija slusala mnogo toga van svog zanra. Bas zato i jesu propadali ovakvi bendovi. Quote
Thrashformers Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Brdo matorih heavy metalaca nije slushalo ovaj bend a 90% thrashera koje sam upoznao kazu da su chuli po neki album ili da aktivno slushaju ovaj bend.Uostalom nebitno je shta ovaj bend svira,bitno je to da ga vredi preslushati.Bash sam danas uzeo da preslusham josh neke albume i za sad su mi pozitivni utisci.Ovo je definitivno podcenjen bend.Nazalost... Quote
RNA Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Pih, jedan od gomile. Mada, uspeli su da izdaju par sjajnih albuma za Atlantic, sto se na prelasku iz 80-ih u 90-te smatralo zamasnim uspehom! Ovo je jedan od bendova cije pesme bezmalno stalno vezbam za raspevavanje. Karl Albert je bio car! Kakav glas! Quote
М Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Neko chuo njihov poslednji album? Warball? Fenomenalan je. Sonic Rebellion je takav uvod u album, pesma razbija. Ono, mnogo je zestok album, chak ima i onog hammering filinga koji thrash ima i koji svi mi volimo Toplo preporuchujem. Quote
RNA Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Расправљали смо неколико страна раније о новом албуму. Добар је, много бољи од тма претходника, али мени није баш сјајан, само баш добар. Поздрављам повратак мелодике у њиховом звуку. Quote
Grobodan Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Moglo bi i ovde da pocne da se raduje malo,a? Quote
RNA Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Могло би и те како. Не знам какве су им сет листе за последњих неколико трунеја, али ако не буду свирали 'Minute To Kill', 'Worlds And Mаchines', 'Digital Dictator', 'Hellraiser' и 'On The Edge', има да са'ватам Џефа Торпа и да га изломим! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 01. Digital Dictator 02. Minute To Kill 03. Soldiers Of The Night 04. Sonic Rebellion 05. Don't Wait For Me 06. Lady Took A Chance 07. Abandoned 08. March Or Die 09. Immortal 10. Down To The Temple 11. Hellrazor Ovo je lista za Earthshaker fest. Quote
Recommended Posts