RokateLi Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Hmmm, znam dosta ljudi koji su prosto bolesno odusevljeni ovim bendom, meni se licno ne svidja, a za to su krivi textovi - too sick for my taste! ''She's already dead, I masturbate with her severed head My lubrication, her decomposition Spending my life molesting dead children'' heheh, koji kraljevi Eee, al imaju oni i nekih gothic elemenata.... "She was so beautiful... ...I had to kill her." Cek samo da vidis kad Him obradi ovu stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tea Mor Ra Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 haha, mogu misliti - WOoh my darling .... Fucked with a knife Anyway svidja mi se jedna njihova pjesma - skinuta, silovana i zadavljena, muzika je takoreci dopadljiva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 U pravu je devojka @lake bodom Brate o cemu ti to pricas???? lik je napisam cujem sam ona tri komada pa sam ja dodao i hammerd uz ta tri koja su najjaca 4 albuma u istoriji brutal za mene! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RokateLi Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 haha, mogu misliti - WOoh my darling .... Fucked with a knife Anyway svidja mi se jedna njihova pjesma - skinuta, silovana i zadavljena, muzika je takoreci dopadljiva Muzicki gledano (kako ovo smesno zvuci), to im je najsavrsenija pesma... obozavam je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 ostavite mi link da skinem KILL! ako moze odmah! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 www.torrentspy.com thepiratebay.org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Hmmmm.....ovo bi trebalo da je to: http://rapidshare.de/files/15782911/Cannibal_Corpse.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Imate da skinete novi spot ovde Ne znam koji im je k****, spot je jako sličan prethodnom i ima neku priču, kao da je neki mini film... Više su mi se dopadali stari spotovi tipa Sentenced to burn i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 haha, mogu misliti - WOoh my darling .... Fucked with a knife Anyway svidja mi se jedna njihova pjesma - skinuta, silovana i zadavljena, muzika je takoreci dopadljiva Ajde idi slusaj him i branka kockicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 nikako mi se ne svidjaju,njih ovde kod nas jedino klinci slusaju,pre sam za six feet under,nekako su kreativniji i razumljivi.muzika je svedena na razuma nivo Pa to se baš i ne može porediti, zar ne? Novi SFU (mislim na "13") mi se dopada, ali ostalo baš i nije za pohvalu... Oni su Slipknot death metala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul reaper Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Novi album je vrh!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 nikako mi se ne svidjaju,njih ovde kod nas jedino klinci slusaju,pre sam za six feet under,nekako su kreativniji i razumljivi.muzika je svedena na razuma nivo Klinci uglavnom prvo chuju za njih,zbog majica koje nose i oni koji ne slushaju metal,pa tek onda preslushaju neki album. Oni su najveci brutal bend na svetu,normalno je da su i najslushaniji. Six Feet Under su teshko sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 "Six Feet Under su teshko sranje." al meni bolji od Kanibala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 "Six Feet Under su teshko sranje." al meni bolji od Kanibala pa to nije moguce ali dobro tvoje misljenje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 => Moje mishljenje nije moguce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Idi snimaj SF filmove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 (edited) ja sam ih nažalost propustio prvi put kada su bili zato što sam baš u tom periodu išao na matursku ekskurziju. ovaj put ih neću propustiti ni po koju cenu. ja nisam njihov fan ali opet gotivni su mi i voleo bih da ih čujem uživo. kapiram da će to biti dobar koncert. Edited October 16, 2006 by Kinez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 naravno da necemo da ih propustimo.....samo hammerfall treba da se odgleda...treba pare da se skupe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrym Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Za kanibalce se uvek moze naci kes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Dutch death metallers DISAVOWED have been confirmed as the support act for CANNIBAL CORPSE on their upcoming European tour, which is scheduled to kick off late February Vrh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 kakve ovo ima veze sa kanibalima????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaemOnizeR Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 KANIBALI ZAKON! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 http://www.legacy-promotion.net/forum/index.php?topic=33.90 Provalite ko je ostavio komentar za koncert . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 najjače da alex webster ide po forumima i zove ljude da mu dodju na koncert to neko zajebava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Vala bash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts