Jump to content

Recommended Posts

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Sinoc slucajno uhvatim na RTS 2 snimak Smakovog koncerta iz Arene. Nazalost, radi se o skracenom snimku, u trajanju od oko sat vremena. Nadam se da je i ostatak materijala u nekoj arhivi i da ce nekad emitovati i citav koncert.

Evo ga na YT:

http://youtu.be/MTi_Rl6hH7o

Posted

Već je jednom emitovan u dva dela u razmaku od petnaest dana, negde u maju mesecu.

Nisam znao za to, jer TV slabo gledam, ali sam tada na teletextu vidio da pise "repriza". Dobro je ako ima i drugi dio koncerta, a i ovo za DVD je odlicna vijest.

Posted

Sinoc slucajno uhvatim na RTS 2 snimak Smakovog koncerta iz Arene. Nazalost, radi se o skracenom snimku, u trajanju od oko sat vremena. Nadam se da je i ostatak materijala u nekoj arhivi i da ce nekad emitovati i citav koncert.

Evo ga na YT:

http://youtu.be/MTi_Rl6hH7o

Evo vam bre ovde ceo koncert:

Kacio ga neko jos tamo oko koncerta.

• 1 year later...
Posted

Grupa Smak održaće koncert na beogradskom Ušću 20. juna.

Na Ušću će nastupiti osnivači benda RM Točak, Boris Aranđelović, Slobodan Stojanović Kepa, Zoran Milanović, kao i novi članovi Dejan Najdanović, Mikica Milosavljević, Dejan Stojanović Kepa jr, Dejan Zdraveveski i Filip Milanović.

Bend će na koncertu na Ušću izvesti pesme iz standardnog repertoara, uz neke izmene i nove pesme koje će Smak u međuvremenu snimiti za svoj novi album.

Ulaznice će biti puštene u prodaju 30. marta po cenama od 1.500 dinara za parter i 2.000 dinara za fan pit.

http://mondo.rs/a769295/Zabava/Muzika/Smak-na-Uscu-20.-juna.html

Posted (edited)

Ja se nadao da neće biti Najde, al' najaviše ga... Nije mi jasno što ne peva Boris Južni voz, Najda crveni na toj pesmi ki Deris na Hansenovim vokalnim bravurama.

Edited by Demon Seed
Posted (edited)

Mislim da se i Najda nadao da neće biti Najde.

I otkud sad novi album? I ko će biti na njemu? Svih njih 50, samo jedan Kepa, Kepini unuci, Najda, Boris?

Edited by Angelystor
  • 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

Ja sam koncert u Areni propustio i mislio sam da ću da žalim do kraja života ali sam se ipak iznenadio kada su zakazali koncert na Ušću, to jednostavno nisam mogao propustiti, i dobro je što nisam....

Počivaj u miru legendo.