Natasha! Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 Decaci i devojcice,novi Kanibal jebu kevu!KILL>GORE OBSESSED+WRETCHED SPAWN,eto toliko je ovo jebokevno.Naravno,necu reci da je ovo remek delo,prestali su oni to da rade oko '96,ali sasvim kvalitetan Brutal Death iz ruku ljudi koji su zanr i stvorili.Cini mi se da je Paul za nijansu popravio bubnjanje,a Corpsegrinder je sharmantan kao i uvek. Nabavljajte sto pre! hm, ajd da si reko vile+gallery+bleeding pa da se odmah već ukakim u gaće al... mada po meni oni su 1998 završili sa fantastičnim albumima, ovo posle mi ok ali nije to to.... nabaviću novi svakako al ne znam koliko sam sigurna da će mi se dopasti.... corpsegrinder je uvek bio šarmantan, pogotovu na koncertu ovde Quote
Grobodan Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 E jebiga,ko sto rekoh,nece oni vise nikad opraviti remek delo,ali je ovo vise nego korektno. A Corpsegrinder...po meni taj covek je stvoren da peva u DM bendu,izgleda mi kao da u zivotu zna samo da jede,sere i urla,za pametnija dela nije,ali to sto radi - radi vr' Quote
Grobodan Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Jebo vas pas,sta slusate kad ovo nije jos niko nabavio? This shit KILLs!!!!!!!! Quote
Possessed Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Kill jebe mame!!! Bash je........... ...................... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Kao sto rekoh.Nije nista posebno. Quote
voodoo_ Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 U principu, korektan CC. Mada ništa specijalno. Quote
Death rider Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 hm, ajd da si reko vile+gallery+bleeding pa da se odmah već ukakim u gaće al... mada po meni oni su 1998 završili sa fantastičnim albumima, ovo posle mi ok ali nije to to.... nabaviću novi svakako al ne znam koliko sam sigurna da će mi se dopasti.... corpsegrinder je uvek bio šarmantan, pogotovu na koncertu ovde GORE... je jebeno najaci album u DM!!!(Bas zato sto nemoze svako da ga shvati i svari- to ga cini EXTREMNIM ), moje omiljene CC stvari nisu sa ovog albuma ...al` nema veze... "mada po meni oni su 1998 završili sa fantastičnim albumima, ovo posle mi ok ali nije to to.... " Koliko se secam Natasha,ti nisi nesto ni slusala W.S. ko god kaze da taj album nije remek delo je -lud Jedino sto smara je to sto CC vise ne snima albume kakve oni zele vec kakve zele ljudi koji posecuju njihov sajt...posto je pre snimanja "Kill"-a bilo glasanje -da li album treba da bude vise,Brutalan,tehnicki,morbidan.... Sto bi George prokomentaris`o: "AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! " Quote
Natasha! Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Dačili, to je jebeni tvoj ukus. Meni se W.S. ne dopada previše. Odslušala sam ga par puta ali me nije naterao da ga slušam ponovo i ponovo. Jebiga, ja sam više za Vile i Gallery i Bleeding. Posle toga mi je slabo.... Nije loše ali nisu mi hitovi Quote
Death rider Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Dačili, to je jebeni tvoj ukus. Meni se W.S. ne dopada previše. Odslušala sam ga par puta ali me nije naterao da ga slušam ponovo i ponovo. Jebiga, ja sam više za Vile i Gallery i Bleeding. Posle toga mi je slabo.... Nije loše ali nisu mi hitovi svaka cast za Vile i Gallery(nesvidj mi se) i Bleeding.(skoro da obozavam)... Ali WS je nesno nenormalno..... Festering In The Crypt, They Deserve To Die, Deceny Defied.. Ali Gore: Savage Butchery,Pit Of Zombies, Dormant Bodies Bursting-UBISTVO!!!!!!!!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 GORE... je jebeno najaci album u DM!!!(Bas zato sto nemoze svako da ga shvati i svari- to ga cini EXTREMNIM wallbash.gif ), moje omiljene CC stvari nisu sa ovog albuma ...al` nema veze... A sta je Tomb of the Mutilated?Meni je gore obseessed govno,kao i galery... Quote
