doomed Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 Interesuje vase misljenje o njima. Slusao sam samo jednu pjesmu MEDUSA i namrtvo je dobra. Quote
Kveld Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 uf , nemoj tako otvarati temu o bendu od koga si chuo samo jednu stvar.....ne znam, meni su oni OK iako nemaju previshe gitara u svojim pesmama ali eto imaju onu atmosferu koja je meni draga, svidja mi se glas onog baje , na momente me podseca na Bretta Andersona (ex u Taste of medicine). Uglavnom vishe mi se svidja Creatures od Meduse (od ta dva albuma koja imam) ovaj prvi mi se vishe dopada jer je malo zivlji od ovog drugog a i hitichniji je .....s istog je i moja onmiljena stvar od Xymoxa-Consolation Quote
Cypher Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 Stvarno ok bend.Glup opis,ali ajde-volim da ih slusam,i to veoma cesto a: Iako se na raznim mestima mogu naci kao 'gothic',ja ih uopste ne dozivljavam tako.Dosta elektronskih elemenata a: .Omiljena pesma........Hm,kad smo kod toga,imaju bas dobrih stvari.Recimo da je 'Out Of The Rain'.Jedan od retkih bendova koji mi se vise svidja kako zvuci na zivim snimcima,nego studijskim.Dug rad je iza njih,vredi nabaviti bar neke stvari. *Nebitno za temu,ali:katastrofalan imidz na sceni(sto je odlika vecine bendova ). Quote
Kveld Posted December 8, 2003 Report Posted December 8, 2003 Eh , da , slushala sam Out of the rain u nekoj Stivovoj emisiji , odlichno zvuchi , mislim da vredi nabaviti taj album.....ma , dobri su Xymoxi , opushtancija..... Quote
mor+icia Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 imaju fakat ok trenutaka (stariji albumi,medusa i slicni) ali noviji su me fakat razocarali,pogotovo brojni remiksi,da li je moguce da im je ponestalo inspiracije? sto sam cula od There is no tomorrow mi je koma... Quote
Desmodus Rufus Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 slazem se da su stari albumi znatno znatno bolji i kvalitetniji no recimo na remixes from the underground ima fora stvari koje su kak ti slusljive,kao recimo pjesma the same dream koja mi se je doista svidjela-The year 2002 saw in April a new tour plus a very first Remix Album of the band, all tracks of "Notes From The Underground " remixed by renowned artists like Front 242 or Assemblage 23 etc, called REMIXES FROM THE UNDERGROUND"...Clan of Xymox je u potpunosti krasan bend-A band fired by electronic music but determined, always, to make something that is very much their own. They are unique. Quote
Desmodus Rufus Posted January 30, 2004 Report Posted January 30, 2004 Eh , da , slushala sam Out of the rain u nekoj Stivovoj emisiji , odlichno zvuchi , mislim da vredi nabaviti taj album.....ma , dobri su Xymoxi , opushtancija na koji to to tocno album mislis ? :? iskreno me zanima,nemam sve njihovo,a volio bih upotpuniti kolekciju njihovih albuma. Quote
Desmodus Rufus Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 hmm...jos se pitam kako doci do njihovih albuma,nekoliko koji mi nedostaju :? ajde budite dobri pa neka mi se javi netko ko je zainteresiran za nekakvu razmjenu mozda kazem posebice su mi dragi stariji albumi pa bih volio vidjeti sto mi to jos fali da nadopunim kolekciju. Quote
Dark Alen Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 da...ja bi se isto složio da su albumi clan of xymox(1985) i medusa (1986) odlični...no sad su mi nekako sve jači i bolji jer osim elektronike kombiniraju ambient i gothic rock elemente..pa im je zvuk čvršći npr odlični albumi creatures(1999)..hidden faces(1997) i notes from the underground(2001) ...remixes from underground i nije baš nešto...a ovaj najnoviji nisam slušao ..al čuo sam kao da je najbolji do sad...we will see Quote
Izida Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 ajd, agreed sto se tice starih albuma. imam i njihov dupli live, ako vas je bend srozao, ovo bi vam moglo podignuti njihov rejting Quote
goThic Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 Well, imam trenutno samo Medusa i Creatures, i secam se kako sam se odusevio kad sam ih prvi put cuo... Enivej, obozavam ih i dalje... Quote
mor+icia Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 they're just too goth for me! /hides Quote
Kakashi Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Medusa je odličan album! A glas je predivno melanholičan . Quote
Eve Guillotine Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Imam dosta radova, izmedju ostalog i Notes From The Underground... ali nemam te remixe. Trejd, anyone? Quote
Asmodai Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Imam dosta radova, izmedju ostalog i Notes From The Underground... ali nemam te remixe. Trejd, anyone? Pa znas kako ja nemam nista za trade ali sam dobar rob salim se... tesko je naci ljude koji oce za "DZ" da ti narezu i daju muziku pogotovo industrial/ebm i tako to a meni dosta fali i nemam ono sto bih hteo da imam Pa ako neko hoce da pomogne ovoj napacenoj dusi bio bih zahvalan......za uzvrat mogu da radim kao telohranitelj (sala ali ipak mozemo nesto da se dogovorimo ) Quote
sleeplessoul Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Pa znas kako ja nemam nista za trade ali sam dobar rob salim se... tesko je naci ljude koji oce za "DZ" da ti narezu i daju muziku pogotovo industrial/ebm i tako to a meni dosta fali i nemam ono sto bih hteo da imam Pa ako neko hoce da pomogne ovoj napacenoj dusi bio bih zahvalan......za uzvrat mogu da radim kao telohranitelj (sala ali ipak mozemo nesto da se dogovorimo ) sta ti treba? od muzike, mislim Quote
Misantrophil Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 imam album Twist of shadows veoma mi se svidja Quote
Tetragrammaton Cleric Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Upravo slusam novi ''Breaking Point'' album.Nista posebno, standardno dobri Xymox. Quote
Gwydion Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 sta ti treba? od muzike, mislim Asmodai se ucutao, no svako koi ma imalo ukusa bi bio rob sleeplessoul i da mu ne nareze nikakvu muziku Quote
Inuria Malkava Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 Svidjau mi se. "At Your Mercy" i "Liberty" su mi posebno drage pesme od njih, iako nemam previse. Quote
+AuReOlE= Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Ja sam sada prvi put preslusala jedan njihov album-Twist of Shadow..i bas su fini,dopadaju mi se Quote
Sugar Overdose Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 jaw,ja volim onu pesmu,errr,into extremes se zove ja bih rekla. :/ Quote
Recommended Posts