Black Dragon Posted December 10, 2003 Report Posted December 10, 2003 Da li je neko citao knjige od ovog fenomenalno dobrog pisca?Njegove knjige su mi bolje i od Tolkinove triologije.Ko voli epsku fantastiku nece se pokajati! Upravo citam njegovo delo Darkness at Sethanon.
Council A Posted December 10, 2003 Report Posted December 10, 2003 Hm, nisam citala? Al sam jako zainteresovana. Nema prevoda ili? (mada mi vise dodje svejedno)
Black Dragon Posted December 10, 2003 Author Report Posted December 10, 2003 Pa knjiga je na engleskom,ali to i nije neki problem.Ova sto ja citam trenutno je 3 deo Riftwar sage.Prva dva dela su:Magician i Silverthorn.Cak je i igra na kompu postojala koja je nosila naziv Return to Krondor.Vec sam procitao Serpentwar sagu koju cine:Shadow of dark queen,Rise of merchant prince,Rage of demon king i Shards of the broken crown. a:
painkiller666 Posted December 10, 2003 Report Posted December 10, 2003 da si ti meni ziv i zdrav ovu temu sam poodavno ja otvorio a da je fenomenalno jasta da je fenomenalno da sam procitao obe sage JASTA da sam procitao mada si isao pogresnim redosledom ali sta je tu je prvo si trebao Rift War Saga
painkiller666 Posted December 10, 2003 Report Posted December 10, 2003 a da je bolje od Tolkiena to nema price.. Lord Of the RIngs je smesan u odnosu na ovo .. ipak je on zacetnik pravca
Black Dragon Posted December 10, 2003 Author Report Posted December 10, 2003 Problem je sto je ovo prepuno tema tako da nisam ni primetio da ova postoji.Izvini,nije bilo nikakve lose namere. a: A sto se tice redosleda,da,krenuo sam od kraja ka pocetku,ali to mi nije umanjilo zadovoljstvo pri citanju. a: a:
painkiller666 Posted December 10, 2003 Report Posted December 10, 2003 ma nisam ja to rekao sa namerom da te kritikujem napokon jos neko ko ga je citao pazi ne umanjuje zadovoljstvo ali opet je mnogo bolje kada citas pravim redom zato sto citajuci serrpent war saga shvatas neke stvari iz prvog dela ali ono imas cak jos dve knjige izmedju te dve sage Prince of the Blood The King's Buccaneer koje toplo preporucujem pogotovo Kings Bucaneer oni su uvod u Serpent war... ja imam KB a i PB na engleskom...mada ne znam sta sam sve ovde doneo.. a sto se tice da li ima na srpskom nema a i da ima veruj mi uvek je bolje na originalnom jeziku ...tako da ako znas engleski citaj na engleskom...
Black Dragon Posted December 11, 2003 Author Report Posted December 11, 2003 Da,a pored te dve knige ima jos i Krondor:The betrayal,Krondor:The assasins i Krondor:Tears of the god koja je uradjena i na kompu pod nazivom Return to Krondor.A zavrsetak Serpent war sage je fenomenalan i obecava nastavak.
Ashen Shugar Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Reymond E. Feist je moj omiljeni Epic Fantasy pisac i njegove knjige (osim prve dve knjige serijala Conclave of Shadows) su mnogo bolji od Gospodara Prstenova.
Jabba the Hutt Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Ja sam citao Carobnjak:Ucenik, Carobnjak:Majstor i Srebrni Trn, trenutno jurim nastavak ST-a, zna neko gde ima da se pazari?
SL Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 ^ Laguna. 600din. http://www.laguna.co.yu/index.php?m=pisci&id=84 Dobar je 'Riftwar' serijal.
Imrahil Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Trebalo bi uskoro da izadje i "Princ po Krvi"
Exilion Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Serial mu je do jaja, ja sam procitao na engleskom ceo rift war, posle toga dolazi "Krondor the assasins" i "serpent saga" ( o pantijcima ) i jos 2 odlicna seriala.. Treba procitati svakako
Guest HEFEST Posted May 10, 2010 Report Posted May 10, 2010 Mnogo dobro!!! Sve preporuke za serijal. Sad sam ga skorije konacno dovrsio i sada mi je zao.
Vulee Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Kako su preveli ovi naši, jel vredi para?
truliandedzombileš! Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 Ja kolko se sećam nije bio loš prevod... al jebeš ga, davno je bilo. Inače, do jaja knjige. Mislim da, uz neizbežnog gospodara, sa ovim i belgarajidom treba početi čitanje epske fantastike 2
AuroraFallen Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 (edited) Ja kolko se sećam nije bio loš prevod... al jebeš ga, davno je bilo. Inače, do jaja knjige. Mislim da, uz neizbežnog gospodara, sa ovim i belgarajidom treba početi čitanje epske fantastike Zaboravio si "Pesme leda i vatre" i "Tocak vremena" :DDDD Al' da ne spamujemo, da, Fajst spada u obaveznu "lektiru". Edited December 25, 2010 by AuroraFallen
Recommended Posts