Kentaur Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Pa, Tocak je i hteo da sviraju instrumental, ali enznam zasto nisu! Quote
... Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 Све похвале за њих, али опет бих пре слушао неколико других старијих домаћих бендова рок усмерења. Quote
dark earendil Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 ne znam malo bendova domacih ima kvalitet kao oni,ipak su oni nesto najbolje cime imamo da se pohvalimo! Quote
... Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 Не спорим квалитет ни у ком случају, па можда и то што рече да су најбоље. Само мени некако више леже неки други бендови... Quote
Prinzessin Tinea Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 uh, Smak... strava bend! E bila nedavno svirka u Holidayu a ja nisam bila isla sam na Prorock... Quote
Prinzessin Tinea Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Smak-ooooooooodlican band. Daire su sweeeeeet.... Mada moja omiljena pesma je Miris nje! Quote
ReAmroth Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Jedan od bendova koji su mi obiljezili djetinstvo!!! Quote
acanikolic Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 samostalni muzicki akordi kragujevca rules!!! Zadnji put sam ih gledao 20.08.2000. u Nisu Quote
Wild Rose Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 uh, Smak... strava bend! E bila nedavno svirka u Holidayu a ja nisam bila isla sam na Prorock... Bila tada Kerber/Smak svirka... Ja nisam tada isla na Prorock, isli su ovi moji iz Crew-a... U Holideju je bilo mnooogoooo dobro.. Ja sam maximusalno uzivala... Stvarno su odlicno odradili svrku... Meni savrsena kombinacija-clanovi ta dva benda... Daire su sweeeeeet.... Mada moja omiljena pesma je Miris nje! Ma Daire je super pesma ali je vise ne racunam kao Smak jer su svi smorili sa tom pesmom... I meni je Miris nje jedna od omiljenih pesmica... Pa onda Mozda imam vremena, pa El Dumo, Satelit, pa naravno i Blues u parku... Mozda postojim, Crna dama, Profesor.... Da ne preteram ja sad pa da napisem sve pesme... Uglavnom mnogo volEm Smak, i potrudicu se da idem i sl. put kad budu svirali... Quote
+ Jimmy + Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 E, ali Mars na Drinu sa distorzijom i Izlazak iz harema. To treba cuti i to uzivo. Quote
shock! Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Ma Daire je super pesma ali je vise ne racunam kao Smak jer su svi smorili sa tom pesmom... takodje...i Neverne bebe imaju Daire obradu na zadnjem albumu valjda Quote
Wild Rose Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 Aaaaaaaa!!!! Znaci bila je opet svirka Smak/Kerber u petak (22-og) u Fest-u, a ja sam videla plakat tek pre par dana! Smor... Je l` bi neko na certu? Quote
Elderane Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 Nekad bio dobar bend...Sada su istorija! Quote
Geozee Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Nema sta, oni su jedni od najvecih i najboljih rock-jazz bendova u srbiji i sire. Quote
Vlaja Buraz Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 I u Bugarskoj? Prije par dana su komšije u 8:30 uživali uz "Perle" i "Nebo je samo drum bez dna". Quote
Millosh_024 Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 rock-jazz bendova Iskreno se nadam da si mislio na rock-blues jer sa Jazz-om nemaju ama baš nikakve veze. Ja trubu nigde nisam vid`o. Ljudi nije fer je NAJJAČI DOMAĆI RIFF! Quote
Vlaja Buraz Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 A ja bih Miloše volio misliti da se ti šališ. Jazz-Rock = fusion Odrednica fusion je i nastala početkom '70-ih i njeno je značenje - fusion of jazz and rock. Znači, NE Louis Armstrong nego Mahavishnu Orchestra. *** "Ljudi nije fer" sa LWA ili sa kompilacije Istorija? Ne treba ti 'ili'. I zapamti, samo legalno je sigurno. U knjižici koju dobiješ sa diskom pročitaš: Nosilac albuma Live Without Audience je svakako ova pesma nastala inače u nekadašnjem DDRu, za vreme Smakove turneje '76. Ne samo zbog toga što je propraćena uspešnim spotom, kod izbora numera za novi repertoar Smaka, Ljudi nije fer se pokazala kao najpogodnija za novi zvuk grupe. 3. Ljudi nije fer * 3:22 * RM Točak * Mirko Glišić * Live Without Audience 1997. * A Records Inače, originalna verzija te pjesme je objavljena na singlu. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Decko je rekao da mu se vishe svidja verzija sa Najdom... cemu istorija I onako svi to imamo po nekakvim piratskim best of kompilacijama... Quote
Face Of Melinda Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Mene je ortak navukao na njih preko pesme "zasto ne volim sneg" pa eto jos uvek ih slusam... heh... kada bi se samo i ovdasnji muzicari ugledali na njih, to bi bilo super jer upravo sam preslusala novi album od Alogie Quote
Angelystor Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Da kenjam o legendarnosti i vezanosti za ovaj bend..mrzi me.. Svirashe u kshu pochetkom leta, i dobra svirka beshe. Ko ima neshto za Najdu da mi kenja imace posla samnom! Tochak chovek svira li svira, ali se polako raspada. Quote
Wild Rose Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Beograd! Dve svirke! 18.11. Holiday 25.11. Fest Idem na jednu od ove dve sigurno! Nisam ih duze vreme chula... Naravno, u pitanju je Smak/Kerber (Najda, Gale) kombinacija... Quote
Kokopelli Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Da nije mame i tate ne bih ni znala za njih. Slusala sam ih kad sam bila mnogo mladja, pa sam prestala, jer sam otkrila "noviju" muziku , pa se sad vratih na njih... Mislim da se danas ne desava cesto da dobijes od nekoga plochu,i to od profesorice likovnog iz srednje skole... a ja sam ih dobila cak 3. Jeste da je J.J. u pitanju ali ipak je super ...svi sanjamo jedan lepši svet on postoji za tebe, za svakog praštaj, praštaj dok si živ niko ne želi da bude kriv i to boli ako voliš praštaj sve i stalno slušaj organizam blues gde je ljubav, gde je bol kazaće ti organizam blues... moja omiljena... Quote
Tower... Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Saznao sam za Smak tek kad sam poceo da idem na casove gitare, a slusam ih tek od nedavno. Mnogo mi se svidjaju. Zasto je ova tema tako zamrtvljena? Zivnite malo, ljudi!!! Quote
Recommended Posts