SiLverWare88 Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 TREBA cuti BALET sa albuma ZASTO NE VOLIM SNEG PUUUUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFfff to je DO JAJA Quote
Wise Owl Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 TREBA cuti BALET sa albuma ZASTO NE VOLIM SNEG PUUUUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFfff to je DO JAJA Bravo! Prvi post pa na Smak Dobrodoslica Inace, ja sa tog albuma upravo pesmu "Zasto ne volim sneg" najvise volim. Nekako mi je legao Topicev glas Quote
Shuma Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Ma bwe Balet je extra narocito tamo onaj deo posle pocetka sa klavijaturom cuveni riff! A ko ne voli Juzni Voz sa tog albuma ko ne bi hteo da ga svira eeeee Quote
SiLverWare88 Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Ma bwe Balet je extra narocito tamo onaj deo posle pocetka sa klavijaturom cuveni riff! A ko ne voli Juzni Voz sa tog albuma ko ne bi hteo da ga svira eeeee Pa basista znamo se... To je ono kad uleti sa hammondom. Jaaooooo.....kad ga oprzi!Nabije mu leslie i samo roxy music!!! Quote
Shuma Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 E i objasnio sam mu i on jos to nije uradio... Jel ima neko mozda audio,mp3,LP Black Lady uopste je nije bilo da se ovde nabavi... Quote
extreme Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 И ово је бенд због кога сам се пријавио на овај форум. Јеби га, гледао сам их уживо много пута. И шта рећи - ЗАКОН брате. Quote
Kokopelli Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 http://img95.imageshack.us/my.php?image=lpcdamaku6.jpg Pronađoh u stanu u koji sam se uselila. Prisvojila sam je iliti ukrala i neznatno povećala maminu i tatinu kolekciju ploča Quote
Shuma Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Evo sta je pevac iz Kraljevskog Apartmana rekao za skidanje Smaka:''Onaj manijak u picku materinu nije normalan to niko zivi ne moze da skine.'' Quote
Shuma Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Jel ste culi verziju Alo samo u verziji Najde,Mikice,Dejana,Vlade,Tocka i Kepe? Znaci jebe kevu kako su napravili 2. verziju!To je valjda koncert iz '95 Quote
Shuma Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 (edited) Pa fellow Smakovci sta kazete za ovo sto je Najda opet stavi ime Smak za svoj bend?Kako bwe glupo,prvo to sto je 28. kad je Bryan Adams(ja ne idem na taj koncert ali mnogi ce ici) drugo kako bwe bez Tocka,Kepe ili bilo kog originalnog clana Smak i trece zar misli bas da ce da nas nasamari(jeb. pa Tocak ima tolko ucenika i poznanika da je nemoguce sakriti laz)? Edited November 13, 2006 by Livnica Quote
RNA Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Evo sta je pevac iz Kraljevskog Apartmana rekao za skidanje Smaka:''Onaj manijak u picku materinu nije normalan to niko zivi ne moze da skine.'' Na kog manijaka je mislio? Na Borisa? Quote
Shuma Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Valjda na Tocka,Borisa moze svako da skine samo sto nema puno tih koji su provalili kako da zvuce bas ko on Quote
SiLverWare88 Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Interesantno je da je smak pri samom pocetku karijere vec dostigao svoj muzicki vrhunac.Treba samo odslusati put od balona i sve cete shvatiti.Tu se tacno cuje koliko ko poseduje muzickog znanja i koliko su mastoviti.Mislim,ova dvojica(Tocak i Laza)su neverovatni!Plus Kepa koji se savrseno uklapa i vezuje ih u celinu.Basista je neki indijanac,koliko znam pola stvari iz te pesme nije mogao da odsvira.Tako da je Tocak snimao bas Quote
Shix Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 SMAK su legende. Samo su im textovi u nekim pesmama glupi. Quote
Guest Silva Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Ma sto se mene tice po mnjenju tekst,po mnjenju Rockeri,a uistinu muzicari i muzika do vrha! Do jaja je taj Put od Balona! Quote
Shuma Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 (edited) Vec su odrzani koncerti legendarnih grupa kao sto su Time,Leb i Sol,Buldozer!Ljudi sve vam je jasno idite i glasajte ako zelite da cujete i fantastican zvuk grupe SMAK!!Sto vise glasova to bolje!Long Live Rock 'n' Roll!! http://eventful.com/demand/D0-001-000081212-1/ Edited January 17, 2007 by Livnica Quote
AKI Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Jel iko od vas ima casove gitare kod tocka(poput mene)?Kako je mocan onaj njegov kockasti fender ,a lik ga drzi onako upecatljivo na sred sobe Quote
Shuma Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Brate ja imam vec 2 godine,i stalno to spominjem XD koji sam frik! Aria Daiomond is the name of squarerish guitar. Koji si ti ?Posto imam tedenciju da zapamtim imena kolega kod Tocka. Quote
richy is the worst shit in world Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Iako ljudi ne razumeju,SMAK je jedan od nasih najboljih grupa koje su ikad postojale.Takvog vokala kao sto oni imaju niko od nasih ljudi,kao i da spomenem Tocka,cisto onako. Quote
Angelystor Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Ocel biti nekih svirki po Srbiji bemu kube? Nis barem? Quote
extreme Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Будем ли доживео још један њихов концерт запалићу мотор!!!! Од среће, наравно. Чуло би се већ о томе, свако ко ме познаје зна да се не зајебавам са таквим стварима. Quote
SiLverWare88 Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Svi nesto mnogo vole daire.Jeste da je hit ali ja ne cujem tu nista posebno. Jesu stvarno dobri ali ja ipak gtovim malo vise bend koji je u isto vreme bio popularan a to je TIME Quote
The Trooper Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 tek sam sad video da smak ima temu pre nego sto sam pocheo sa sabbathom slusao sam smak mislim ubedljivo najveca rock grupa u srbiji svih vremena, nazalost i ne toliko poznata sto se tiche radova sa najdom, ono je solidam materijal i svidja mi se jer su ipak to tockovi originalni i tipicni rifovi, iako je sve tvrdje i jache. mislim da novi je novi smak bash ono sto su tocak i kepa teli da urade i da su ti albumi sami po sebi dobri, a i po meni se najda tu dobro uklopio ALI to bash nije smak nego tocak, kepa i kompanija... boris je boris, ali mi on ponekad ide na ganglije piskavim glasom, ali ipak mi je smak omiljeni domaci rock bend uz ciju muziku koji sam odrastao Quote
Shix Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Oni su po meni imali najvece sanse da se probiju van juge. Ali jeb... muzika je balkanska. Quote
Recommended Posts