Jump to content

Recommended Posts

Posted
mada su neke pesme usrali skroz...

a neke su mnogo poboljsali, i to je tachno...

i za mene su dobar bend, ali nista vishe od toga.

usrali su samo neke pjesme na awake..........ostalo je sve ok meni je licno taj najlosiji njihov album mada je i on dobar kao i pjesma awake icon_confused.gif

Posted

Evo mango, ja se malo konektovao na tvoj nalog, stas znam te, pa posto me je onaj sutak Laky Warnovao, nemam pristup narednih 7 dana!

Necu nista pisati!

Godsmack je savrsen!

Poz! PsychoKay

Posted
jooooooj koliko se samo ljudi ne bi slozilo sa tobom...

bolje edituj post s obzirom da ces verovatno naleteti na srdzbu... ph34r.gif

To je samo moje mishljenje koje imam pravo da izrazim....bash me briga i da se neko ne slazhe icon_wink.gif

Posted
Dobro de, svako ima svoje misljenje... ona voli Paula McCoy-a, i u drugom je fazonu.. ph34r.gif

ti pogotovo znash moj fazon no.gif

elem...ostavite se Paula Mccoy...lutka lepa wub.gif (mada ne zna da peva icon_biggrin.gif )

Posted
Jesu oni bese radili muziku za onu igru Prince of Persia? icon_confused.gif

Ima i ono I Stand Alone...e sad, to su jedine dve stvari koje sam, cuo od njih icon_rolleyes.gif super je, jedino sto im peva onaj wannabe alkos

• 2 weeks later...
Posted
cak ni ne gotivim godsmack nesto preterano

mislim, ok su mi, ali nista vise od toga.

pa ne znam bas...gde god se okrenes izlazi ti godsmack iz usta... evo ovako pukeface.gif ............... icon_wink.gif

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted
Ne volim ih zbog veeeeeeoma losheg vokala...totalno neupadljivo i nedopadljivo

Izgleda da ne cujes dobro... ph34r.gif

Posted

Nisam neki ljubitelj nu-metala, ali volim jedino Godsmack, Staind i donekle 12 Stones. Godsmack su mi super...kao nastavak AiC-a iz nekog ranijeg perioda...i ime zvuci poznato, zar ne?! laugh.gif Staind su mi ipak na 1. mestu i jurim njihov unplugged bas duuugo, te ako neko ima isti, molim da mi se javi na pp. Hehe, i oni imaju veze s AiC! Koliko sam cula, svaki svoj koncert zapocinju pesmom 'Heaven beside you', a tu je i ona pesma 'Layne'... icon_cry.gif

Posted

dajte bre... godsmack nema blage veze sa Alice In Chains-om....

Cak ako i ta jedna pesma u nekom delu podseca na neku AIC pesmu, to je i dalje veoma slab argument koji bi povezao ove dve grupe...