soul wandering Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Cosmic Genesis brate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Cosmic Genesis brate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 brate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 sestro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Solens rötter i aj cao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 ih pa nije tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Till fjalls najbolji. Sve ovo ostalo tu i tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 brate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 http://www.mediaboom.org/373608-vintersorg-orkan-2012.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Zar niko nije preslusao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Ја сам заузет Ацом Лукасом, али намеравам касније да бацим ухо на ово. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Преслушао ја...нисам одушевљен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Ja išao na razgovore za posao pa mi nije nidočega, al poslušaću svakako između dva intervjua. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Ni meni nije lego. Jbg,ocekivao sam nesto inventivnije i bolje. Nije to vise onaj stari,dobri Vintersorg. Nista posebno,moglo bi se cak reci-ispod proseka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Mene mrzi da preslusam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Odlican album skroz oldschool vinti naslovnu slusham vec 10 put !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Naterao sam se juce da preslusam album, i nakon celodnevnog mukotrpnog pokusavanja nekako sam prevalio ovu dosadu od albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Tacno ne razumem ove generacije,nije dosadna gojira sa 3 rifa po pesmi a ovde gde se non stop nesto deshava dosadno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Gojira nikad nije dosadna. Jebes ga da je kompleksno ako je uradjeno po kalupu i ako je predvidivo. Ne zanima me koje su zice i pedale koristili i da li je u 17/5 ili 13/4, krajnji prozivod je prosecan, nazalost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Prosecan nego sta. Posle preslusavanja nijedna melodija ne ostaje u glavi. Suvise jednolican za mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Jebes ga da je kompleksno ako je uradjeno po kalupu i ako je predvidivo. Slazem se. Nula tr tr tr nula nula nula pikskrejp skvik nula nula akord nesto o kitovima piksrejp skvik tr tr tr... da li vidis gde ovo vodi, i ko se zesce ukalupio na zadnjem albumu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Gojira ima svako pravo da odradi "sigurica" album, jer imaju unikatan zvuk u danasnjem metalu i jos uvek imaju fore da ga guraju. A i da je Gojira uradila nesto drukcije, opet ne bi valjalo zato sto nije isto i zato sto je bilo dobro samo dok ste vi to slusali i otkrivali. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 (edited) Imaju oni 'pravo' da rade sta god hoce, kao sto i Morbid Angel ima pravo da usere celu karijeru sa jednim albumom... A ovo drugo sto pricas je cisto kontrasenje po meni, jer nije ovde o fanovima rec, vec o bendu. Na prethodna dva albuma su se razvijali (znaci, gledano od FMTS ka TWOAF), i to je islo nekud, dok je zadnji album 'dumbed down' verzija prethodna dva, sa previse recikliranja. Naravno, neka svako slusa ono sto mu drma kavez. edit: i pogledaj sta si napisao za kalup i predvidivost, a ovamo branis bend koji je to uradio. sviras kurcu Edited July 13, 2012 by Џрк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Pa jesam to napisao, al Gojira konkretno itekako ima pravo da se iskalupira, ne bih da se ponavljam. Ne kapiram o kakvoj stagnaciji govoris, novi album ima toliko toga da ponudi i ima svoju neku pricu. Koliko pamtim i The Way of All Flesh je bio sranje dok je bio aktuelan jer nije imao dovoljno muda i agresivnosti ili sta vec, sada je red na novi album, kapiram ja to, necu da slusam autenticnu Gojiru, bolje da predjem na kopije. Sto se tice Morbida, nisam ih nikad nesto slusao, ali cini mi se da su oni odavno odsvirali svoje. I naravno, sve je u sustini stvar ukusa, ali posrati se na jednu Gojiru u ovom trenutku njihove karijere i bitnosti je jednostavno glupo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 (edited) Ja nisam tako uopste kontao Francuze. Oba albuma sam cuo jedan za drugim, kad su vec bili izasli. Novi sam preslusao x puta, i svaki put uz napor da ga ne ugasim. Bas je dosadan, jbg. Nije ni grower, pa da kazem 'ajde, kliknuce. Kapiram ja sta pricas, neka pesma ima i 2 note ali da nije dosadno. Problem je upravo to, sto je dosadan (sem par momenata, eventualno pesmu-dve). I onda kad uzmem da analiziram zasto mi je dosadan, dodjem do odredjenih zakljucaka. Ne obrnuto. bolje da predjem na kopije vise je kao 'bolje da pustim FMTS ili TWOAF, jebes ovo'. ---------- Elem, njihov problem je taj sto ta autenticnost o kojoj pricas dolazi od par elemenata koje furaju i niceg vise. I onda je vrlo lako upasti u kalup (tj. tesko ne upasti), sto se i desilo na zadnjem albumu. Edited July 13, 2012 by Џрк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts