Troglavi Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 mada su neke pesme usrali skroz... a neke su mnogo poboljsali, i to je tachno... i za mene su dobar bend, ali nista vishe od toga. Quote
Manga Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 mada su neke pesme usrali skroz... a neke su mnogo poboljsali, i to je tachno... i za mene su dobar bend, ali nista vishe od toga. usrali su samo neke pjesme na awake..........ostalo je sve ok meni je licno taj najlosiji njihov album mada je i on dobar kao i pjesma awake Quote
Manga Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Evo mango, ja se malo konektovao na tvoj nalog, stas znam te, pa posto me je onaj sutak Laky Warnovao, nemam pristup narednih 7 dana! Necu nista pisati! Godsmack je savrsen! Poz! PsychoKay Quote
Ω Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Jesu oni bese radili muziku za onu igru Prince of Persia? Quote
Troglavi Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Nisu radili namenski nego su samo sproveli pesmu sa albuma---straight out of line... Quote
amy_mccoy Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Ne volim ih zbog veeeeeeoma losheg vokala...totalno neupadljivo i nedopadljivo Quote
Troglavi Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 jooooooj koliko se samo ljudi ne bi slozilo sa tobom... bolje edituj post s obzirom da ces verovatno naleteti na srdzbu... Quote
amy_mccoy Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 jooooooj koliko se samo ljudi ne bi slozilo sa tobom... bolje edituj post s obzirom da ces verovatno naleteti na srdzbu... To je samo moje mishljenje koje imam pravo da izrazim....bash me briga i da se neko ne slazhe Quote
Troglavi Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 maaa samo napred...al da znas da su neki fanovi godsmacka iz nekih razloga fanaticni. Quote
Ivan_Creed Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Dobro de, svako ima svoje misljenje... ona voli Paula McCoy-a, i u drugom je fazonu.. Quote
Troglavi Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 ama ne govorim ja ovo zbog sebe, cak ni ne gotivim godsmack nesto preterano mislim, ok su mi, ali nista vise od toga. Quote
amy_mccoy Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Dobro de, svako ima svoje misljenje... ona voli Paula McCoy-a, i u drugom je fazonu.. ti pogotovo znash moj fazon elem...ostavite se Paula Mccoy...lutka lepa (mada ne zna da peva ) Quote
Manga Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 LJujdi da nema neko mozda dvd, sto su izdali? Quote
Rob Swire Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Jesu oni bese radili muziku za onu igru Prince of Persia? Ima i ono I Stand Alone...e sad, to su jedine dve stvari koje sam, cuo od njih super je, jedino sto im peva onaj wannabe alkos Quote
dr NIK@ Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 cak ni ne gotivim godsmack nesto preterano mislim, ok su mi, ali nista vise od toga. pa ne znam bas...gde god se okrenes izlazi ti godsmack iz usta... evo ovako ............... Quote
Troglavi Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 verovatno u kontekstu da "... cak ni ne gotivim GODSMACK vise od toga..." Quote
dr NIK@ Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Ma ili ti nisi svestan toga ili samo pokusavas da se izvuces.... samo neznam zasto bi to radio.... Quote
Sentinel Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 The Other Side je toliko dobar album da sam ostao bez texta! Najbolji unplugged u poslednjih nekoliko godina. Tachnije, posle Staindovog i Apc-ovog, 2001.god. cini mi se. Quote
Dani Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 Ne volim ih zbog veeeeeeoma losheg vokala...totalno neupadljivo i nedopadljivo Izgleda da ne cujes dobro... Quote
negative creep Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Nisam neki ljubitelj nu-metala, ali volim jedino Godsmack, Staind i donekle 12 Stones. Godsmack su mi super...kao nastavak AiC-a iz nekog ranijeg perioda...i ime zvuci poznato, zar ne?! Staind su mi ipak na 1. mestu i jurim njihov unplugged bas duuugo, te ako neko ima isti, molim da mi se javi na pp. Hehe, i oni imaju veze s AiC! Koliko sam cula, svaki svoj koncert zapocinju pesmom 'Heaven beside you', a tu je i ona pesma 'Layne'... Quote
Ivan_Creed Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 (edited) Ne bih bas rekao da podsecaju na raniji AiC... Edited July 28, 2005 by Ivan_Creed Quote
negative creep Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Mene - da. Goin' down / Would....pocetak...malo i nastavak... Quote
zak Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 e going down je preslikan aic, i gitarista ima slican stil soliranja ali imaju oni ipak svoj neki stil, koji uglavnom ne podseca na aic Quote
dr NIK@ Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 dajte bre... godsmack nema blage veze sa Alice In Chains-om.... Cak ako i ta jedna pesma u nekom delu podseca na neku AIC pesmu, to je i dalje veoma slab argument koji bi povezao ove dve grupe... Quote
Recommended Posts