Kveld Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 'ajde , 'ajde , skupljaj kintu , moli i kumi ispred ambasade Slovenije pa da lepo odemo na taj koncert Quote
Elbereth Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 'ajde , 'ajde , skupljaj kintu , moli i kumi ispred ambasade Slovenije pa da lepo odemo na taj koncert Aj se prikljuchi akciji, vishe kesha cemo da sakupimo.....ili UZMEMO! Samo vidis za par dana na vestima:PODIVLJALI METALCI PLJACKAJU SIROM SRBIJE! Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 Hahahaha,ovih dana pushtam samo obradu Uriah heep-a(Rainbow demon),koju sam slushala i u bioskopu gde bacih 200 kinti samo da bih videla Garfildov dance. Meni se Till... bash i ne svidja,mozda samo 2-3 pesme. RAINBOW DEEEEEEEMOOON...PICK UP YOUR HEART AND RUUUUN...RAINBOW DEEEEMON LOOKS FOR HIS SOUL AND IS GONE!! Ma,fenomenalni su... Quote
KRANG Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 (edited) 'cause the stars are the molecules in the next dimension koga ovaj još nije smorio sa ovakvim tekstovima neka digne 2 prsta. jebo ga njegov mikrokosmos mada, album je fenomenalan e, da: osobi iznad mene: skrati potpis, muka mi je od vaših jebenih slika i kilometarskih potpisa. Edited August 16, 2004 by KRANG Quote
leonis Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 prze samo tako! daj kakav to koncert. kada gde. ko ide? Quote
scissors Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 mene nije smorio sa tekstovima ah... na kraju krajeva, uz njega je fino odmoriti poslije svih mračnih, depresivnih, satanističkih, ratničkih i ko zna kakvih tekstova koje vrti 80% bendova potpisi... imaš opciju na profilu da isključih potpise ispod svih postova moćna opcija Quote
Kakashi Posted August 26, 2004 Author Report Posted August 26, 2004 Novi album je fe-no-me-nal-an!!! (hvala Elbereth ) Quote
scissors Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 jeste dosta blizu nenadjebivog "cosmic genesis"-a... ali ga treba proučiti brate dobro dok ne krenu da se pale sive moždane ćelije i krenu da preformulisu sve te melodije u ugođaje, prođe malo vremena ali sve u svemu, favorit no2 vintersorg diskografije... i jedno od boljih izdanja ove godine Quote
Apeiron Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 Vintersorg je odlican na studijskim radovima... Steta sto i uzivo nije takav. Poz! Quote
Black Dahlia Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 Meni taj tvoj odnos vazi za prvu polovinu stvaralastva, a sada se dosta popravio uzivo, dok je pao studijski jer radi hiljadu stvari odjedanput. Moje misljenje Quote
Kveld Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Vintersorg je odlican na studijskim radovima... Steta sto i uzivo nije takav. Poz! jesi li ti bio u Sloveniji?chitala sam da nisu bili nishta specijalno na tom koncertu ali bi i dalje prodala dupe da ih gledam Quote
Denethor Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 Till Fjalls je mnogo dobar album, a ovi ostali manje vishe. Mnogo mu bolje stoji kad peva na Svedskom, engleski mu je Quote
KRANG Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 uh.. meni je najbolji cosmic genesis.. mada su svi dobri.. Quote
Dani Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 uh.. meni je najbolji cosmic genesis.. mada su svi dobri.. I meni isto. Quote
Kveld Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Till Fjalls je mnogo dobar album, a ovi ostali manje vishe. Mnogo mu bolje stoji kad peva na Svedskom, engleski mu je ma daj ,Shvedjani imaju tako sexy akcenat kad prichaju/pevaju na engleskom Quote
Kveld Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Andreas je genije!!!!!!...chovek svira akustichnu i elektrichnu gitaru, klavijature , lautu i ko zna shta josh , super peva , textovi su mu strava....ne mogu da verujem da neko moze da napravi album kao shto je Cosmic genesis sa 26 godina!!!..moram da priznam da, iako sam se ubila od slushanja svega shto je taj chovek uradio , Cosmic genesis ostaje za mene jedan od najjachih albuma..... Quote
Wendigo Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Zaista je dobar muzicar, sa jedinstvenim glasom. Svi albumi su mu super, jedino sam zadnji svario malo teze. Definitivno secem vene na pesme A Star Guarded Coronation i baladu The Enigmatic Spirit. Quote
Kveld Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Enigmatic spirit je vrh!!!!!!...to pevam kad sam mrtva pijana Quote
Kveld Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Kako stojite s Hedniskhjärtad-om, njegovim prvim ostvarenjem?mislim da je album , tj EP , vrlo dobar s obzirom da mu je prvi , svih 5 pesama su odlichne, mada mi je najdraza Stilla.... Quote
Millosh_024 Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Uništih se iz nekog razloga tražeći Vintersorg na Black Metal delu foruma. Preslušah "Cosmic Genesis" i prva stvar koja me je veoma pozitivno iznenadila je vokal. Fenomenalno! A i muzika je sasvim dobra. Quote
Millosh_024 Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 (edited) E,da...jebali ga textovi. Bolje da ih stalno piše na svom ne znam kojem skandinavskom nego da skrnavi Engleski. Edited September 1, 2005 by Millosh_024 Quote
Millosh_024 Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 (edited) Nije naučio određeni/neodređeni član i jedninu/množinu i konstantno pravi te greške. Ajde,nije katastrofa,ima puno gorih kod drugih bendova ali svejedno smeta. visions reflowers I can feel the towering the mountain the monumental nightsky reveal its torches These myriads of stars enchants me with their oddity All this is symptomatic for those who's been baptized in fire i tako dalje. Edited September 1, 2005 by Millosh_024 Quote
Recommended Posts