vudun Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 "Dosta vise aman sa tim proseravanjima o prisvajanju imena.Idete mi svi vi poznavaoci muzike na kurac bre.Kad sam ja prisvajao ime Smaka?Pa ljubite u kurac onog idiota Borisa,a ne znas da se zbog njega i raspala grupa koju volis.Covek mogo uzivo da otpeva dve pesme.Svi ste vi idioti definitivno.Pustite me na miru,krajnje je vreme.Najda" No comment. I sta ja da pricam sa vama o muzici,kad ste u odrpanim Maiden majicama,masne kose i puno kompleksa. Kad budes imao prilike da ukapiras sta sam ti uopste rekao,verovatno ces biti deka koji cirka kaficu u nekoj birtiji. Ovde lupa i to gadno. Kladim se da dobar deo članova ovog foruma ne nosi Maiden majice i ne šeta se okolo masnom kosom. Ja, recimo, furam kratak uredan friz, tuširam svakodnevno.... i šta sad? A čak i da ima takvih, šta pa njega briga za to? Svi fanovi imaju ravnopravan tretman. I što ih je više i što su verniji, svakom izvođaču bi trebalo biti drago ... bilo da su oni crni, žuti, trapavi ili šljapavi... Niko njega nije omalovažavao kao pevača, niti nazivao pogrdnim rečima na ovoj temi! Što se mene tiče ''Bioskop Fox'' mi je jedan od omiljenih SmaK albuma. A taj album je otpevao Dejan Najdanović Najda lično ... niti je Boris, niti Dado Topić. Jeb'o te, nikako ne kontam, čemu tolike frustracije u njemu i povređene sujete ?!? A što se tiče onog famoznog koncerta lepo je Boro rekao .... istina je negde na sredini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 onaj ko ne može da dostojno nosi neko ime ne treba ni da ga nosi, već da se nosi u .... pi pi pi!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitesnake_Zr Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 (edited) Ljudi,pomagajte.:)Hitno mi je potrebna pesma od Smaka-Mozda imam vremena.Kopao sam po netu,ali nema sanse da nadjem,retardiran sam...Unapred zahvaljujem. Edited January 23, 2009 by Whitesnake_Zr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Ljudi,pomagajte.:)Hitno mi je potrebna pesma od Smaka-Mozda imam vremena.Kopao sam po netu,ali nema sanse da nadjem,retardiran sam...Unapred zahvaljujem. Izvoli: http://rapidshare.com/files/188912932/04_-...remena.MP3.html Valjda nisam zakasnio (mnogo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitesnake_Zr Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Hvala puno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timmons Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) Najjaca grupa svih vremena! Sve sto je bilo i moze biti jedino je SMAK NEPONOVLJIV! I gomila Jazzera X) Da nije bilo Smaka nikad ne bi poceo da slusam muzicare kao sto su McCo Tyner, Dexter Gordon, Billy Holliday... Ja Smak ne mogu da uvazavam samo kao Rock grupu, moram da ga uvazavam i kao Jazz i Blues grupu. Slava im! Put od Balona definitivno prva stvar koja je dokazala da su muzicari! Edited January 28, 2009 by Timmons Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 ''ар ју киборд, ор бејс плеја?'' ''најда!'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 e uporedite leba vam crimsom tide and dark sea (ili tako nesto) od nightwisha i ariju dijamond od smaka http://www.youtube.com/watch?v=Y1NtHjHZGEU&hl=de pa ako ima neko informisan da mi kaze jel to nightwish ukrao od smaka ili je to neka poznata kompozicija koju su obradili i tocak i nightwish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feral Ghoul Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 @The Trooper Ja ne vidim slicnosti. Da li neko ima neki koncert od Smaka ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Ima sličnosti, podseća glavna a ujedno i jedina tema iz Crimson Tide And Deep Blue Sea na jedan deo Smakove kompozicije... poklapaju se u par tonova, možda čak i taktova, nisam siguran (a mrzi me da sad opet preslušavam). Uglavnom, sumnjam da je Nightwish maznuo od Smaka to... a sad da li to pripada nekoj trećoj kompoziciji koja je poslužila kao inspiracija i jednima i drugima... to već pojma nemam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluesbreaker Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 e uporedite leba vam crimsom tide and dark sea (ili tako nesto) od nightwisha i ariju dijamond od smaka http://www.youtube.com/watch?v=Y1NtHjHZGEU&hl=de pa ako ima neko informisan da mi kaze jel to nightwish ukrao od smaka ili je to neka poznata kompozicija koju su obradili i tocak i nightwish ? arija dijamond je tockova stvar, jedna od signachr stvari, to bi, majku ti bozju trebao znati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 (edited) Posto nesto radim ko stoka, kapitalizam jelda a ja pretrpan, sedim kuci petak vece i ganjam Smak 'Na Balkanu' ali iz sve snage. Duvajte ga Ameri, duvajte ga Ameri. A da, Dado. Peva. Dado je car. Ja sam kao mali decko is'o na praksu u JAT, Surcin aerodrom jelda, i Dado je jedan od likova koji nas je 'pokupio' dok smo stopirali. Dobro, nije. Imao covek zenu Engleskinju, ispratio je kuci iz nekog tripa leta gospodnjed '82. ili '83., shvaticete ako se ne secam. Nas dvojica stopirali, ortaci iz odeljenja. Stao Dado, im'o onaj Ford Taunus al' sporCki sta li, dvoja vrata ali ima nazad sediste. Medjutim, pojacala. K-r-c-a-t-o. 'I kao sta vi momci, stop, aerodrom, te fore, ride?' Mi kao, 'da sefe' (vidi Dado, gledamo se drugar i ja u lice). Kaze, 'mogu jednog da povedem'. Mi kao, 'putuj sefe i fala ti sto si uopste stao'. Daleko je Surcin, vi omladino sto sad mozete tamo da se teleportujete PlayStation Trojkom. Dado je kralj . Edited June 20, 2009 by Dersu Uzala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Evo, da oživimo malo temu o bendu jednim našim doprinosom: http://www.youtube.com/watch?v=SdirUcl25TU 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 (edited) Поправљаш се, иако ти не лежи високо певање, а бураз ти је добар импровизатор. Него, нисте могли наћи ''излизанију'' ствар од ове? Плава песма, Мирис ње, Кад спаваш сам, Ремизов валцер, Тенџи танџи... тако нешто обрадите, нису фора Сателит и Даире. Edited November 24, 2009 by Вуду ПопаЯa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Принче, дај нам неку обраду са панк/ои вокалом. Не мора све да буде хеви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alva.Mater.Ceten.Tanan Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Onaj ko ne uspe skroz da skine pesmu i u solazi i u vokalu nije uspeo nista. Znaci umesto da si uradio "negde iz dalekaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ti si uradio "negde iz dalekaaaaaaaaaaaaaaaa" sto je momentalni fail. Ali video je dobro uradjen kao i produkcija , to je za pohvalu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Можда човек није хтео да прекопира Смак до детаља. Импровизација, ово оно.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alva.Mater.Ceten.Tanan Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 To ti je kao kada bi uzeo Hram Svetog Save i srusio sve ukrase i lepote i kada bi stavili napravili bele prazne zidove.....you know what i'm aiming ? A Plava Pesma .......to danas tesko ko moze da skine vokalno....savrsen vokal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 A Plava Pesma .......to danas tesko ko moze da skine vokalno....savrsen vokal Наравно. Само за одабране. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Можда човек није хтео да прекопира Смак до детаља. Импровизација, ово оно.. Naravno, ja da mogu, otpevao bih i taj ton (H). Nije ni James Hetfield u obradi Mercyful Fate pevao kao King Diamond, fora je prilagoditi pesmu svom vokalu. Ovo je inače Najdina verzija, D štim, sa izuzetkom pomenutog tona i uz neke improvizacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alva.Mater.Ceten.Tanan Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Sto niko ne spominje El Dumo kao jednu od najboljih Smak pesama ? U kategoriji sa Plavom Pesmom http://www.youtube.com/watch?v=-zgJgFczVwM 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 A Blues U Parku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alva.Mater.Ceten.Tanan Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 A Blues U Parku ? Suvishe poznata Govorim za ove manje poznate siroj javnosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Ja sam El Dumo čuo među prvim pjesmama od Smaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vobradovic3 Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Ljudi jel zna neko gde mogu da skinem diskografiju Smak-a?Dajte neki link... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts