zak Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 ma ta pesma (going down) meni totalno lichi na aic, i Tony-eve solaze su jebeno iste kao Jerry-eve, samo nisu toliko dobre inace ne lice Quote
Ivan_Creed Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 dajte bre... godsmack nema blage veze sa Alice In Chains-om.... Cak ako i ta jedna pesma u nekom delu podseca na neku AIC pesmu, to je i dalje veoma slab argument koji bi povezao ove dve grupe... Tako i ja kazem.. Niggaz.... Quote
Jeremy Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 ima li neko taj other side album??? poslednje od njih sto sam nabavio je live album changes Quote
Ivan_Creed Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 ima li neko taj other side album??? poslednje od njih sto sam nabavio je live album changes Jel ti treba ili zelis saznaT vise o njemu? Quote
Jeremy Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 hocu da se slikam sa njim pa fala qrcu da mi treba da ga preslusam Quote
Pufnica Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Volim kad grupa ima i dobar vokal i dobru muziku. Pevac Godsmack-a ima divan, muski, savrseno izmutiran i mocan glas. Muzika je tako puna energije,lako ulazi u uvo i ima, e sad, jbg, ja ne znam kako se to zove (ono kad gitara ili bas brunda)! Obozavam I Stand Alone. Ta pesma mi se nekako urezala u mozak kad sam je prvi put cula na kraju Scorpion King-a! Quote
zak Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 ma da da dobri si super su kul su imaju mocnog vokala i sve to samo nije mi bas jasno ovo za brundanje, na sta mislis, u kojoj pesmi? Quote
Ivan_Creed Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Sta je brundanje? Jel se to maze na hleb? Quote
Pufnica Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 ma da da dobri si super su kul su imaju mocnog vokala i sve to samo nije mi bas jasno ovo za brundanje, na sta mislis, u kojoj pesmi? Evo npr. u I Stand Alone na samom pocetku pesme ili u I Am pre nego sto (e, jebiga ne znam ni ovo kako da nazovem!!!!)... Uglavnom ide tra ta ta ta ta pa "zacvili"-jebem ti muzicke izraze!!! @Ivan_Creed-ko sad spamuje,pervertu? Quote
Ivan_Creed Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Otkud znas da sam pervert? Ne mozes to javno, cuti! Inace, ne spamujem, samo pitam sta je to, pritom koristeci budjavu propratnu komediju... Cisto da nije dosadno, pervertko (slobodan sam samo petkom). Quote
zak Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 pocetak od I Stand Alone ide tatata titi tata titi tata ti i to se ponavlja jel mislis na ono titi? Quote
Pufnica Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Ne,ne mislaim ne tata!!! A onaj primer u mom prethodnom postu je iz "I Am"!!! Quote
Jeremy Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 L&M... ima li neko album other side?? ne mogu nigde da ga nadjem ili ako znate link za skidanje sa neta Quote
'Ca Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 ili ako znate link za skidanje sa neta Kazza,...DC++,...WinMx,... Quote
Jeremy Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 ...da li znate link za skidanje albuma (a da nije kazaa, dc++ etc)? Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Ma misli na distorziju jebeno e do jaja! svidja mi se Godsmack jer imaju distorziju Quote
zak Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 ok, misli na brudnanje basa i meni se to svidja Quote
Pufnica Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Sta je da je ...meni se svidja!!! Quote
TurboBoy Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Godsmack RULESSSS!!!! Distorzija i glas je ono sto je odlican deo ove grupe!!! Alice in Chains iako moj jedan od omiljenih bendova nije ni slican Godsmack-u Quote
negative creep Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Jeste da su ukrali (dobro, ne bas ukrali, ali svakako uzeli po pesmi) ime, logo je slican, nazivi su donekle slicni....naravno, sa AIC-om, ali svejedno ih obozavam, narocito album Faceless. Quote
Recommended Posts