negative creep Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Sto bi reklo da im je to cetvrti album, iako na netu u diskografiji ima 10-tak... Quote
Natasha! Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 da ali to nisu bas bas albumi. albuma valjda ima 4 Quote
zak Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 da, imaju 4 studijska albuma Godsmack Awake Faceless The Other Side jedva cekam novi album, u pocetku sam mrzeo ovaj bend jer su im sve pesme slicne, ali su mi se uvukli pod kozu, i poceo sam da volim taj sablon po kome prave pesme, i da volim Sully-jev glas jos vise... Quote
Natasha! Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 uf, ko ne voli njegov jebački gls?.... Quote
JD Seven Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 ko je ko, meni se od njega svidja alone. Quote
Lucio Holocausto Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Meni je Changes dobra, naravno I Stand Alone, Voodoo, Vampires, Straight out of line, ali ubedljibvo najjaca mi je Awake... Quote
JD Seven Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 pa dobro sad, a jel imas sve od njih Quote
Troglavi Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 jedva cekam novi album, u pocetku sam mrzeo ovaj bend jer su im sve pesme slicne, ali su mi se uvukli pod kozu, i poceo sam da volim taj sablon po kome prave pesme, i da volim Sully-jev glas jos vise... josh malo pa cesh i sullyja da zavolish kako si krenuo... recu cu te devojci... brundanje...da, imaju odlichnu produkciju na sva tri dist albuma, a na the other side imam par zamerki... imaju shablon, iz pesme u pesmu, iz albuma u album, iz spota u spot... tipichan bend koji po albumu izbaci 2 odlichne pesme, 2 ok pesme, i ostatak koji ste vec negde chuli... lirike su ...po mom mishljenju... bezidejan bend...ili, bolje reci, bend sa malo ideja, ali veoma vesht...ne obavezno tehnichki vesht - jednostavno su sposobni... Quote
GEORGE_SOAD Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 josh malo pa cesh i sullyja da zavolish kako si krenuo... recu cu te devojci... brundanje...da, imaju odlichnu produkciju na sva tri dist albuma, a na the other side imam par zamerki... imaju shablon, iz pesme u pesmu, iz albuma u album, iz spota u spot... tipichan bend koji po albumu izbaci 2 odlichne pesme, 2 ok pesme, i ostatak koji ste vec negde chuli... lirike su ...po mom mishljenju... bezidejan bend...ili, bolje reci, bend sa malo ideja, ali veoma vesht...ne obavezno tehnichki vesht - jednostavno su sposobni... svidja mi se tvoje zapazanje,u pravu si da imaju isti sablon, meni jedino malo solaze nerviraju jer neprestano na svakoj pesmi korist wah-wah...mada ne mogu ni da kazem da mrzim bend jer mi se stvarno dopada,sully ima taj neki tipican teksaski rock style i glas a i muzika im je nekako 'tipicna'...sve u svemu bend volim ali uvek postoje neke stvari koje ne mogu da podnesem kod njih... Quote
Troglavi Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 to za solazhe...najbolji solo im je, po mom mishljenju, za straight out of line...najsmisleniji... Quote
Natasha! Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 meni je to i najbolja njihova pesma Quote
negative creep Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 I meni pesma. @ Troglavi...hoce moci skorije? Quote
GEORGE_SOAD Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 GODSMACK NOVI ALBUM VEC U PRETPRODAJI "IV" трек-листинг: 01. Livin' In Sin 02. Speak 03. The Enemy 04. Shine Down 05. Hollow 06. No Rest For The Wicked 07. Bleeding Me 08. Voodoo Too 09. Temptation 10. Mama 11. One Rainy Day bonus pesme "Safe And Sound" "I Thought" Quote
Troglavi Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 @ Troglavi...hoce moci skorije? ja sam zaboravan mushkarac... ke skorije??.>.. Quote
negative creep Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 ja sam zaboravan mushkarac... ke skorije??.>.. Staind Unplugged... Quote
Freak Kitchen Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 kako se lozi bubnjar iz godsmack-a... VRH! novi spot je dobar samo zbog toga. inace, godsmack smara... Quote
GEORGE_SOAD Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 skinuo novi album! utisci kad ga preslusam Quote
solicitor Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Ja ga preslusavam ... sasvim OK izdanje. Meni se svidja. Ovako nesto mogu da slusam ceo dan. Osvezava a ne goji Mislim da ce svideti ljubiteljima benda, onima koji vole modern rock ili grunge. Sve je ovde kako valja. Quote
Recommended Posts