Jump to content

Recommended Posts

Posted

I dalje ne mogu da verujem da na celom ovom sajtu ne postoji tema o ovom bendu (ako ne racunamo Vintersorg vs. Vortex na BM... :|).

Sto bi rekla Kveld, slava im! biggrin.gif 8)

Posted

četvoro smile.gif samo niko neće doći da o njima piše na ovom forumu smile.gif "cosmic genesis" je zakon album, preslušao sam ga stotine puta i nikako ne dosadi... "visions" nije loš, mada nešto mu fali... baš čekam da vidim šta će snimiti novo, ako ne crkne od silnih bendova i projekata smile.gif

Posted

Бенд је феноменалан. Сви албуми рулају. Омиљена песма ми је Naturens galleri.

Posted

\"cosmic genesis\" je zakon album

Bedak, jedino taj nemam :ne:.

Mada sumnjam da kod mene ijedan moze prestici Ödemarkens Son biggrin.gifa: (koji sad slusam, inace biggrin.gif 8)).

Posted

Pa koji onda album imash na engleskom , Visions?Nazalost, Cosmic imam samo na compu tako da ces morati da cimash nekog za isti.Inache, meni je taj album prvi koji sam chula od Vintersorga i maximalno sam se nalozila na dotichnig Shvedjanina , uspela sam da nabavim sve njegove albume (sem novog).Ne bih rekla nishta o njegovoj muzici jer o bogovima ne treba raspravljati shto reche jednom Anaximen ili Anaximandar smile.gif samo moram da priznam da mi je Vintersorg jedan od 5 omiljenih bendova....(ne smam da kazem 'Slava mu ?')

Posted

Jeste, Visions...

biggrin.gif Oh there is a way :twisted: (da ti uzmem Cosmic Genesis sa HDDa biggrin.gif).

Jedino sad ostaje bedak sto Till Fjälls imas samo na kazeti... Moj primerak je nesto sj*b#n :evil:!

Posted

Ja mu dodjem peti... ili shesti? biggrin.gif

I izgleda da sam jedini koji je chuo samo Cosmic Genesis smile.gif Koji je jako prijatan album i Vintersorg trip mi se vishe svidja nego npr. Otyg (nepazhljivo sam ga slushao jedno vreme (Alvefard), a onda je produkcija krenula da mi bode ochi, pardon, ushi, i sad hvata prashinu na polici... biggrin.gif Ako nekom treba, dobicje ga free... mislim da je Kveld trazhila taj album nedavno :mrgreen: ). ....Uzgred budi recheno smile.gif

P.S. A od nekog bi stvarno mogao da prebacim resto Vintersorge... smile.gifbiggrin.gif

Posted

"cosmic genesis" je zakon album

Mada sumnjam da kod mene ijedan moze prestici Ödemarkens Son biggrin.gifa: (koji sad slusam, inace biggrin.gif 8)).

Apsolutno, i meni je to najbolji album...

Posted

quote="Powerslayer"]Ako nekom treba, dobicje ga free... mislim da je Kveld trazhila taj album nedavno :mrgreen: ). ....

Kveld je nabavila taj album pre nekog vremena ali joj je krivo da Älvefärd negde skuplja prashinu pa ce ti ga mozda uzeti (od vishka glava ne boli :mrgreen: ).Ipak bih ti predlozila da josh par puta preslushash album jer ces provaliti da je bolji nego shto si mislio biggrin.gifa:

Posted

"cosmic genesis" je zakon album

pa CG je po meni najjaci... taj prvi trebas da imas! stidi se sad... :roll:

Posted

Evo i jos jednog ljubitelja...

Apsolutno ga obozavam. Pesme ciji je tekst na engleskom, a samim tim moze da ih razume vise ljudi, su prelepe.

Kojan i ja smo pravili listu od 10 bendova na cije koncerte bi apsolutno trebalo otici i jedan od njih je bio i Vintersogr.

OBOZAVAM Star Guarded Coronation.

Posted

I dalje ne mogu da verujem da na celom ovom sajtu ne postoji tema o ovom bendu (ako ne racunamo Vintersorg vs. Vortex na BM... :|).

Sto bi rekla Kveld, slava im! biggrin.gif 8)

bila je tema na black-u nekada davno i tu je mnogo ljudi postovalo, takodje su se ljudi ispucali na temi o Otyg-u. Recimo, da je jako mali broj ljudi koji nisu culi ili culi za vintersorga. Ako ga bas toliko volis idi na metal.stiggie.com (ili stiggie.metal.com, nikako da zapamtim), na scandinavian metal forum i podforum o Vintersorgu gde sam ja moderator, pa ozivljavaj teme, jer je tamo mesto potpuno mrtvo.

• 1 month later...
Posted

pa stigao je novi album....

hm...posto nisam cuo prethodne ne bih da ga ocenjujem...nije lose na prvo slusanje....

SUPPLiER: Team GRAbbER: EAC

RELEASER: UBE ENCOdER: Lame 3.90.3 |

STYLE: Black Metal QUALiTY: 192 kbps/44,1khz |

dATE: 01-08-2004 SoNGS: 12 |

- R E L E A S E i N F O - |

Scandinavian Metal at its finest!

Street Date: Feburay 16th 2004

More info http://www.vintersorg.com/

T R A C K S

| 01 Prologue Dialogue - The Reason 02:14

| 02 The Essence 05:54

| 03 The Thesises Seasons 04:47