Fetus Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 @Lord_Ahriman: ali nisi iskoristio tu kartu no5,hahaha! koncert je bio do jaja,posle morbid angel verovatno najbolji odrzan ovde! po meni... Quote
Fetus Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 mislim da cu sutra kad se zavrsi cert maidena reci: pf,ovi su kurac a kanibale! Quote
Grobodan Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 jel cuo neko za bend CANNABIS CORPSE? Samo jedan album,pevaju naravno o gandzi Cannabis Corpse - Blunted At Birth 1. Blunted At Birth 2. Staring Through My Eyes That Are Red 3. Reefer Stashed Place 4. Force Fed Shitty Grass 5. I Cum Bud 6. I Will Smoke You 7. When Weed Replaces Life :) :) Quote
Fetus Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 hahaha,jbt,gde mogu da nabavim to? @Geozee: jesu,kao sto sam i mislio! Quote
Жвакић Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 jel cuo neko za bend CANNABIS CORPSE? Samo jedan album,pevaju naravno o gandzi Cannabis Corpse - Blunted At Birth 1. Blunted At Birth 2. Staring Through My Eyes That Are Red 3. Reefer Stashed Place 4. Force Fed Shitty Grass 5. I Cum Bud 6. I Will Smoke You 7. When Weed Replaces Life :) :) Кладим се да ове типове готиви Крис. Ово ћу покушати да ископам, мад имам утисак да неће бити лако. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Ima valjda na majspejsu . Quote
Fetus Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 @Bananamen: zasto mislis da ih gotivi? Quote
Narsil Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 @Fetus pojavio si se ovde puchko nijedna :) @Frubi ajd mi daj tu zastavu :) Cannibali su keva Quote
Srdjan_wtf Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 moj jedini komentar je idite na google videos ukucajte u search FRANTIC DISEMBOWELMENT i pogledajte video iz studija... ili josh lakse eFo vam link Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Frubi hocjesh mi dati tu zastavu ? Koju ?! Ovu : Moras da pitas doticnog . Quote
oʞɾoƃ Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Sinoć su u Headbanger's Ballu bili Cannibali bar 20 minuta, sve live snimci kad su nas posetili i intervju... Umro sam od smeha, od 10 minuta koliko je trajao intervju, Paul i Alex su 9 minuta pričali kako može da bude zajebano kada ti se prikenja pre/u toku/posle svirke a nema wc-a, kako je teško u takvom stanju probijati se kroz 500 fanova, kako i gde se tuširaju na turneji i da nemaju gde da peru odeću na turneji pa moraju u istoj da se znoje po 10x i onda fanovi misle da oni strašno smrde Quote
Narsil Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 @Frubi :) jesu prichali :) ipak su carevi Quote
RaVeN Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Sinoć su u Headbanger's Ballu bili Cannibali bar 20 minuta, sve live snimci kad su nas posetili i intervju... Umro sam od smeha, od 10 minuta koliko je trajao intervju, Paul i Alex su 9 minuta pričali kako može da bude zajebano kada ti se prikenja pre/u toku/posle svirke a nema wc-a, kako je teško u takvom stanju probijati se kroz 500 fanova, kako i gde se tuširaju na turneji i da nemaju gde da peru odeću na turneji pa moraju u istoj da se znoje po 10x i onda fanovi misle da oni strašno smrde jbg....jes ovo zajebana stvar i bend mora da joj posveri dosta paznje !!! Napokon nabavih Live Cannibalisam Quote
Жвакић Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Гледао сам их и ја. Значи они снимци су ипак били са концерта код нас? Суперишка! Quote
oʞɾoƃ Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Ne znam da li je kod nas, ali u svakom slučaju sa ove poslednje balkanske turneje... Quote
Geozee Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Bio na MTV koncert kanibala u bg-u... na headbangeru tacnije... Quote
Recommended Posts