Jump to content

Recommended Posts

Posted

meni su upravo cronian i poslednji bork. bas opasno legli, svidja mi se pravac u kome to ide

sto je smor, bas neke pesme imaju jake refrene, definitvno je natprosecan materijal

Posted

Vinti je na najstrašnijem vrhuncu kreativnosti bio tamo, pre 10-tak godina, znači 1999-2000. "Cosmic Genesis", "His Creation Reversed" i "Sagovindars Boning", bog te jebeni jeb'o.

Posted

meni je on bas napredovao, uoblicio se u nevidjenog muzicara u proteklih 5 godina, poslednja izdanja su mi najbolja. objektivno, lik je jos uvek pun ideja, sad sta se kome konkretno svidja..

Posted (edited)

Dobar je meni Cronian, ima nekakvu filmsku atmosferu i dobre tekstove, a od svih Vintijevih projekata mozda mi je najsmarackiji Fission. Waterclime jako volim i drago mi je da izlazi treci album, Otyg obozavam, mozda i previse, neko vreme sam bio zaludjen tim bendom. Voleo bih da taj projekat ozivi, kao i da Vintersorg konacno odradi neki DVD. Mozda nakon novog albuma koji inace jedva cekam, siguran sam da ce biti jako dobar, mr. V me nikada ne razocara.. posebno u Vintersorg-u.

Edited by Novaliis
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Samo neka se on vrati na malo direktnije pesme i ja prezadovoljan. Kul su njegovi kasniji radovi, ali u kom god bendu da je bio, najbolju muziku je stvarao kroz malo direktniju, jasniju formu, kad ne bi mnogo išao u neko progresivno eksperimentisanje.

Posted (edited)

Ovih dana bas dosta slusam starije albume, pre svega Odemarkens Son, a posto je pre toga ziveo u divjini oko 3 godine, ne cudi odakle silna inspiracija za te odlicne albume na pocetku karijere (i za Otyg takodje). :rockdevil:

Edit:

177321.jpg

Edited by Novaliis
Guest Administrator
Posted

Ajde mali poll

Vintersorg > Borknagar

Borknagar > Vintersorg

Borknagar = Vintersorg

Posted

Stvarno, jel bas zivi 20 godina u sumi?

Poslednji album je odlican, nema razloga da i ovaj ne bude, a i omot je sjajan.

Da, ne znam da li ima bas 20 god ali 15 ima sigurno. Sagradio je sebi kucicu i ne silazi odatle godinama. Ali nije otisao da bi nasao inspiraciju za muziku, vec se covek sklonio nakon teskog perioda zivota. Čudak svakako.

Inače, kod mene Borknagar pre Vintersorga :smile:

• Upvote 1