Grobodan Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Meni taj Cronian gadan smor... a i Vintersorg mi se nešto ofucao, npr poslednji Borknagar ništa specijalno, mada je Vintijev poslednji solo bio fin. Quote
Berliner Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 meni su upravo cronian i poslednji bork. bas opasno legli, svidja mi se pravac u kome to ide sto je smor, bas neke pesme imaju jake refrene, definitvno je natprosecan materijal Quote
Talvi Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Vinti je na najstrašnijem vrhuncu kreativnosti bio tamo, pre 10-tak godina, znači 1999-2000. "Cosmic Genesis", "His Creation Reversed" i "Sagovindars Boning", bog te jebeni jeb'o. Quote
Berliner Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 meni je on bas napredovao, uoblicio se u nevidjenog muzicara u proteklih 5 godina, poslednja izdanja su mi najbolja. objektivno, lik je jos uvek pun ideja, sad sta se kome konkretno svidja.. Quote
Novaliis Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 (edited) Dobar je meni Cronian, ima nekakvu filmsku atmosferu i dobre tekstove, a od svih Vintijevih projekata mozda mi je najsmarackiji Fission. Waterclime jako volim i drago mi je da izlazi treci album, Otyg obozavam, mozda i previse, neko vreme sam bio zaludjen tim bendom. Voleo bih da taj projekat ozivi, kao i da Vintersorg konacno odradi neki DVD. Mozda nakon novog albuma koji inace jedva cekam, siguran sam da ce biti jako dobar, mr. V me nikada ne razocara.. posebno u Vintersorg-u. Edited October 5, 2010 by Novaliis Quote
Novaliis Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 I na svu srecu, album ce biti ponovo na svedskom. Quote
Novaliis Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 I kazu da ce neki od naziva pesama biti: Mörk Nebulosa Vindögat Palissader Klippor och Skär Quote
Novaliis Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 U iscekivanju novog albuma, evo linka gde se mogu skinuti rare instrumentals i neki live snimci. http://www.skald.se/trollskogen/downloads.html Quote
Novaliis Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 Nije jos nista rekao, ceka se.. Quote
Novaliis Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 http://www.napalmrecords.com/product_info.php?products_id=13375 Quote
Novaliis Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Mislim da ce ovo biti jako dobar album, cover je ekstra, tematika takodje, covek i priroda, divljina i filozofija, to je ono sto najbolje radi. Quote
Talvi Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Samo neka se on vrati na malo direktnije pesme i ja prezadovoljan. Kul su njegovi kasniji radovi, ali u kom god bendu da je bio, najbolju muziku je stvarao kroz malo direktniju, jasniju formu, kad ne bi mnogo išao u neko progresivno eksperimentisanje. Quote
Novaliis Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 (edited) Ovih dana bas dosta slusam starije albume, pre svega Odemarkens Son, a posto je pre toga ziveo u divjini oko 3 godine, ne cudi odakle silna inspiracija za te odlicne albume na pocetku karijere (i za Otyg takodje). Edit: Edited January 30, 2011 by Novaliis Quote
soul wandering Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 E moj komsija vec 20 god zivi u divljini, ali nista od inspiracije. Mada, mozda se pojavi Vladansorg, ko zna Salu na stranu, ja mislim da ce i ovaj novi album biti sjajan! Quote
Novaliis Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Stvarno, jel bas zivi 20 godina u sumi? Poslednji album je odlican, nema razloga da i ovaj ne bude, a i omot je sjajan. Quote
Guest Administrator Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Ajde mali poll Vintersorg > Borknagar Borknagar > Vintersorg Borknagar = Vintersorg Quote
Novaliis Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Meni je Vintersorg drazi, mnogo mi vise odgovara njegov stil. Quote
Stolet Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Uh, trenutno Vintersorg > Borknagar, ali najbolji Borknagar > najbolji Vintersorg Nema, Quitessence među najboljim albumima svih vremena. Quote
Talvi Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Vintersorg = Borknagar-ov "Origin" > ostalo od Borknagar-a Quote
soul wandering Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Stvarno, jel bas zivi 20 godina u sumi? Poslednji album je odlican, nema razloga da i ovaj ne bude, a i omot je sjajan. Da, ne znam da li ima bas 20 god ali 15 ima sigurno. Sagradio je sebi kucicu i ne silazi odatle godinama. Ali nije otisao da bi nasao inspiraciju za muziku, vec se covek sklonio nakon teskog perioda zivota. Čudak svakako. Inače, kod mene Borknagar pre Vintersorga 1 Quote
Stolet Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Eto pljus Kod mene otprilike Quintessence, Empiricism, pa sve od Vintersorga, pa ostali Borknagar albumi Quote
soul wandering Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Isto, samo i The Archaic Course pre Vintija! Quote
Recommended Posts