Jump to content

Recommended Posts

Posted
TREBA cuti BALET sa albuma ZASTO NE VOLIM SNEG

PUUUUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFfff

to je DO JAJA

biggrin.gif

Bravo!

Prvi post pa na Smak laugh.gif

Dobrodoslica pivopije.gif

Inace, ja sa tog albuma upravo pesmu "Zasto ne volim sneg" najvise volim.

Nekako mi je legao Topicev glas ph34r.gif

Posted

Ma bwe Balet je extra narocito tamo onaj deo posle pocetka sa klavijaturom cuveni riff!

A ko ne voli Juzni Voz sa tog albuma ko ne bi hteo da ga svira eeeee icon_smile.gif

Posted
Ma bwe Balet je extra narocito tamo onaj deo posle pocetka sa klavijaturom cuveni riff!

A ko ne voli Juzni Voz sa tog albuma ko ne bi hteo da ga svira eeeee icon_smile.gif

Pa basista znamo se...

To je ono kad uleti sa hammondom.

Jaaooooo.....kad ga oprzi!Nabije mu leslie i samo roxy music!!!

• 2 months later...
Posted

И ово је бенд због кога сам се пријавио на овај форум. Јеби га, гледао сам их уживо много пута. И шта рећи - ЗАКОН брате.

• 2 weeks later...
Posted

Jel ste culi verziju Alo samo u verziji Najde,Mikice,Dejana,Vlade,Tocka i Kepe?

Znaci jebe kevu kako su napravili 2. verziju!To je valjda koncert iz '95

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Pa fellow Smakovci sta kazete za ovo sto je Najda opet stavi ime Smak za svoj bend?Kako bwe glupo,prvo to sto je 28. kad je Bryan Adams(ja ne idem na taj koncert ali mnogi ce ici) drugo kako bwe bez Tocka,Kepe ili bilo kog originalnog clana Smak i trece zar misli bas da ce da nas nasamari(jeb. pa Tocak ima tolko ucenika i poznanika da je nemoguce sakriti laz)?

Edited by Livnica
Posted

Evo sta je pevac iz Kraljevskog Apartmana rekao za skidanje Smaka:''Onaj manijak u picku materinu nije normalan to niko zivi ne moze da skine.''

Na kog manijaka je mislio? Na Borisa?

• 1 month later...
Posted

Interesantno je da je smak pri samom pocetku karijere vec dostigao svoj muzicki vrhunac.Treba samo odslusati put od balona i sve cete shvatiti.Tu se tacno cuje koliko ko poseduje muzickog znanja i koliko su mastoviti.Mislim,ova dvojica(Tocak i Laza)su neverovatni!Plus Kepa koji se savrseno uklapa i vezuje ih u celinu.Basista je neki indijanac,koliko znam pola stvari iz te pesme nije mogao da odsvira.Tako da je Tocak snimao bas

Posted

Ma sto se mene tice po mnjenju tekst,po mnjenju Rockeri,a uistinu muzicari i muzika do vrha!

Do jaja je taj Put od Balona!

• 2 weeks later...
Posted

Brate ja imam vec 2 godine,i stalno to spominjem XD koji sam frik!

Aria Daiomond is the name of squarerish guitar.

Koji si ti ?Posto imam tedenciju da zapamtim imena kolega kod Tocka.

• 2 weeks later...
Posted

Будем ли доживео још један њихов концерт запалићу мотор!!!! Од среће, наравно. Чуло би се већ о томе, свако ко ме познаје зна да се не зајебавам са таквим стварима.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

tek sam sad video da smak ima temu

pre nego sto sam pocheo sa sabbathom slusao sam smak

mislim ubedljivo najveca rock grupa u srbiji svih vremena, nazalost i ne toliko poznata :(

sto se tiche radova sa najdom, ono je solidam materijal i svidja mi se jer su ipak to tockovi originalni i tipicni rifovi, iako je sve tvrdje i jache. mislim da novi je novi smak bash ono sto su tocak i kepa teli da urade i da su ti albumi sami po sebi dobri, a i po meni se najda tu dobro uklopio

ALI to bash nije smak nego tocak, kepa i kompanija...

boris je boris, ali mi on ponekad ide na ganglije piskavim glasom, ali ipak mi je smak omiljeni domaci rock bend uz ciju muziku koji sam odrastao