Death rider Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 A sta je Tomb of the Mutilated?Meni je gore obseessed govno,kao i galery... Dobar album!ali losa produkcija....pesme do jaja!!! Evo pesme ANAL CUNT-a : . Chris Barnes Is A Pussy YOU HID ON YOUR BUS YOU WHERE AFRAID OF US YOU WOULDN'T FIGHT ME CUZ YOU'RE GAY YOU HAD YOUR ROADIES SAVED TODAY CHRIS BARNES IS A FAGGOT- YOU'RE FUCKING GAY CHRIS BARNES IS A FAGGOT- YOU'RE A FUCKING FAGGOT CHRIS BARNES IS A FAGGOT- YOU'RE BREATH SMELLS LIKE CUM CHRIS BARNES IS A FAGGOT- YOU LIKE DICKS UP YOUR ASS YOU'RE A FUCKING MIDGET, SO YOU CAN BLOW GUYS WITHOUT KNEELING YOU & ALLEN WEST MET AT A GAY BAR AND WANTED TO START A BAND YOU GOT KICKED OUT OF CANNIBAL CORPSE BECAUSE YOU SUCK YOU STARTED SIX FEET UNDER AND THEY SUCK TOO I'LL FIGHT YOU ANYTIME YOU FAG BUT YOU'LL HAVE YOU'RE RODIES FIGHT FOR YOU IF YOU SO BRUTAL, WHY WONT YOU FIGHT ME BY YOURSELF YOU FUCKING CUM GUZZLING FAGGOT HOMO PUSSY Quote
voodoo_ Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 "Tomb..." im je najbolji album. Šta fali produkciji? Quote
Natasha! Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 (edited) Boli me dupe za produkciju! The 10 commandments i In the nightside eclipse imaju krš produkciju i jedva se čuju pa su bolji od zilion albuma izdatih kasnije sa bruka produkcijom. Samo da je album dobar, ostalo je ne bitno...Tako i s Cannibalima, starim i novim... Edited April 2, 2006 by Natasha! Quote
Death rider Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 J neki komentar na ovo: Evo pesme ANAL CUNT-a : . Chris Barnes Is A Pussy YOU HID ON YOUR BUS YOU WHERE AFRAID OF US YOU WOULDN'T FIGHT ME CUZ YOU'RE GAY YOU HAD YOUR ROADIES SAVED TODAY CHRIS BARNES IS A FAGGOT- YOU'RE FUCKING GAY CHRIS BARNES IS A FAGGOT- YOU'RE A FUCKING FAGGOT CHRIS BARNES IS A FAGGOT- YOU'RE BREATH SMELLS LIKE CUM CHRIS BARNES IS A FAGGOT- YOU LIKE DICKS UP YOUR ASS YOU'RE A FUCKING MIDGET, SO YOU CAN BLOW GUYS WITHOUT KNEELING YOU & ALLEN WEST MET AT A GAY BAR AND WANTED TO START A BAND YOU GOT KICKED OUT OF CANNIBAL CORPSE BECAUSE YOU SUCK YOU STARTED SIX FEET UNDER AND THEY SUCK TOO I'LL FIGHT YOU ANYTIME YOU FAG BUT YOU'LL HAVE YOU'RE RODIES FIGHT FOR YOU IF YOU SO BRUTAL, WHY WONT YOU FIGHT ME BY YOURSELF YOU FUCKING CUM GUZZLING FAGGOT HOMO PUSSY Quote
Natasha! Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 (edited) Dačili, jebo te Anal Cunt Ja ne volim albume gde je Chris pevao, čovek mi je strašno antipatičan, al s Džordžom već obožavam...... To je već skroz drugi bend Edited April 2, 2006 by Natasha! Quote
Grobodan Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Kuratz drugi!To je isti bend koji se iz albuma u album vrlo malo promenio,i objektivno covek ne moze da kaze da oni imaju losh album.Jebiga,oni su napravili taj zvuk i ako neko zna kao se to radi to su oni. Quote
voodoo_ Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Šta fali Krisu? Ovaj Džordž izgleda ko retardirani ljakse... Quote
Natasha! Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Retardirani ljakse??? Znaš li ti šta si rekao i za koga? Kris je nekako sirov vokal, meni je zvučao kao većina DM vokala dok Džorž ima neku karakterističnu boju glasa i emociju. Jednostavno su mi slušljiviji i bolji od kad je Kris otišao. Quote
voodoo_ Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Slušljiviji je zato što zvuči ko death metal G.I. Joe, skoro ko vokal Vadera. Quote
Natasha! Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Meni Džordž ima baš jedinstven vokal. Čim čuje vokal odmah mogu da kažem da je to on. Kao i kad slušaš Emperor a ti ne moraš da znaš pesmu al znaš da je to Emperor, po vokalu. Dok mi Vader ima dobar vokal ali prosečan DM vokal... kao i još milion black i death bendova.... Quote
oʞɾoƃ Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Kris je bio totalno brutalan i dobro je zvucao uzivo, a George zvuci ko da podriguje reci!!! Pogotovo uzivo!!! I izgleda bas tipicno... Quote
Natasha! Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Čoveče, jesi ti bio na koncertu u Domu? Quote
Recommended Posts